Ben anı beraber yaşamak isteyenlerdenim. Zaten bebek düşünüyorduk. Bir önceki ay adetim geçtiği halde kan testi negatif çıkmıştı. İkinci ay gene adetim geçti. Bir idrar testi aldım akşam eve giderken. Hatta o gece dışarı çıkmıştık. Sabah ilk idrarla yapacaktım ama eve glince ikimiz de dayanamadık. Banyonun kapısı açıktı, idrarımı yaptım üzerine testin. Eşim heyecandan banyoya gelemiyordu. Koydum banyo tezgahına testi. Biraz bekledim. Ben beklerken eşim banyonun tam kaşrısındaki odada dört dönüyordu. Bir zaman sonra teste dönüp baktım. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, küvetin kenarına oturuverdim heyecandan elim ayağım kesilince. Eşim koştu zaten o anda yanıma. Sarılıp ağladık.
Pek sürprizli değil ama çok özeldi bence aynı anda öğrenmek. :)))
ben şahsen hamiele kalırsam kendim sonuç öğrenip eşime süpriz yapmayı planlıyorum çünkü oda çok istyr kçk pasta yapar bebeğimizi kutlrz berbaer die düşnyrm şuanda beklyrm hamile kalmayı :):):):): ayyy inşş nasip eder allahhhh
Ben anı beraber yaşamak isteyenlerdenim. Zaten bebek düşünüyorduk. Bir önceki ay adetim geçtiği halde kan testi negatif çıkmıştı. İkinci ay gene adetim geçti. Bir idrar testi aldım akşam eve giderken. Hatta o gece dışarı çıkmıştık. Sabah ilk idrarla yapacaktım ama eve glince ikimiz de dayanamadık. Banyonun kapısı açıktı, idrarımı yaptım üzerine testin. Eşim heyecandan banyoya gelemiyordu. Koydum banyo tezgahına testi. Biraz bekledim. Ben beklerken eşim banyonun tam kaşrısındaki odada dört dönüyordu. Bir zaman sonra teste dönüp baktım. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, küvetin kenarına oturuverdim heyecandan elim ayağım kesilince. Eşim koştu zaten o anda yanıma. Sarılıp ağladık.
ben anı beraber yaşamak isteyenlerdenim. Zaten bebek düşünüyorduk. Bir önceki ay adetim geçtiği halde kan testi negatif çıkmıştı. Ikinci ay gene adetim geçti. Bir idrar testi aldım akşam eve giderken. Hatta o gece dışarı çıkmıştık. Sabah ilk idrarla yapacaktım ama eve glince ikimiz de dayanamadık. Banyonun kapısı açıktı, idrarımı yaptım üzerine testin. Eşim heyecandan banyoya gelemiyordu. Koydum banyo tezgahına testi. Biraz bekledim. Ben beklerken eşim banyonun tam kaşrısındaki odada dört dönüyordu. Bir zaman sonra teste dönüp baktım. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, küvetin kenarına oturuverdim heyecandan elim ayağım kesilince. Eşim koştu zaten o anda yanıma. Sarılıp ağladık.
Bence planlanmadan olabilecek en güzel şey olmuş. Allah bağışlasın hamile misin şimdi yoksa bebeğin dünyaya geldi mi
ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhaldeya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım
İnşallah.... Darısı bizlerin başına.Mrb Kızlar..!bende şuan hamileyim ve 13. haftanın içindeyiz çok şükür..isteyen herkese de hayırlısıyla Rabbim bu duyguyu nasip etsin inş..!benimde adetim 2 gün geçince evde idrar testi yaptım,2. çizgi silik çıktı,ikinci bir idrar testi daha yaptım,onda ikinci çizgi daha belirgindi ve sabah koşa koşa hastaneye gittim kan testi yaptırmak için.. eşimin test yaptıracağımdan haberi vardı tabi ama sonucu aldığımda hemen arayıp hamile olduğumu söylemedim,hastaneden çıktım ve hemen en şirininde bir çift patik aldım ve hediye paketi yaptırdım,eşimin işyeri bulunduğum yere yakındı ve tesadüfen eşim ben gittiğimde işyerinde değildi.. paketi işyerine çalışma arkadaşına bıraktım ve dükkana geldiğinde beni ağlayarak aradı,tabi bende de musluklar akmaya başladı,çok farklı bir duygu,Rabbim hayırlısıyla yavrumun yüzünü görmeyi ve sağlıkla yavrumu büyütmeyi nasip etsin inş..!yüreği benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlısıyla Rabbim evlat nasip etsin inş..!
kızlar sızın ılgınc gelırmı bılmem ama bnım cok hosuma gıttı gecen bı dızıde gordumdızıdekı cıft yenı evlı ve kadın hemen hamıle kalır esı aksam eve gelır sofrada oturuken bak hayatım evımızın ılk faturaları gelmıs elektrık ,su,vs.buda gecen ayın faturası zarfın ıcınde gebelık sonucun yzıyor kagıtta super ya fatura lar kabarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?