- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Ben hiç sevmem erkekler evde olsun sürekli, temizliğin sonu gelmez, valla iyimiş Zuhal topal falan bende kaçırmamEvden çıkmıyor ki geldi diye kapıyı açayımEvden çalışıyor, markete gidiyor arada ,onda da çocuk koşarak açıyor babam bana ne aldı diye. Evde çürüdü koktu, o koltukla bir oldu, bir de akşam üstü gelip Zuhal topal açsana kız diyor bana vallahi bezdim ben TV izleyen bir insan değilim, o da değildi. Şimdi 2 dk mola veriyor, hop müge anlı, hop gündüz kuşağı, içinden ağır ev hanımı çıktı
Ajahshhshs yemin ederim haftasonu durup durup adama bak dedi ,bugünde diyor ki kesin bunlara uyuşturucu veriyor
Birde bu çok uzun süre işsiz kaldı evdeydi zaten bezmiştim ben. İşe girdi tam rahat ettim derken bam kapandı heryer . Evden çalışmaya hasta oldu ama bende hasta oldum sinir hastasıBen hiç sevmem erkekler evde olsun sürekli, temizliğin sonu gelmez, valla iyimiş Zuhal topal falan bende kaçırmam
Eşantiyon hamide wuuu hayatıma çöpü patates yapıyorum bunuAjahshhshs yemin ederim haftasonu durup durup adama bak dedi ,bugünde diyor ki kesin bunlara uyuşturucu veriyorArada telefon çalıyor süper beyefendi konuşuyor, bilgisayar başına gidiyor ,sonra geliyor tekrar salak salak eşantiyon Hamide de saftorik falan diyor
Ay çok zor ya Allah yardımcın olsunBirde bu çok uzun süre işsiz kaldı evdeydi zaten bezmiştim ben. İşe girdi tam rahat ettim derken bam kapandı heryer . Evden çalışmaya hasta oldu ama bende hasta oldum sinir hastası
Erkek milleti canım konu kapıda olsa yüz vermeye gelmezBen milattan önce ataerkil düzende yaşıyorum arkadaşlar afsgsh Avrupailer hep sizi bozmuş hahahhaha
İrkan enahtarlar goltuun altında galıg bene ara aklıma geldi birden avsbbsbsErkek milleti canım konu kapıda olsa yüz vermeye gelmez
Enahtar enahtar koltuğun altında galıp beni araİrkan enahtarlar goltuun altında galıg bene ara aklıma geldi birden avsbbsbs
Yav bacım enehtar enehtarEnahtar enahtar koltuğun altında galıp beni ara
Ayyy akşam akşam iyi güldüm kız sayendeYav bacım enehtar enehtar
Her zaman bekleriz afshsjjsAyyy akşam akşam iyi güldüm kız sayende
Allah razı olsun bacımHer zaman bekleriz afshsjjs
Içerden mi dışarıdan miEnehtar boşuna mı var. Kullanmasını öğrensin kendi bana kapıyı açsın
İçerden açsın iyi olur.
PijamamlaaaaKapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün
☹Mutsuz☹
Umutlu
Heyecanlı
Sevecen
Sinirli
Ağlamalı
Peki ya sen hangisisin?
Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin.
Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur
Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle.
Ding Dong
Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır?
Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız?
Geçmiş olsun yiaaaHeyecanlı
Aç
Hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?