- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi galatasaray06
Bence problem kahvaltıda değil siz muhtemelen bebeğin üstüne fazla düşüp eşinizi ihmal etmişsinizdir biraz ordan vurmuştur adam da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime pazar günleri hariç hiç kahvaltı hazırlamam
o işe gittiği saatte ben uyuyor oluyorum çünkü![]()
bende çalısıyorum eşim hava aydınlanmadan kalkıyor hesaplayın saç kaç ..ve ben aksamdan ona sandiviç hazırlıyodum.adam sabah ısıtmaya bıle vaktım olmuyo dıyıp dışarda sımıte talim..kendı bılıren ondan 2 saat sonra kalkıyorum.calısmasam bebegım olmasa kesınlıkle esı aç göndermek vıcdanıma sıgmaz.ama ev hanımı olup keyfi kalkmayanlar cok acımasız kanımca..
kendimden utandım şimdi yaa :26::26:eşime hergün istisnasız kahvaltı hazırlıyorum ve bunu bikaç kere yapmadığımda eşimde bana ilgi göstermiyosun filan die tribe girmiştibence de kahvaltı önemsiz gibi görünsede aile içi ilişkiler açısından çok önemli bi unsur... fakat çocuğunuz yeni olmuş eşinizin de birazcık anlayışlı olması gerekir.. sonuçta geceleri uykunuz eskisi gibi kesintisiz değil.. sorumluklarınız arttı bi yerde ve bunu onunla güzel bi dille konuşmalısınız..
kendimden utandım şimdi yaa :26::26:
ama aslında benim eşimde kahvaltı hazırlamamı istemiyor.bi kaç kez teklif ettim istemedi.
sabahları işe gitmeden önce bir fincan kahve ve bisküvi yiyor.onun kahvaltısıda öyle
zaten kalkıp hazırlarmıydım emin değilim sabah 5,30 da kalkıyor:26::26:
biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..
alt tarafı bir kahvaltı yahu sabaha kadar en az 10 kere yatagımdan mınık kuzum ıcın kalkıyorum ve çalışıyorum 1defada buyuk bebegım ıcın kalkmısım cok mu? Bu sekılde olaya bakmak en guselı ...kendimden utandım şimdi yaa :26::26:
ama aslında benim eşimde kahvaltı hazırlamamı istemiyor.bi kaç kez teklif ettim istemedi.
sabahları işe gitmeden önce bir fincan kahve ve bisküvi yiyor.onun kahvaltısıda öyle
çalışmadığım bir gün denerim uyanabilirsemcanım neden utanıyosun ki onlara bunu bi görev olarak yaparsak olmaz ki.. bak teklif ettim diyosun ya bak bi gün sürpriz yap kalk hazırla bakalım ne olacak kendin gör sonuçlarınıeminim eşin çok mutlu olacak
çalışmadığım bir gün denerim uyanabilirsem![]()
tabi ki eşimdir hazırlamak isterim ama saatlerimin çok ters o 6,30 da işe gider ben 8 dealt tarafı bir kahvaltı yahu sabaha kadar en az 10 kere yatagımdan mınık kuzum ıcın kalkıyorum ve çalışıyorum 1defada buyuk bebegım ıcın kalkmısım cok mu? Bu sekılde olaya bakmak en guselı ...
Kahvaltısız gondermem gunun en onemlı ogunu kahvaltıdır.Bagısıklıgın bıle guclenmesı ıcın cok onemlıdır...Dikkate alın
Sahura gece kalkarken ne yapıyorsunuz meak ettım dogrusu uyku herkese tatlıdır ama karı koca olmak baska bır boyuttur fedakarlık ıster...Arkasından anne oldun mu kocaya yapılan fedakarlık bunun 1/10 kalır. O sebeple gune eşimle başlamak saat kaçta olursa olsun benı ıyı edıyor tavsiye ederım...
kendimden utandım şimdi yaa :26::26:
zaten sağolsun eşimde anlayışlı bu konuda akşamları yeterince isteklerini yaptırıyor sabaha gerek kalmıyor yanicanım benım eşım de 5.30 da kalkıyor bende zaten çalıştıgım ıcın hazırlamıyorum dedım:) o saatte kalkıyorum eve varmam akşam 8.30. hesapla yanıölür insan yahu :2:ama sandwc falan gunah cıkarıyorum :) çalışıyosan şayet bence relax ol :)
bişeycik olmaz gune dınamık başlarsın akşam 1 saat erken yatarsınız olur kendınızı alıstırın kuzunuz olunca 5 de kalkacak dur yavrum bugun ısım var sen orda agla ben sonra perısan olurum dıyemeyecegınıze gore ıse gusel tarafından bakıntabi ki eşimdir hazırlamak isterim ama saatlerimin çok ters o 6,30 da işe gider ben 8 de
erkenden uyansam bir daha uyuyamam iş yerinde de perişan olurum:26::26:
eli ayağı tutan herkesin görevidir .. sonuçta boğaz derdi.. isterse yemesin isterse yapmasın değil minereye kadar..
o senin sorumluluğun şu benim sorumluluğum diye ayırmak olmaz.önemli olan yardımlaşma.
ikiniz beraber yaparsınız herşeyi.kaldı ki sen bebeğinle ilgileniyorsun.
kendini paralama. kıymet bilinmez on gün yap bir gün yapma işte böyle kafana kakılır.![]()
3,5 yıllık evliyim haftasonu dışında kahvaltı hazırlamadım hiç..
ikimizde çalışıyoruz zaten eşim benden önce kalkıp sandaviç fln yapıp atıyo çantama iş yerinde yiyorum yada pastaneden bişeyler alıyoruz yolda...
alt tarafı bir kahvaltı yahu sabaha kadar en az 10 kere yatagımdan mınık kuzum ıcın kalkıyorum ve çalışıyorum 1defada buyuk bebegım ıcın kalkmısım cok mu? Bu sekılde olaya bakmak en guselı ...
Kahvaltısız gondermem gunun en onemlı ogunu kahvaltıdır.Bagısıklıgın bıle guclenmesı ıcın cok onemlıdır...Dikkate alın
Sahura gece kalkarken ne yapıyorsunuz meak ettım dogrusu uyku herkese tatlıdır ama karı koca olmak baska bır boyuttur fedakarlık ıster...Arkasından anne oldun mu kocaya yapılan fedakarlık bunun 1/10 kalır. O sebeple gune eşimle başlamak saat kaçta olursa olsun benı ıyı edıyor tavsiye ederım...