ayy kızlarr süpersiniz yaaa çok komik bi topik olmuşş bayıldımm
bi tanede ben anlatıyım eşimle ilk gecemizde malum iş için ugraşıyoruz ne yapsak olmadı bi türlü kafayı yiycez ama en sonunda sinirlendim ayaga kalktım bi taraflarımdan öyle sesler geldiki bögürdü resmen tabi ben o utançla içeri kaçtım eşimde bia yandan gülüyo bi yandan bagırıyo seninki baya kızmış bize falan diye çok komik bi geceydi ya.ama başarısız tabi ertesi günde kremle falan deniyelim dedik tabi kremin naneli oldugunu anlıyamamışız ve sonuç yatakta cayır cayır yanan iki kişi
bi anımda orta okula giderken tatile kuşadasına geldik saat akşam üzeri 5 falan o heyecanla kardeşimle birlikte büyük babama yalvarıyoruz denize gidelim diye iyiy dedi oda babanem ve büyükbabm aldı bizi denize götürdü neyse biz girdik kardeşimle büyükbabamda bize bişi olmasın diye girdi üzerindede şort var babanemde kumsalda elinde şemsiye bacaklarını kuma gömmeye çalışıyo tam o sırada bi dalga geldigini gördük kardeşimle ben büyüykbabama nasıl asılmışsak adamın donu yerle bir oldubabanemde biyandan gülüyo biyandanda herif örtsene lan diye bagırıyo çok komikti ya
tırsağımdır biraz lisedeyim annemler köyde evde yalnızım stephan kingin hayvan mezarlığı kitabını okuyorum filmi iğrençti korkunçtan ziyade ama kitabı harbi çok korkunç ayrıntılar var neyse bitmesine az kalmış ben de yatmışım ışık açık okur bitiririm diye uyuyakalmışım,geceyarısı bi uyandım alnımın üstünde bi el allahım delircem bu nerden çıktı bakıyorum etrafıma yok bişi ama kitaptan öle etkilendim ki kesin bişi var diyorum bu evde zorla kalktım korkunun ecele faydası yok heryeri kontrol ettim ama dolaplar kanepe altları kapılar pencereler yok bişey yok yattım tekrar yatağa anlam veremiyorum ne bu diye yatarken ne farketsem hani uzanır şöle elimizin tersini alnımıza koyarız ya sanki güneş gelmesin diye ben uyurken öle yap sonra da birden uyanınca o eli orda gör ödün kop
kızlar size bişey anlatacağım...
bu rezilliğimde eşim yok çünkü küçüktüm...
bizim evin yanında arsa vardı üst kattada amcamlar oturuyordu bende en fazla 8 yaşındayım ama dün gibi aklımda yaşadıklarım...,
neyse amcamın kızı balkondan bağırıyor berree diye efendim abla dedim bende bahçedeyim yan tarafa alt çamaşırım uçtu çamaşır asarken getirebilirmisin dedi bende tamam dedim baktım yerde kırmızı çamaşır ...
ıyyy dedim içimden sopa aradım buldum ucuna taktım sallaya sallaya götürüyorum sonra baktım bu kapını önünde arkadaşlarıyla konuşuyor okuldan ben 2 metre öteden bağırıyorum abla abla ellimde sopa...
ablam bir baktı..
yüzünün rengi kıpkırmızı ama....dedim aldım ama elleyemedim sobaya taktım albak buraya koyuyorum dedim kapının önüne bırakıp kaçtım şimdi ablam anlatıyo beni nasıl rezil etmiştin arkadaşlarıma diye...
kızlar size bişey anlatacağım...
bu rezilliğimde eşim yok çünkü küçüktüm...
bizim evin yanında arsa vardı üst kattada amcamlar oturuyordu bende en fazla 8 yaşındayım ama dün gibi aklımda yaşadıklarım...,
neyse amcamın kızı balkondan bağırıyor berree diye efendim abla dedim bende bahçedeyim yan tarafa alt çamaşırım uçtu çamaşır asarken getirebilirmisin dedi bende tamam dedim baktım yerde kırmızı çamaşır ...
