benim bu ay da fos çıktı dün 37.gündü kan verdim negatif maalesef. bütün gün ağladım bu gün de adet oldum. eşim az daha bekle diyordu ama dinlemedim sabah ondan habersiz kan vermeye gittim pozitif çıkarsa çok güzel sürpriz hazırlicaktım ama olmadı işte. o da iki kutu testle gelmiş eve, nerden bilsin . ağlama sonuçta verecek olan Allah o her şeyin iyisini zamanını bilir falan diyerek teselli etmeye çalıştı. ama çok zor gerçekten. rabbim herkese nasip etsin kimseye özendirtmesin. tedavilere muhtaç ettrmesin inşallah
Ağlamamak elde değil ki. Erkekler kadar rahat olmak isterdim.benim bu ay da fos çıktı dün 37.gündü kan verdim negatif maalesef. bütün gün ağladım bu gün de adet oldum. eşim az daha bekle diyordu ama dinlemedim sabah ondan habersiz kan vermeye gittim pozitif çıkarsa çok güzel sürpriz hazırlicaktım ama olmadı işte. o da iki kutu testle gelmiş eve, nerden bilsin . ağlama sonuçta verecek olan Allah o her şeyin iyisini zamanını bilir falan diyerek teselli etmeye çalıştı. ama çok zor gerçekten. rabbim herkese nasip etsin kimseye özendirtmesin. tedavilere muhtaç ettrmesin inşallah
canım çok güzel bir an rabbim kucağına almayı nasip etsin ikizleriniziBiz tup bebek yaptirdik. Cifft embrriyo kondu. transferin 12. Gunu kan vermeye gittik beta hcg bakilacakti. hemsire once damar yolu bulamadi kan alamadi sırıngayi atti. Yeniden aldi siringayi diger kolumda damar bulabildi bu kez. Kan verdik 3 saat bekledik sonucu hastanede. Yogunluk vardi cunku. Sonra kan sonuclarinin geldigini ogrendik. Bizden once gelenler tek tek girdiler dr.un yanina sonuc ogrenmek icin. dr.un odasindan cikan herkesin yuzu dusuktu... aglamaklilardi. Bense hep dua ediyordum. Sonra dr. Odasina bizi cagirdilar. Ben titremekten yuruyemiyordum. Esim tutuyordu beni. Allahim o nasil olbir andi....
dr. Beni gorunce ayaggi kalkti titreyen ellerimi uzattim sakin olun dedi. Esime bayilacak esiniz tutun dedi. Ellerinden sıkı sıkı tutuyordum dr.mun... banaa bakti ve "guzel guzel" dedi.... ben anlamadim once. "Melek hanim sakin olun hersey guzel "dedi...guzelmi diye sordum evet dedi. Pozitif dedi. O an sarildim doktoruma agliyordum o da bana sarildi, esim koltuga coktu kaldi... degerleriniz yuksek ikiz olabilir dedi. Ama titremekten konusulan diger hicbirseyi anlamadim...
canım çok güzel bir an rabbim kucağına almayı nasip etsin ikizleriniziizmirlisin herhalde hemşeriyiz
Biz tup bebek yaptirdik. Cifft embrriyo kondu. transferin 12. Gunu kan vermeye gittik beta hcg bakilacakti. hemsire once damar yolu bulamadi kan alamadi sırıngayi atti. Yeniden aldi siringayi diger kolumda damar bulabildi bu kez. Kan verdik 3 saat bekledik sonucu hastanede. Yogunluk vardi cunku. Sonra kan sonuclarinin geldigini ogrendik. Bizden once gelenler tek tek girdiler dr.un yanina sonuc ogrenmek icin. dr.un odasindan cikan herkesin yuzu dusuktu... aglamaklilardi. Bense hep dua ediyordum. Sonra dr. Odasina bizi cagirdilar. Ben titremekten yuruyemiyordum. Esim tutuyordu beni. Allahim o nasil olbir andi....
dr. Beni gorunce ayaggi kalkti titreyen ellerimi uzattim sakin olun dedi. Esime bayilacak esiniz tutun dedi. Ellerinden sıkı sıkı tutuyordum dr.mun... banaa bakti ve "guzel guzel" dedi.... ben anlamadim once. "Melek hanim sakin olun hersey guzel "dedi...guzelmi diye sordum evet dedi. Pozitif dedi. O an sarildim doktoruma agliyordum o da bana sarildi, esim koltuga coktu kaldi... degerleriniz yuksek ikiz olabilir dedi. Ama titremekten konusulan diger hicbirseyi anlamadim...
