bebeklerimiz yaklasık aynı gunlerde dünyaya gelicek :) benimde 2 aylık :)yatakta anne-baba-bebek uclusu yatıyorlar ayakları cıkıyor yorganın altından oyle bır resım var yaaa altına babası kızın/oglun yola cıkmıs gelıyor. 9 ay 10 gun sonra yanında ımıs yazdım whats uptan yolladım cunku esım ıs ıcın sehır dısında ıdı ve bekleyemezdım, sonra telde konustuk ınanmadı bastan-tahlıl sonucumu ıstedı ve bende yolladım...
Ne yazık ki değilim bugun cok fena kavga ettik bide agza alınmıcak seyler soyledi sinirle soyledi biliyorum ama cok uzuldm artk 2. Bi can tasıyorum boylr olmamalydı diye dusunuyorm su an nabcamı bilmiyorm
Ne yazıkki istemedgni soyledi istersen dogur ama sahplenmem dedi ne kadr acı aglamaktan içim dısıma cıktı ne yapcagmı blmiyorum su an cıkmzdayminsallah yoluna girer hersey Allah yardımcın olsun.
Biliyorm bu cumlemden sonra bana herkes laf soylicek ama evli değiliz biz yalvarıyorm sadce nikah yap 2 ay sonra ayrıl diyorum istemedgni soyluyo 2 sene mi verdm bu adamaofff kuzu bu cocukla severek evlenmedinizmi ya hamile bi kıza bu soylenirmi(((((((
canim peki korunmuyodunuz anlasilan bunu sevgilinde biliodu hic bole bi ihtimali konusmadiniz mi aranizda korunmuyoruz hamile kalirsam nolcak falan die??? ailenin haberi var mi?Ne yazık ki değilim bugun cok fena kavga ettik bide agza alınmıcak seyler soyledi sinirle soyledi biliyorum ama cok uzuldm artk 2. Bi can tasıyorum boylr olmamalydı diye dusunuyorm su an nabcamı bilmiyorm
Konuştuk defalarca istiyodu o da istedi normalde benim hamile kalma ihtmalm cok az bu bi mucize diyeblrm aldrmak istemyrm ama nabcam blmiyorm hayr dha kmsenin hberi yokcanim peki korunmuyodunuz anlasilan bunu sevgilinde biliodu hic bole bi ihtimali konusmadiniz mi aranizda korunmuyoruz hamile kalirsam nolcak falan die??? ailenin haberi var mi?
tamam canim o da istemistemadem evlenseydiniz de oyle yapsaydiniz canim ya nasi olsa hamile kalamiorm diip yapilmaz ki bole o da nasi olsa hamile kalamio ama bende zevkimden geri kalmaim diip seni oyalamis ki simdi is realiteye donusunce kacip gitmis bak. ailen ogrenirse ki cok normal karsilicaklarini sanmiorm ama en azindan olan olmus diip sana destek cikarlar mi peki?Konuştuk defalarca istiyodu o da istedi normalde benim hamile kalma ihtmalm cok az bu bi mucize diyeblrm aldrmak istemyrm ama nabcam blmiyorm hayr dha kmsenin hberi yok
Demk ki ben onun gelecek hayallernde yokmşm 2 yılımı bosuna vermşm kim normal karsılarki boyle bi durumu smdi de ben seni ortda bırakmıyorm diyo birazdan doktra gtcem randevm var bna dua edin lütfn hersy yoluna girer inş...tamam canim o da istemistemadem evlenseydiniz de oyle yapsaydiniz canim ya nasi olsa hamile kalamiorm diip yapilmaz ki bole o da nasi olsa hamile kalamio ama bende zevkimden geri kalmaim diip seni oyalamis ki simdi is realiteye donusunce kacip gitmis bak. ailen ogrenirse ki cok normal karsilicaklarini sanmiorm ama en azindan olan olmus diip sana destek cikarlar mi peki?
Allah yardımcın olsunDemk ki ben onun gelecek hayallernde yokmşm 2 yılımı bosuna vermşm kim normal karsılarki boyle bi durumu smdi de ben seni ortda bırakmıyorm diyo birazdan doktra gtcem randevm var bna dua edin lütfn hersy yoluna girer inş...
Doktordan geliyorum minnacık kese gorundu bebek için hazrlanıyomş artk rahim cok mutlu oldum su an cıkmazdym 3 haftdan bile küçük gbi dedi salı gunu bida gtcrm rabbm hayırlsnı versin artk dua edin..Allah yardımcın olsun
umarim akli basina gelirde sana da bebegine de sahip cikar. belki doktordan cikip gelismelerden haberdar edince hatasinin farkina varirDemk ki ben onun gelecek hayallernde yokmşm 2 yılımı bosuna vermşm kim normal karsılarki boyle bi durumu smdi de ben seni ortda bırakmıyorm diyo birazdan doktra gtcem randevm var bna dua edin lütfn hersy yoluna girer inş...
Benim de 9 haftalık :)bebeklerimiz yaklasık aynı gunlerde dünyaya gelicek :) benimde 2 aylık :)
sakın aldırma.Demk ki ben onun gelecek hayallernde yokmşm 2 yılımı bosuna vermşm kim normal karsılarki boyle bi durumu smdi de ben seni ortda bırakmıyorm diyo birazdan doktra gtcem randevm var bna dua edin lütfn hersy yoluna girer inş...
:))hayirli olsun..bizde kan testi sonucunu bekliyoruz .arka arkaya uc idrar testi yaptim bugun hep cift cizgi:) insan inanamiyo:)Bu sabah test yaptım lavabo da bekliyordum o ara baktım silik çıktı eşim de uyanmaya çalışıyordu akşamdan test yapacağımı bildiği için bekliyordu dönmemi. sonucu görünce koşa koşa gittim baba oluyosun dedim adam uykuyla uyanıklık arasında ne nasıl gerçekten mi diye diye döndü sonrada sarıldık ama hala bir şüphe var içimizde inşallah pozitif kan testinden sonra asıl tepkiyi verir sanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?