K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #81 zorunlunick .!.: Pijamamlaaaa Genişletmek için tıkla... Çok şehvetli sgsjskks
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #82 Yogaya ne dersin Niloyatospikk sonra yöresel olarak öfke çıkarırız kafa göz falan sgsjsj
su00 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 3.495 1.803 333 Ankara 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #83 kkarems .!.: Kapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün ☹Mutsuz☹ Umutlu Heyecanlı Sevecen Sinirli Ağlamalı Peki ya sen hangisisin? Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin. Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle. Ding Dong Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır? Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Pandemi & kendi ailemle ilgili problemler yüzünden ne umut kaldı ne yaşama sevinci.. yıllarca evlenmeyi bekleyip çocuk yaptığım adama hep bunalmış yüz ile açıyorum kapıyı
kkarems .!.: Kapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün ☹Mutsuz☹ Umutlu Heyecanlı Sevecen Sinirli Ağlamalı Peki ya sen hangisisin? Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin. Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle. Ding Dong Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır? Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Pandemi & kendi ailemle ilgili problemler yüzünden ne umut kaldı ne yaşama sevinci.. yıllarca evlenmeyi bekleyip çocuk yaptığım adama hep bunalmış yüz ile açıyorum kapıyı
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #84 Deme öyle ya bugünlerde geçecek elbet su00
su00 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 3.495 1.803 333 Ankara 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kkarems #85 kkarems .!.: Deme öyle ya bugünlerde geçecek elbet su00 Genişletmek için tıkla... İnşallah