- Konu Sahibi Quennhazel
-
DogruColuk çocuk yokken et BACIM doya doya kucak dansini.cocuklar gelince evde en fazla bi oyun havası açar ailecek söyle bir oynar kivirttirir stresini atarsın.
Kalite severim. Gidip eski perdesini kesip tülünden kendine kıyafet yapıp vileda sopasi dansı yaparsan ben orda kusura bakma gulerim yani.Profesyonelce olmasa da gayette becerebilenler de olur aramizda
keske öyle olsa :)Baskasinda istemeden ne istiyosa esinde istesin
Yuh canim oyle yapicagni kim soyledi tabiki seksi dans diyoruzKalite severim. Gidip eski perdesini kesip tülünden kendine kıyafet yapıp vileda sopasi dansı yaparsan ben orda kusura bakma gulerim yani.
Yani demek istiyorum ki bu işin orjinalinin yanında ne yaparsan yap yine de perdeden kesme tülle yapılan gibi olur.Yuh canim oyle yapicagni kim soyledi tabiki seksi dans diyoruz
Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?
Koca beni bulursa öyle bir düşüncem var ama bende çekiniyorum. Birde striptiz yapmak istiyorum. Kocam yatak odasına o direkten yaptırır artıkın :)Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?
geç kaldın sen cicim çoktan cevap verdik biz
Kız ben bir sakarım düşmediğim yer yoktur dansa gelince de bir kere oynarken arkadaşımın ablasının nişanında ayakkabımın sivri topuğu elbiseme takıldı hem ben düştüm hem elbisemin içindeki tül yırtıldı en içimi acıtanıErkek arkadaşımın masadan kalkıp bir koşuşu var elbise başıma geçti çünkü Kaldırdı beni ama gülmekten kaldıramıyor da herkese rezil oldum herkes gördü yüzüme bakıp gülüyorlar bende güldüm tabi YouTube'a koyucam diyordu arkadaşım zor ikna ettim Evlenmeyi düşünüyoruz nasipse, eminim artık benden dans mans istemez hala 2 sene önceki mevzuyu gündeme getiriyor Dans etsem heralde evliyken donum monum tempoyla düşer rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?