her nekadar doktorlar ilk yilda hamile kalma oranlari cok yuksek degil moralinizi bozmayin desede biz cok fazla cocuk sahibi olmak istiyoduk o yuzden heralde takinti haline getirip her ay test yapiyordum en az 2 kere.fakat her bulanik cizgide hayal kirikligi yasadigimizdan son 3 ay hic bakmadim bile kismet dedik artik. tasindigimiz icin agir kaldirma esim yinede bir test alalim yapalim dedi ben hic hissetmiyorum ama yapalim dedim testi. sabah ne hikmetse ben ki cok zor uyanan insan sabahin 6.30 nda kalktim daha 1 dk olmadan o 2.cizgiyi gordum artik yattigimiz odaya dogru nasil bir depar attiysam �anne olcam beeen diye esim ruyadir o ruya diye gelemedi kendine bi bakti bi daha bakti baba olcam ben dedi. nasil boyle bagirasim geldi tum dunyaya anlatamam. allah isteyen herkese nasip etsin insallah. buarada tabi esim gun dogunca artik yavas yavas dank etti ve bitane opucuk kondurup bebisimize"cok calismam lazim coook. gobek mi yapsam bende aile babasi olcaz " demesi paha bicilemezhayatta yapamiycagini ikimizde biliyoruz
Amin canim. Tesekkurederim...
benim regl gunu degerim 206 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.
insaallah tez zamanda senin de kucagin dolacaktir. Bizim evliligimizin 6.yilinda oldu. Rabbim ol dediginde oluyor. Sen Allaha tevekkul et o elbet verecektir.