Esinize hamile oldugunuzu nasil soylediniz ♡♥♡ :)

bebeklerimiz yaklasık aynı gunlerde dünyaya gelicek :) benimde 2 aylık :)

ya ben doktora gitmiştim hormon testi için, gebelik testi de yap dedim adet olmadım dedim yaptı sonuc pozitif di:) heyecanlandım kimseye söyleyemedim, en yakın kuzenimi aradım çok sevindi, hastaneden eve gittim eşim evdeydi ultrason fotosunu gösterip bak bu bebegimizin ilk fotosu dedim. güldü durdu tuhaf hareket yaptı ve hadi yemek yiyelim dedi. ya benimki duygularını belli etmiyor beni deli ediyor :))

Ne yazık ki değilim bugun cok fena kavga ettik bide agza alınmıcak seyler soyledi sinirle soyledi biliyorum ama cok uzuldm artk 2. Bi can tasıyorum boylr olmamalydı diye dusunuyorm su an nabcamı bilmiyorm
insallah yoluna girer hersey Allah yardımcın olsun.

offf kuzu bu cocukla severek evlenmedinizmi ya hamile bi kıza bu soylenirmi(((((((

Ne yazık ki değilim bugun cok fena kavga ettik bide agza alınmıcak seyler soyledi sinirle soyledi biliyorum ama cok uzuldm artk 2. Bi can tasıyorum boylr olmamalydı diye dusunuyorm su an nabcamı bilmiyorm
canim peki korunmuyodunuz anlasilan bunu sevgilinde biliodu hic bole bi ihtimali konusmadiniz mi aranizda korunmuyoruz hamile kalirsam nolcak falan die??? ailenin haberi var mi?

canim peki korunmuyodunuz anlasilan bunu sevgilinde biliodu hic bole bi ihtimali konusmadiniz mi aranizda korunmuyoruz hamile kalirsam nolcak falan die??? ailenin haberi var mi?
Konuştuk defalarca istiyodu o da istedi normalde benim hamile kalma ihtmalm cok az bu bi mucize diyeblrm aldrmak istemyrm ama nabcam blmiyorm hayr dha kmsenin hberi yok

Konuştuk defalarca istiyodu o da istedi normalde benim hamile kalma ihtmalm cok az bu bi mucize diyeblrm aldrmak istemyrm ama nabcam blmiyorm hayr dha kmsenin hberi yok
tamam canim o da istemistemadem evlenseydiniz de oyle yapsaydiniz canim ya nasi olsa hamile kalamiorm diip yapilmaz ki bole o da nasi olsa hamile kalamio ama bende zevkimden geri kalmaim diip seni oyalamis ki simdi is realiteye donusunce kacip gitmis bak. ailen ogrenirse ki cok normal karsilicaklarini sanmiorm ama en azindan olan olmus diip sana destek cikarlar mi peki?

Demk ki ben onun gelecek hayallernde yokmşm 2 yılımı bosuna vermşm kim normal karsılarki boyle bi durumu smdi de ben seni ortda bırakmıyorm diyo birazdan doktra gtcem randevm var bna dua edin lütfn hersy yoluna girer inş...

Allah yardımcın olsun

Bu sabah test yaptım lavabo da bekliyordum o ara baktım silik çıktı eşim de uyanmaya çalışıyordu akşamdan test yapacağımı bildiği için bekliyordu dönmemi. sonucu görünce koşa koşa gittim baba oluyosun dedim adam uykuyla uyanıklık arasında ne nasıl gerçekten mi diye diye döndü sonrada sarıldık ama hala bir şüphe var içimizde inşallah pozitif kan testinden sonra asıl tepkiyi verir sanıyorum :)

umarim akli basina gelirde sana da bebegine de sahip cikar. belki doktordan cikip gelismelerden haberdar edince hatasinin farkina varir

Ben de birgün çiçeksepetini dolaşırken orda çikolatalar gördüm. üstüne istediğin yazıyı yazdırıyorsun. Hiç aklımda yoktu " :) baba oluyorsun " yazdım o kadar güzel durduki. birkaç gün sonra tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. ama dayanamadım hemen söyledim

sakın aldırma.
her ne kadar onun da evladı olsa da en çok senin bebeğin o. yavrunu öldürme.
hamile kalmam mucizeydi diyorsun. nikahsız olmana rağmen Rabbim sana evlat vermiş, sakın kıyma ona.
ilerde çok ama çok pişman olursun, vicdan azabı çekersin.
nice anne var yalnız büyüten. senin sevgilinle beraberliğine ses çıkarmayanlar buna da en fazla konuşur susar.
sevgilin de bebeğin doğduğunda belki de çok pişman olur kimbilir.
inşallah hayırla sağlıkla doğum yaparsın.

Bende kan trsti sonucumu bugün alfım.eşim şehir dışında.yarına kadar nasıl bekliycrm bakalım

kızlar karnımız ne zaman belirginleşmeye başlar. aileme de göbeğimin üstüne not yapıstırıp fotografla göndermek istiyorum ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum:)

:))hayirli olsun..bizde kan testi sonucunu bekliyoruz .arka arkaya uc idrar testi yaptim bugun hep cift cizgi:) insan inanamiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…