EŞİNİZE BUGUN KAPIYI NASIL AÇACAKSINIZ 🎭

Böyle sorunca bi tek kapının üzerinde anahtar bırakan son dünyalı gibi hissetmedim değil
Ahahahha guvenlik amacli mi bırakıyorsun ben bırakmıyorum, cok gerilirsem arkadan kilitleyip anahtari çıkarıyorum, yine kendi açıyor anahtar ustundeyken kapiyi yanlislikla cekip anahtarı unutma sorunsali daha zor bi de ondan

Benim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırım

Benim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırım
Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyor

Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyor
Sağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller.

Sağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller.
Simdi, sakince o kilidi elindenajdbsbbdjd

Eşime kapıyı ben açmıyorum anahtarı var kendisi içeri giriyor

Evden çıkmıyor ki geldi diye kapıyı açayım Evden çalışıyor, markete gidiyor arada ,onda da çocuk koşarak açıyor babam bana ne aldı diye. Evde çürüdü koktu, o koltukla bir oldu, bir de akşam üstü gelip Zuhal topal açsana kız diyor bana vallahi bezdim ben TV izleyen bir insan değilim, o da değildi. Şimdi 2 dk mola veriyor, hop müge anlı, hop gündüz kuşağı, içinden ağır ev hanımı çıktı

Iki elti ve yufkacı tangramını çözmeye çalışan Shusui nin esi saygılar

Eklentiler

• images.jpeg.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…