Eşinizden korkuyor musunuz ?

ben eşimden korkumuyorum
korkmam gerekimi diyede düşünmedim
sadece birbirimizi kaybetmekden korkmaz gerekir diye düşünmüyorum

ama gezgin arkadaş doğru bir konu açmış benimde çevremde eşinden korkan biçok arkadaşım var
allahım bu duyguyu yaşatmasın kimseye

Amiinnn... Evet ablacım katılıyorum sizede,tek korku kaybetmek olmalı.....:1no2:

yok beeee ne korkacam sadece arabayı çaldıgım zaman azcık tırsıyom okadar...
hem o benden korksun ayol..:emir_bebek::emir_bebek:

kendisinden korkmam ama kırmaktan ve üzmekten korkarım. allah korsun.. eşime ilk evlendiğimiz zaman söylemiştim daha. insanız her zaman sinirlenebiliriz, marifet sinirimiz yatıştıktan sonra, hatırlayıp üzüleceğimiz birşey söylememek..
zaten insan, insandan neden korksun ki? :delphin:

ya hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına hala kocalarından korkan kadınlar hakikaten var.o adamlar kendilerini ne sanıyolar hiç anlamıyorum doğrusu!bence eğitimsizlik çok önemli bu konuda ve tabi aile yetiştirme şeklide anneside babasından korkuyordu büyük olasılıkla.ama hem eğitimli hemde dayak yiyen yada benzer nedenlerle korkan kadınlar var kusura bakmasınlar ama onlarda kendi akılsızlıklarına yansınlar

Korktuğun biriyle aynı evde yaşanır mı yahu? Evde canavar beslemek gibi birşey.
Biz de hiç kimse birbirinden korkmaz. Ancak başımıza birşey gelir diye korkarız.

Misal bugün 1 yıldır bebek dolayısıyla ara verdiğim sürücülük deneyimim pekişssin diye (Hangi akla hizmet yaptıysam) daha iki ay önce aldığımız mis gibi arabamızı her zaman bıraktığım otoparkın girişindeki demir dubalarda haşat ettim. iki kapı birden göçtü hem de. (Suç ben de değil ama 2 hafta önce yenilemişler orayı, hatta 6 tane taksici girmiş aynı yere :)
Hiç de korkmadım eşimi ararken. Asıl o bana birşey oldu diye korktu. Ama söz konusu babamın arabası olsaydı korkardım herhalde. Onun dilinden 10 yıl kurtulunmaz çünkü.....

ben acikcasi esimin sinirinden korkarim
cünkü o zaman soguk davraniyor buda beni kiriyor

öyle dövcek falan diye korkmam asla ama bana uzak davranmasindan cok korkuyorum

Ben her zaman saygiliydim ama hic korkmadim ama yakinda o benden korkacak!!!-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaesengözlerimebaksanab

ben eşimin kalbini kırmaktan korkarım zaten ve tabiki sevdiğim için kaybetmekten de korkarım.ama kaybetme korkusunu çok yoğun hisseden biri değilim.çünkü hayatta herşey var,başa gelen çekiliyor ve bir şekilde hayat her zaman devam ediyor.
ama eşimin yapacaklarından falan korkmam.
aslında eşim ilk zamanlar bunu istedi biliyorum.yani ondan korkmamı çekinmemi istedi.ama ben korkacak bir insan değilim,korktuğum insanın yanında duracak biri de değilim.ben Allah'a bile korkuyla değil sevgiyle yaklaşmayı benimsemiş bir insanım.hatta bende korku oluşturmak için belki de ani çıkışlar falan da yapardı ilk zamanlarda ama baktı bende tık yok.o da vazgeçti normale döndü.şimdi keyifli,sakin bir ilişkimiz var Allah'a çok şükür.:nazar:

Arada iyice cıvıtırım, o zamanlar "deli galiba" diyip koltuğuna gömülür. delikafadulden Aramızdaki en korkunç diyalog bundan ibaret.

sinirlendiğimde o benden korkarmış çünkü adeta bir deli gibi oluyorum gözüm hiç birşeyi görmüyo
ama yoksa eşimden hiç korkmam ben ama saygısızlıkta hiç yapmam
herkes nasıl davranması gerektiğini bilir bizde :asigim:

Back
X