Esinize hamile oldugunuzu nasil soylediniz ♡♥♡ :)

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Eveeet arkadaslar gercekten cok merak ediyorum hamile oldugunuzu nasil soylediniz:) Bende henuz oyle bi durum yok ama aklima takildi olsa nasil soylerdim diye. Biraz kopya cekelim birbirimizden :)

ben hamile oldugumu bıle anlamadan adet olmam gereken gun evdekı kedim mamukla bırlıkte eşim anladı :)
kedim mamuk ogun cok fazla karnımı yogurdu mır mır mır mır hep karnımın ustunde uyudu
normalde bu kadar degıldı
esımde kızına kardes mı gelıcek ne ? resmen oyle davranıyor dedı :) pişom bızım kızımız ya
ne alaka dedım hamılelık testı alım ya nolur kı dedı
sacmalama bugun adet gunum sımdı olurum negatıf cıkar uzulurum dedım
benı dınlemedı gıttı aldı ve ılk kez kullanıyorum gbelık testı :)
cıft cızgı pozıtıf..
bu hatalı bozuk dedım
hadı acıle gıdıp kan verelım hamılesın sen dedı nasıl ısrar edıyor
yahu dıyorum mumkun degıl vajınısmusu yenı yenmısım bende gram belırtı yok adet gunum uzulursun...
ılla gıtcez dedı gıttık kan verdım yarım saat sonra sonuc cıkar dedıler
bız hastanenın bahcesınde yuruyoruz hadı al sonucu beklyorum ben gelmıyım dedım
okadar emınkı hamıle oldugumdan gelceksın doktor bırlıkte vercek o haberı dedı
gıttık test sonucunu aldık,
doktor pozıtıf dedı
nasıl yanı ? pozıtıf ?
esım sarıldı agladı allahım cok mutluyum dıye bende basladım zırlamaya
cok tatlı bı suprız oldu...

Eveeet arkadaslar gercekten cok merak ediyorum hamile oldugunuzu nasil soylediniz:) Bende henuz oyle bi durum yok ama aklima takildi olsa nasil soylerdim diye. Biraz kopya cekelim birbirimizden :)
yatakta anne-baba-bebek uclusu yatıyorlar ayakları cıkıyor yorganın altından oyle bır resım var yaaa altına babası kızın/oglun yola cıkmıs gelıyor. 9 ay 10 gun sonra yanında ımıs yazdım whats uptan yolladım cunku esım ıs ıcın sehır dısında ıdı ve bekleyemezdım, sonra telde konustuk ınanmadı bastan-tahlıl sonucumu ıstedı ve bende yolladım...

Cok tatlisiniz :) mamok a saygilar :)))

Nasi şok olmustur babasi :)

ben söylerken telefonla videosunu çektim:) aileme de bu videoyu ileterek hamilelik haberimi verdim.. Güzel bir anı oldu ayrıca çok komikti:) tavsiye ederim..

Kalp şeklinde hediye kutusunun içine bebek patigi ve kan tahlili sonucumu koydum. Bugün bir hediye gördüm çok beğendim almak istedim sana dedim ve verdim. Hediyeyi açarken de videoya çektim onu. Cok şaşırdı konusamadi gözleri doldu

digital testlerden aldim uzerinde + isareti cikan ve kac hafta oldugunu yazanlardan. gunduzden doktorada randevu aldim 2 gun sonrasina randevu verdiler. hediye paketinin icine koydum. bi kagida da beni ilk doktor randevuma goturur musun babacim yazdim onu da paketin icine koydum. aksam eve gelince biri sana paket birakmis hayirdir kim sana hediye paketi birakio guvenlik verdi simdi dedim nasi yani falan die kaldi. surat falan yapiorm o arada ben kiskaniomusum gibi sonra acti testi gordu bi anlam veremedi daha dogrusu kal geldi sonra kagidi okudu gercekten mi die boynuma sarildi ayy nasi tatli bi heyecan ogrenmesi ayri solemesi ayri heyecan cidden

ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.hepinizin yazısını okudum o kadar duygulandım ki gözlerim doldu.. bende 3 yıldır evliyim yavaş yavaş hazırlık yapıyorum Allah herkese nasip etsin inşallah

tebrikler cok güzel bir hikaye

Benim de içime doğmuştu markette alışveriş yaparken emzik aldim. Birkaç gün sakladim. İdrar testinde sonucu tespit edince sana hediye aldım kapat gözlerini dedim ve avcuna bıraktım :)

Yaptigini begendin mi diye cikistim adama :)
Aglaya aglaya bi hal oldum
kendinin yuzu aydinlanmisti oysa ....
Beni ikna etmekle mesguldu....

Biz sevglmle kavgalıydık ne yazık ki msjla soyledim sok oldu sonra yumusadı tuhaf oldum değişik bişeymiş dedi ama su an karısmıyo ister aldır ister dogur diyo ortada kaldım heycanla bekliyodum halbuki su an küstük nabcamı bilmiyorum...

Boyle bi adamin sana ve bebegine sahip cikcagina emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…