Eşinize doğum gününde ne sürpriz yaptınız, ne aldınız ?

Ben başlıyayım:)Ben güzel bir sürpriz hazırlamak istiyorum böylece hem onu sevindirmek şaşırtmak hemde onunda bana güzel sürprizler hazırlamasını istiyorum ilerde:)

ilk ben başlayayım o zaman,bazılarına klasik gelebilir ama başka yapcak bişi bulamadım:) evlendikten 1 ay sonra eşimin doğum günüydü,sürekli birlikte olduğumuz için süpriz yapmak ve hediye seçmek için çok zorlandım,gizli birşey yapamıyordum çünkü.Birde üstelik ramazana denk gelmişti.

Doğum günü olduğu gün eşimi evden gönderdim,anladı ama ne yapayım başka çarem yoktu:1: en sevdiği yemekleri yaptım,Pastasınıda kendim yaptım.masayı güzel bi şekilde süsledim mumlar koydum. Giriş antreye de, kapının başlangıcından salona kadar aralıklı mumlar koydum,ve mumların yanına da küçük notlar yazıp koydum. Tabi bende giyinip süslendim. Eşimin geleceği saatte en sevdiğimiz şarkıyı açtım.Aynı zamanda düğünde ilk dans şarkımızdı.Eşim gelince ben salona geçtim.Eşimde mumları takip ederek yanıma geldi:16: ve bana sarıldı çok mutlu olduğu gözlerinden belliydi. Hediye olarakta, Eşim koyu bir fenerbahçeli olduğundan,Feneriumdan bi forma aldım,Onu da çok beğendi.
Eşimin bu tarz romantik şeyler hoşuna gider,ama her erkek bu tarz şeylerden hoşlanmayabilir

benimde gecen ay eşimin dogum günü idi ve bizde yeni evliyiz normalde bekarken daha rahat süprizler hazırlanıyor ama aynı evin içinde zor tabi eşimin dogum günü cumartesi idi ben cumadan pastayı yaptım dolaba koydum tabi eşimi mutfaga sokmak istemiyorum oda devamlı giriyor neyseki süpriz bozulmadı sonra aksam oldu eşim ben yatıyorum dedi saat 23.30 bende dedimki ben bi mutfagı toplıyım topladım tabi saat 00.00 bekledim sonra yatak odasına girdim elimde pasta ile benmde süprizim buydu

Back
X