Amin cnm sagolasin.ben 6 yil bekledim bebeklerumi.. ne acilar husranlar yikimlar. Dilerim Allahimdan tez vakitte doldursun kucagini canim. Sorun yoksa olur Allah verir merak etme. bizim sorunumuz buyuktu... Rabbimden 1 istedim o 2 verdi.sukurler olsun.artik saglikla kucagima versin iinsAallah .pazartesi kan verdim saaat 3 te sonuç çıkacaktı. ben de çok heycanlıydım sizin gibi. kurstan saat üçte çıktım hemen yanındaki sağlık ocağına gittim kayınpederime denk geldim ne oldu dedi bişi yok değerlerime baktırmaya geldim dedim. aklım içerde tabi sonra içeri girdim sistem arızalıydı sabahtan beri. biraz bekledim sonuç için ama o bikaç dakikalık zaman bana yıllar gibi geldi kalbim fırlicak gibi elim ayağım dolandı sonucu aldım bi de baktım değer sıfır. dünya başıma yıkıldı tabi çıktım odadan kayınpederim noldu dedi yok bişi eve gidiorum dedim sonucunu dr a göstermicen mi dedi gerek yok dedim beynim bulandı iyice adamla bile doğru düzgün konuşamadım. hemen çıktım ordan dokunsan ağlicam o derece kötüyüm. bütün gün ağladım gerçekten çok zor zamanlar bunlar. yaşamayan bilmez. ben sizi çok iyi anladım inşallah yavrularınız sağlıkla doğar hayırlı olsun canım
ben hamile oldugumu esıme bebgımın agzından mektup yazarak haber vermıstım bır de odamızın heryerıne bebegım sankı babsıyla konusuyormus gıbı kucuk notlar yazmıstım meselaa oo babam gelmıs hosgeldın babacık yoruldun mu annem super yemekler yaptı bıde ben de aranızdayım annemın karnındayımm verecegın tepkıyı bende hıssedıcem gıbı sevımlı sevımlı notlar.. esım ısten geldıgın de uzerını degıstrmek ıcın odasına gırdıgın de rengarenk notları ve mektubu okumustu ve alnıma bı opucuk kondurmustu cok guzeldı hatta o anı ben gızlıce vıdeoya almıstım sonra bende ızlemıstım gozlerının doldugunu da bızzat gormustum..
Amin cnm sagolasin.ben 6 yil bekledim bebeklerumi.. ne acilar husranlar yikimlar. Dilerim Allahimdan tez vakitte doldursun kucagini canim. Sorun yoksa olur Allah verir merak etme. bizim sorunumuz buyuktu... Rabbimden 1 istedim o 2 verdi.sukurler olsun.artik saglikla kucagima versin iinsAallah .
peki ikiz mi rabbim kucağınuza almayı nasip etsin akrep burcu olacak :))Biz tup bebek yaptirdik. Cifft embrriyo kondu. transferin 12. Gunu kan vermeye gittik beta hcg bakilacakti. hemsire once damar yolu bulamadi kan alamadi sırıngayi atti. Yeniden aldi siringayi diger kolumda damar bulabildi bu kez. Kan verdik 3 saat bekledik sonucu hastanede. Yogunluk vardi cunku. Sonra kan sonuclarinin geldigini ogrendik. Bizden once gelenler tek tek girdiler dr.un yanina sonuc ogrenmek icin. dr.un odasindan cikan herkesin yuzu dusuktu... aglamaklilardi. Bense hep dua ediyordum. Sonra dr. Odasina bizi cagirdilar. Ben titremekten yuruyemiyordum. Esim tutuyordu beni. Allahim o nasil olbir andi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?