ıyyy dedim içimden sopa aradım buldum ucuna taktım sallaya sallaya götürüyorum sonra baktım bu kapını önünde arkadaşlarıyla konuşuyor okuldan ben 2 metre öteden bağırıyorum abla abla ellimde sopa...
ablam bir baktı..
yüzünün rengi kıpkırmızı ama....dedim aldım ama elleyemedim sobaya taktım albak buraya koyuyorum dedim kapının önüne bırakıp kaçtım şimdi ablam anlatıyo beni nasıl rezil etmiştin arkadaşlarıma diye...
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.
ayakkabı bizim evde kriz masası kurulmasına neden oluyo.çok zor beğeniyorum,mutlaka bi kusur buluyorum eşim zıvanadan çıkana kadar da tüm mağazaları alt üst ediyoruz ve hiç birini beğenmeden,deli danalar gibi dolaştıktan sonra eve dönüyoruz...bir gün eşim o kadar koptu ki,bana şu krem rengi 5 nokta olan standart babaanne ayakkabılarından birini uzattı:'al bunu giy!ayağına da vurmaz hem de....'dedi tepkiyle...mağaza dolu,kızmışım ama sesimi yükseltemiyom sessizceeşimi tehdit ettim:'yemin ediyorum bunu alırım,ve hiç tınmadan eteğimin altına giyer seni rezil ederim elaleme adam!'dedim.bi an bakıştık,bunu yapacağımı,blöf olmadığını gözümdeki sıyrık bakıştan anlamış olmalı ki,ayakkabıyı tekrar yerine koydu ve kuzu kuzu benim model seçme kriterlerimi izlemeye devam etti.o gün de bi tane bile beğenmeden eve dönmüştüm gene...b,i kez bi ayakkabı deniyorumm ayağımda..eşim de çok çirkin iğrenç falan diyor beğenmemiş.. ben de dedim ki aaa neden öyle diyorsun baksana karşıda biri de aynı benim ayakkabımdan deniyor demekki herkes çok beğeniyor dedim... snra biraz dikkatli bakınca gördüm ki o benim ayağım aynaymış karşıdaki... baya bi dalga geçmişti
ayakkabı bizim evde kriz masası kurulmasına neden oluyo.çok zor beğeniyorum,mutlaka bi kusur buluyorum eşim zıvanadan çıkana kadar da tüm mağazaları alt üst ediyoruz ve hiç birini beğenmeden,deli danalar gibi dolaştıktan sonra eve dönüyoruz...bir gün eşim o kadar koptu ki,bana şu krem rengi 5 nokta olan standart babaanne ayakkabılarından birini uzattı:'al bunu giy!ayağına da vurmaz hem de....'dedi tepkiyle...mağaza dolu,kızmışım ama sesimi yükseltemiyom sessizceeşimi tehdit ettim:'yemin ediyorum bunu alırım,ve hiç tınmadan eteğimin altına giyer seni rezil ederim elaleme adam!'dedim.bi an bakıştık,bunu yapacağımı,blöf olmadığını gözümdeki sıyrık bakıştan anlamış olmalı ki,ayakkabıyı tekrar yerine koydu ve kuzu kuzu benim model seçme kriterlerimi izlemeye devam etti.o gün de bi tane bile beğenmeden eve dönmüştüm gene...
