Esinize hamile oldugunuzu nasil soylediniz ♡♥♡ :)

Bnmde bir cok planim vardi soyle yapcam boyle yapcam bilmem ne...sabah idrar testi yaptim beklemeden mutfaga gectim iki uc dk sonra esim geldi.askim ya sanirim yine olmadi cok silik cizgi cikti dedi..senin anlayacagn bnm canm kocam anne olacagm mujdesini verdi.bn tabi ziril ziril aglayarak elimde test Askim BABA oluyosun:))))

umarim akli basina gelirde sana da bebegine de sahip cikar. belki doktordan cikip gelismelerden haberdar edince hatasinin farkina varir
Ultrason fotosunu attım dun bida konştuk istemiyorum dedi bu yuzden evlenmek zorunda hissedyrm kendmi dedi bende bu yuzden evlenmyen zaten evlenmez sen istemiyosan bende istemem dedim bugun cok agır konuştu bilmiyorm allahm hayrlısını versn

ayy anladim canim yaaa zor bi durum Allah yardimcin olsun

Amin canım saol zaten gebeliğim stres yuzunden kotu durumda saglıksız olablr dedi doktorum yarın kontrolum var herseyn hayrlısı en azndan guvendgm adama guvenmemem gerektgni öğrendm bu bana ders oldu
kotu bi tecrube olmus sana sahip cikmicaksa ve bebeginde saglikli gelismicei belirlenirse oturup saglikli bi sekilde dusunmeli ve ona gore cok duzgun bi karar almalisin dikkatlice olur mu

kotu bi tecrube olmus sana sahip cikmicaksa ve bebeginde saglikli gelismicei belirlenirse oturup saglikli bi sekilde dusunmeli ve ona gore cok duzgun bi karar almalisin dikkatlice olur mu
Canım bsey sormak istiyorum 7snde betam 666.5 9unda 879 bugunde 1180.5 cıktı az ilerliyo ama doktorum umdnu kaybetme dedi yarn kontrolum var sonclar nasıl sence? Ben onu takmıyorm artk tk dusundgm karnmdaki:)

Canım bsey sormak istiyorum 7snde betam 666.5 9unda 879 bugunde 1180.5 cıktı az ilerliyo ama doktorum umdnu kaybetme dedi yarn kontrolum var sonclar nasıl sence? Ben onu takmıyorm artk tk dusundgm karnmdaki:)
ya acikcasi benim bi kez bakmisti doktor kand egerime. ondan sonraki kontrolde keseyi gormustu bi sonrakindede kalp atisi izlendigi icin tekrar tekrar bhcg kontro edilmemisti. o yuzden kan degerleri icin net bisi diemiorm tek bi bildiim var gun asiri iki katina cikmasi gerekio sanirim ama hangi haftaya kadar bu sekilde gitmesi gerekio acikcasi bilmiorm. umarim hersey yolundadir dusus olmadigina gore problem yoktur die dusunuorm ama doktor daa ii bilir tabiki

Saol cnm allahm hayrlısını versn

Ben eşime video yaptım kızlar .. ilk tanıştığım resim sözden nisandan kınadı düğünden bir kare koydum video güzel bir arka plan müziği ayarladım sonra bebek patigi ve idrar testinin resmi koydum ve altına baba ben geliyorum. Yazdım :) sabah saatlerinde ogrenmistim hamile olduğumu. . Aksami zor bekledim :) eve geldim eşim kahve yapmıştı tam içerken whatsaptan attım ona ilk başta anlamadi ikincide izlerken şok oldu ve ağladı :))

