• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hergün kahvaltı hazırlıyor musunuz?

galatasaray06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
131
1
16
35
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..

Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..

Bunu bir görev gibi üzerine alır, bugüne kadar kahvaltı hazırlama işine yardım etme amacı ile bile beyefendiyi davet etmezseniz olacağı budur...

Ben evlilik hayatım boyunca pazar günleri hariç diğer günler kahvaltı pek hazırlamamışımdır..Demek eşin benim gibi birisine denk düşseydi inim inim inleyecekti :37::9:

8 yıl oldu ve son 2.5 senedir çalışıyorum Kahvaltı yapamıyoruz ve hazırlamıyorum hafta içi..Kızım kreşte kahvaltı ediyor evde yapması yasak..Ondan önce zaten erkenden işe gidiyordu benide kaldırmıyordu..O sebeble kahvaltı yapabildigimiz tek gün ailemle pazar..

Çogu zamanda eşim hazırlar :8:

Son düzenleme:
Bunu bir görev gibi üzerine alır, bugüne kadar kahvaltı hazırlama işine yardım etme amacı ile bile beyefendiyi davet etmezseniz olacağı budur...

Evli değilim ve bu söylediğinizi kulağıma küpe olarak şimdiden alıyorum. Teşekkürler:16:

valla ikimiz de çalışıyoruz.sabah beraber işe gidiyoruz.(iş yerlerimiz yan yana).ilk bir sene ben de çalıştığım halde sabahın 6'sında kalkıp kahvaltı hazırlıyordum.Sonra uyanmak zor geldi :27: şimdi de hamileyim hiç kalkamıyorum.Eşim biraz erken kalkıp sandviç hazırlıyo ikimize de:21: eğer çok istiyosa kahvaltı yapmayı kalkıp hazırlasın seni de çağırsın.biraz anlayış beklemek senin de hakkın çocuk var sonuçta keyfinden yapmıyosun :40:

biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..

Bilmem bunu algılayış şekline bağlı

Ben evlenmeden önce annem her sabah kahvaltımızı hazırlar bizi davet ederdi..Babam kahvaltısız işe gitmezdi.

Ama ben yapmıyorum..Zaten çalıştıgımız için yapamıyorum daha doğrusu..

Pazar günleri ya beraber hazırlarız kahvaltıyı ya da eşim hazırlar..Bazen şaka karışık kalk hatun kahvaltı hazırla der ben de hadi beraber yapalım der iki şımarır mutfaga götürürüm yine beraber hazırlarız..

Dedimya bunu algılama şeklinize ve uygulama şeklinize bağlı..

hadi yemek yapmayı bilmiyor olsa neyse de kahvaltı bu yahu :ssz:

dolaptan peynir,zeytin almak bu kadar mı zor muymuş :51:

ayrıca nobody arkadaşımıza katılıyorum.. etkinlik çerçevesinde haydi eşler mutfağa diyoruz :1::kkk:

biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..

eli ayağı tutan herkesin görevidir .. sonuçta boğaz derdi.. isterse yemesin isterse yapmasın değil mi :51: nereye kadar..

o senin sorumluluğun şu benim sorumluluğum diye ayırmak olmaz.:19: önemli olan yardımlaşma.

ikiniz beraber yaparsınız herşeyi.:31: kaldı ki sen bebeğinle ilgileniyorsun.

kendini paralama. kıymet bilinmez on gün yap bir gün yapma işte böyle kafana kakılır.:51:

3,5 yıllık evliyim haftasonu dışında kahvaltı hazırlamadım hiç..
ikimizde çalışıyoruz zaten eşim benden önce kalkıp sandaviç fln yapıp atıyo çantama iş yerinde yiyorum yada pastaneden bişeyler alıyoruz yolda...

Bebeğiniz varmış, gece uyuyamıyosunuzdur, dinlenemiyosunuzdur. Eşiniz biraz şımartılmak istiyor bence. Bende hazırlardım bebekten önce , kahvaltı yapmadan çıkmazdık ikimizde işe giderken ama şu an hergün hazırlayamıyorum esim hazırlayıp kahvaltısını ediyor. Bebek olunca dengeler değişiyor genelde eşinizin sorun yapacagı bir durum yok ortada.

Son düzenleme:
Evlendiğimden beri hazırlıyorum bebeğim var hamileyken de her gün hazırladım aç kalıyo öğlene kadar yemek yemiyo dışarda para verip kahvaltı yapmaz simit poğaçada miğdesi rahatsız yiyemez ben oyüzden hazırlıyorum pazar kahvaltı eşimden ama ben hazırlamam:)

günaydın tatlım :54: bizim daha bebeğimiz yok ama evlendiğim günden beri kahvaltı hazırlar beraber yer işlerimize gideriz.ama nasip olurda bebeğimiz olursa yinede hazırlaarım.hazırlamamızda gerekiyor.çünkü biz gün boyu evdeyiz.bbek eninde sonunda uyuyor.iş bitince yanına kıvrılırsın bebeğinin.sonuçta kahvaltı hazırlayıp eşini işe göndermekte bir ilgi göstergesidir.demekki ilgi istiyor :1:

benim de sorunum bebek ve okul beni yoruyor akşam bebeği uyuturken uyuya kalıyorum çay demlesem de içemiyorum eşim tek içiyor her sabah 7 de kalk kahvaltı hazırla bebeği hazırla hazırlan okula git o dersten o derse koş sınavlara çalış ev işi bebek bakımı akşam yığılıyorum

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz ev hanımısınız

ilk kendimden örnek vereyim ben kendimi bildim bileli çalışıyorum 7 aylık evliyim ilk zamanlar evliliğe alışmaya çalıştığım için kalkıp kahvaltı hazırlamadım sonraki aylarda eşime erken kaldıracam seni kahvaltı yaparız dedim tamam dedi 1 hafta yaptık sonra zor kalkmaya başladı bende artık hazırlamıyorum ama ev hanımı olsam zorlada olsa kaldırır kahvaltısını yaptırır öyle işe yollardım çünkü annemden öyle gördüm bir gün yoktu ki babam işe kahvaltısız gitsin..

ama bizler kendimde dahil o disiplinle yetiştirilmedik annemiz herşeyimizi önümüze getirirdi eşe hizmet etmekte zor geliyor kaldı ki senin özel durumun var bebişin küçük biraz anlayışlı olmasını isteyebilirsin cnm bence eşin anlayacaktır:34: benim bebeğim olsa bende kahvaltı isteyen eşimden anlayış bekler kendi başının çaresine bakmasını isterdim gerçi benim eşimin mutfakla arası çok iyi benim dememe bile fırsat vermez diye düşünüyorum:44:

günaydın tatlım :54: bizim daha bebeğimiz yok ama evlendiğim günden beri kahvaltı hazırlar beraber yer işlerimize gideriz.ama nasip olurda bebeğimiz olursa yinede hazırlaarım.hazırlamamızda gerekiyor.çünkü biz gün boyu evdeyiz.bbek eninde sonunda uyuyor.iş bitince yanına kıvrılırsın bebeğinin.sonuçta kahvaltı hazırlayıp eşini işe göndermekte bir ilgi göstergesidir.demekki ilgi istiyor :1:

allah rahmet eylesin annemde aynı şeyi söylerdi anlamıyorum bu ev hanımlarını yakınıp duruyorlar bütün gün evdeyiz iş yaptıktan sonra muhakkak oturuyoruz koltuğumuza derdi:16::16:

evet galiba hazırlamam gerek.. bebişim gün içinde uyuması oluyor bende o arada dinleniyorum. eşim öyle değil tabiki..
sanırım sorun bende...

Back
X