ayakkabı bizim evde kriz masası kurulmasına neden oluyo.çok zor beğeniyorum,mutlaka bi kusur buluyorum eşim zıvanadan çıkana kadar da tüm mağazaları alt üst ediyoruz ve hiç birini beğenmeden,deli danalar gibi dolaştıktan sonra eve dönüyoruz...bir gün eşim o kadar koptu ki,bana şu krem rengi 5 nokta olan standart babaanne ayakkabılarından birini uzattı:'al bunu giy!ayağına da vurmaz hem de....'dedi tepkiyle...mağaza dolu,kızmışım ama sesimi yükseltemiyom sessizceeşimi tehdit ettim:'yemin ediyorum bunu alırım,ve hiç tınmadan eteğimin altına giyer seni rezil ederim elaleme adam!'dedim.bi an bakıştık,bunu yapacağımı,blöf olmadığını gözümdeki sıyrık bakıştan anlamış olmalı ki,ayakkabıyı tekrar yerine koydu ve kuzu kuzu benim model seçme kriterlerimi izlemeye devam etti.o gün de bi tane bile beğenmeden eve dönmüştüm gene...
durun kızlar bir tanede ben anlatayım eşimle 2 aylık evliydik gece aniden kalkıp ışıkları yakmaz mı oda da bişeyler arıyor ne arıyorsun dedim nanik arıyorum diyor ama hala uyku sersemi nanik ne diyorum hani çocuklar yaparlar ya birbirlerine kaçarken ellerini burunlarına koyup o hareketi yaptı yattı bende o kadar korktumki sinirden sabah olsunda ben sana naniği gösteririm dedim:)neyse sabah oldu eşim işe giderken öpüyordu beni bende ona yapmışım uyurken al sana nanik diye kahkahayla gülmeye başladı o ne diye bende anlattım ikimiz bastık kahkahayı:)
b,i kez bi ayakkabı deniyorumm ayağımda..eşim de çok çirkin iğrenç falan diyor beğenmemiş.. ben de dedim ki aaa neden öyle diyorsun baksana karşıda biri de aynı benim ayakkabımdan deniyor demekki herkes çok beğeniyor dedim... snra biraz dikkatli bakınca gördüm ki o benim ayağım aynaymış karşıdaki... baya bi dalga geçmişti
çok süper bir konu gece gece gül gül öldüm. eşim kalkıcak şimdi sesimden
komik değil ama kenmidi kendi elimle rezil ettiğim yakın zamanda gerçekleşen kısa bi olayı anlatayım, çok göözel bi kahvaltı hazırlamışım ( bu arada 5 ay falan oldu evleneli. ) herşey nefis eşimde tavada un yağ türü bi kahvaltı yemeği vardır onu istedi yaptım. az sıvı az katı bişe özellikle tipini anlatıyorum ki içindeki tv kumandasının nasıl yavaş yavaş battığını hayal edebilesiniz.
getirdim onuda işte oturdum eşimde masada yemez tv karşısında yemek ister tabi bende seviyorum . oturdum . çok güzel şeyler yaptın al kumandayı bugün sen hakettin dedi ve o yemeğin üstünden kumandayı bana verdi bende tuttum şımardım tabi , dizimi bıraktım tek parmakla değiştircem titizm ya elimi çok sürmüyorum kumandan gözlerimizin önünden yavaşçana cuuuup diye dizlerimin üzerinden kayıp eşimin çok istediği yemeğe girdi ve titanik misali batmaya başladı ki eşim kumando kaybolmadan kurtardı. çok utandım kızardım bozardım ımm şey kem küm oldum.. eşim güldü bişe olmas dedi . her yemeği tv karşısında yedğimizde al canım ben sevmiyorum kumandayı aman uzak tut diyip rezilliğimi tatlılaştırmaya çalışıyorum. tabi eşim bence bu süreçten mutlu çünkü kumanda ona kalıyor..
evet sorma canm. :) bi keresindede henüz nişanlıyız düğün ev vs alışveriş yapıyoruz.. minübüse bindik elimizde poşetler falan .minübüs durdu incez tam bende hızlı inerim hep minbsten dikkat etmemişim inerkene kafamın üstünü bi vurdum yukarı iyiki alnıma falan gelmemiş . inerken afalladım ay falan oldum öle bi acıyor ki eşimde oh oh canın yanındımı çok dedi üzülerek .yok falan dedim geçiştirdim. ama utancımın acısından asıl ağrısını hiç hissetmedim. sersemledim bian beynim gidip geldi yani o derece .. ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?