Bende anlatiyim biz esimle mahrumiyet bölgesinde olduğumuzdan tek basima hamile oldugumu ogrenemedim cunku tek basima asla sokaga cikamiyordum adet gunum geçti Esimde biliyordu geçtiğini cunku planli bi sekilde bebis yapmak icin ugrasiyorduk. Ama ben umitlenmek istemiyordum bi kez yaptık ve sonuç husrandive bu kezde hamile değilde ilhitap var diye düşünüyordum. Çünkü belirtileri hamilelikle ayniydi. Test almak icin esimin işi yüzünden haftasonunu bekliyoruz neyse hafta sonu nöbeti çıktı alamadık testi eşime diyorum aşkım sen al testi yapalım diyorum be utanirm deyp almiyor. O kadar çok istiyorduki bebisimizin olmasını dayanamamış utana utana testi almış eve geldiğinde çok şaşırdım test almış olmasına :) neyse idrarı yapicak kap bulamadım esimde ttuutu bardak getirdi :) kizdim biraz sen hamile olda ben sana kolisiyle alırım bardaklari i deyince dayanadim :) canim kocam benim :) sonra bi baktım test sonucuna hamileyim eşim resmen ağladı testten önce heyecandan ölecek olan adam testten sonra bi durgunlasti :) ay çok değişikti :) bizimki biraz komik bi hikâye :)

Bnm de eşim şehir dışında görevde oldugu için hayal ettiğim gibi söyleyemedim aslında, yaklaşık 1 yıldır bebiş istiyorduk ama zamanı varmış demek ki, olmamıştı, bu ay da klomen kullanmıştm ama tarihlerin bazılarını tutturamadık falan diye olmamıştır düşüncesi vardı hep kafamda, bide çok umutlanıp hayal kırıklıpına uğramak da istemedim açıkçası, daha önce öyle deneyimlerim olmuştu neyse, yakın bi arkadaşım (o da hamile) çok ısrar etti test al yap diye, sırf onun gönlü olsn diye yaptm ama korkuyorm da yaparken tabi, evdeki son plastik bardakçok test yapmışım ki önceden, bardak bitmiş
Sonra bi baktım pozitiff inanamadım ilk başta, hiç beklemiyodum Allah ın bi lütfu oldu gerçektn çok şükür olsn, eşime de telegonla çok ulaşamadıgım için, onun telefonu her zaman çekmiyo, morali de çok bozukmuş mesajla öyle söyledi, bn de dayanamdım sevinsin diye söyledm ama aynı mesajı 10 kere gönderdm gene gitmedi çekmediği için, en sonunda gitti bni 15 kere falan aradı ama tel çekmediği için bi türlü konuşamadık, sonradan konuşabildik, böyle öprensin istemezdim ama nasip böyleymiş çok güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi oldu bize Rabbime çok iükür Allah şsteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin amin

Valla bende yeni öğrendim eşimle ben polikistik over sedromu rahatsıziyim 1 yıldır evliyim 5 aydır tedavi görüyodum açıkçası bebek istiyorduk ama rahatsızlığım el vermiyordu yıl donunumumuzde tatile çıktık eşimle tam da yumurtlama donemine denk geldi dedim kendime bu tatilde olursa olucak olmazsa bırakicam tedavi falan nolur sa olsun demiştim klomen ve glukofen kullanıyordum kaç aydır tatilden döndük falan bu kurban bayramında regl dönemi denk geldi 22 sinde en gec regl olmam lazım olmadım kurban Bayramının 3. Günü aksami canım sıkıldı hadi bi test vardı evde kalmış geçen aydan yapım dedim ama sonucuna bakmadım nasilsa negatif diye direk yorgunluktan uyumusum sabah tek gözü açık bi kalktım wc ye gittim bi baktım çift cizgi inanamadim eşimin üstüne atladım uyandirmaya çalışıyorum kalk hastaneye gidicez hemen çift çizgi çıktı diye garibim oda inanmadı bozuktur falan diyip durdu zorla götürdüm hastaneye ve kan tahlilde sonuç pozitif çıktı hastane çıkışı heycandan geri vitesi şaşırdı öndeki arabaya vurdu sonrada yol boyunca agladi sevinçten çok mutluyuz allah herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…