- Konu Sahibi doktoradayi
-
bana mi oyle geliyor yoksa gercek mi dusuncem bilemem .erkekler hayir kelimesini hazmedemiyor.olmaz yapmicam gibi kelimeler onlari deli ediyor.peki siz bayanlar esinize ailesiyle ya da her hangi bi konuda hayir diyorsaniz bunu daha etkili sekilde nasil yapiyorsunuz?
bikaç günde kaç tane konu açtın yaw :)
bu ne hız hepsine birden yetişebiliyor musun
artı burası dert topiği önce derdini bir çöz de
merak ettiklerini başka topiklerde sorarsın :)
yiter yaaa yiterrrrr diyesim geldi :)
mantıklı gerekçeni söyleyince hayırıda eveti de kabul ediyorlar.. gerekçen önemli canım..
Son zamanlarda ben bişeye hayır demişsem asla evet olmaz o şey
bitmiştir yaniiii
Bende diyorum , tabi bi surat ifadesi değişiyor ama yinede benim için olmayacak bişeyse hayır derim yani
Diğer konularına da baktım, sen bu insanla evliliği iyi düşün derim. Kararsızsın ve bu hiç iyi bir şey değil
bana mi oyle geliyor yoksa gercek mi dusuncem bilemem .erkekler hayir kelimesini hazmedemiyor.olmaz yapmicam gibi kelimeler onlari deli ediyor.peki siz bayanlar esinize ailesiyle ya da her hangi bi konuda hayir diyorsaniz bunu daha etkili sekilde nasil yapiyorsunuz?
senin birlikte olduğun insanla çözemediğin bazı problemler var cnm açtığın konulara bakınca anlaşılıyor. o ve ailesiyle...bence önce bunları hallet yapamıyosan da psikologa danış
bütün açtığın konularda okumuşumdur ama sende şunu farkettim hep başkalarından onay bekleyip kendi kararlarını veremiyorsun gibi geldi. çok basit kendi başına halledebileceğin şeyler için bile sürekli fikir istersen ileride hiç kendi kararların olmayacak gibi geliyor.
ayrıca inan daha evlenmeden bu kadar minicik sorunları dert ediyorsan evlenmesen daha iyi. bunu neye dayanarak söylyorsun dersen açtığın konular ve sorun olmayan şeyleri sorun etmene dayanarak söylüyorum. şimdiden sorun çıkarmayan kayınvaliden seninle az konuşuyo diye bile soru sormuştun hatırladığım kadarıyla. inan ki bence herşeyi çok kafaya takıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?