Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ya kızacaksınız konu siz nasıl rezil oldunuz ama başlıktan çoktan çıktı yazılanlar ben de yazayım bari ev arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam evde yalnız olduğu bi gece korku filmi izliyor filmde küçük bir çocuk evden dışarı çıkamıyor evin dışını yeşil jöle gibi bişi kaplamış çocuk film boyunca evden çıkmaya çalışıyor beceremiyor sonunda meğerse ev oyuncak ev çocuk da oyuncakmış ne saçma film deyip yatmış,karanlıkta yatıyor gece tuvaleti geliyor tuvalete gidecek bacağını atıyor atıyor aşağı inecek yataktan önüne bi engel çıkıyor inemiyor delirecek sonunda başucundaki ışığı yakmayı akıl ediyor,meğer yatarken yatakta ters dönmüş aşağı atması gereken ayak duvara denk geliyor

bizim beyefendi yarı zemin katta biz de bi üstte 1. katta oturuyoruz,zemin olduğu için kalorifer kazanı da var evi böcek basmış bunların bu da diyor kapıcıya abi böcek var evde bi ilaçlama yapalım tamam diyor kapıcı aradan geçiyor bikaç gün ,finaller bitmiş hepimiz yatak döşek gündüz vakti uyanılmaz uykulardayız kapı çalıyor açıyor beyefendi karşısında kapıcı adi diyor ilaçlama için geldim bizim beyefendi de kaldırıyor kolları ilaçla abi

tırsağımdır biraz lisedeyim annemler köyde evde yalnızım stephan kingin hayvan mezarlığı kitabını okuyorum filmi iğrençti korkunçtan ziyade ama kitabı harbi çok korkunç ayrıntılar var neyse bitmesine az kalmış ben de yatmışım ışık açık okur bitiririm diye uyuyakalmışım,geceyarısı bi uyandım alnımın üstünde bi el allahım delircem bu nerden çıktı bakıyorum etrafıma yok bişi ama kitaptan öle etkilendim ki kesin bişi var diyorum bu evde zorla kalktım korkunun ecele faydası yok heryeri kontrol ettim ama dolaplar kanepe altları kapılar pencereler yok bişey yok yattım tekrar yatağa anlam veremiyorum ne bu diye yatarken ne farketsem hani uzanır şöle elimizin tersini alnımıza koyarız ya sanki güneş gelmesin diye ben uyurken öle yap sonra da birden uyanınca o eli orda gör ödün kop

Sabah sabah koptum yaa:)) şu an gözlerimden yaş geliyor

sendekide iyi cesaret ben korku filimide izleyemem bu tür kitaplarıda okuyamam hele yalnızken asla ve korktuğum zaman kalkıp eve aramak hiç bana göre değil gözümü açıp bakamam bile

kızlar size bişey anlatacağım...
bu rezilliğimde eşim yok çünkü küçüktüm...

bizim evin yanında arsa vardı üst kattada amcamlar oturuyordu bende en fazla 8 yaşındayım ama dün gibi aklımda yaşadıklarım...,
neyse amcamın kızı balkondan bağırıyor berree diye efendim abla dedim bende bahçedeyim yan tarafa alt çamaşırım uçtu çamaşır asarken getirebilirmisin dedi bende tamam dedim baktım yerde kırmızı çamaşır ...
ıyyy dedim içimden sopa aradım buldum ucuna taktım sallaya sallaya götürüyorum sonra baktım bu kapını önünde arkadaşlarıyla konuşuyor okuldan ben 2 metre öteden bağırıyorum abla abla ellimde sopa...
ablam bir baktı..
yüzünün rengi kıpkırmızı ama.... dedim aldım ama elleyemedim sobaya taktım albak buraya koyuyorum dedim kapının önüne bırakıp kaçtım şimdi ablam anlatıyo beni nasıl rezil etmiştin arkadaşlarıma diye...

çocukken çok fenaa oluyo insan

ay bi kere ben de öyle çok koyu yapmışım.. eşim dedi ki bıçak getirseydin de ekmeğin üzerine sürüp yeseydik dedi.. ben de sıcak su koydum artık seyrelsin diye

b,i kez bi ayakkabı deniyorumm ayağımda..eşim de çok çirkin iğrenç falan diyor beğenmemiş.. ben de dedim ki aaa neden öyle diyorsun baksana karşıda biri de aynı benim ayakkabımdan deniyor demekki herkes çok beğeniyor dedim... snra biraz dikkatli bakınca gördüm ki o benim ayağım aynaymış karşıdaki... baya bi dalga geçmişti

ayakkabı bizim evde kriz masası kurulmasına neden oluyo.çok zor beğeniyorum,mutlaka bi kusur buluyorum eşim zıvanadan çıkana kadar da tüm mağazaları alt üst ediyoruz ve hiç birini beğenmeden,deli danalar gibi dolaştıktan sonra eve dönüyoruz...bir gün eşim o kadar koptu ki,bana şu krem rengi 5 nokta olan standart babaanne ayakkabılarından birini uzattı:'al bunu giy!ayağına da vurmaz hem de....'dedi tepkiyle...mağaza dolu,kızmışım ama sesimi yükseltemiyom sessizceeşimi tehdit ettim:'yemin ediyorum bunu alırım,ve hiç tınmadan eteğimin altına giyer seni rezil ederim elaleme adam!'dedim.bi an bakıştık,bunu yapacağımı,blöf olmadığını gözümdeki sıyrık bakıştan anlamış olmalı ki,ayakkabıyı tekrar yerine koydu ve kuzu kuzu benim model seçme kriterlerimi izlemeye devam etti.o gün de bi tane bile beğenmeden eve dönmüştüm gene...

vallahi zehra çok güldüm. koptum gülerken... allah çok mutlu etsin sizi

çok süper bir konu gece gece gül gül öldüm. eşim kalkıcak şimdi sesimden

komik değil ama kenmidi kendi elimle rezil ettiğim yakın zamanda gerçekleşen kısa bi olayı anlatayım, çok göözel bi kahvaltı hazırlamışım ( bu arada 5 ay falan oldu evleneli. ) herşey nefis eşimde tavada un yağ türü bi kahvaltı yemeği vardır onu istedi yaptım. az sıvı az katı bişe özellikle tipini anlatıyorum ki içindeki tv kumandasının nasıl yavaş yavaş battığını hayal edebilesiniz.

getirdim onuda işte oturdum eşimde masada yemez tv karşısında yemek ister tabi bende seviyorum . oturdum . çok güzel şeyler yaptın al kumandayı bugün sen hakettin dedi ve o yemeğin üstünden kumandayı bana verdi bende tuttum şımardım tabi , dizimi bıraktım tek parmakla değiştircem titizm ya elimi çok sürmüyorum kumandan gözlerimizin önünden yavaşçana cuuuup diye dizlerimin üzerinden kayıp eşimin çok istediği yemeğe girdi ve titanik misali batmaya başladı ki eşim kumando kaybolmadan kurtardı. çok utandım kızardım bozardım ımm şey kem küm oldum.. eşim güldü bişe olmas dedi . her yemeği tv karşısında yedğimizde al canım ben sevmiyorum kumandayı aman uzak tut diyip rezilliğimi tatlılaştırmaya çalışıyorum. tabi eşim bence bu süreçten mutlu çünkü kumanda ona kalıyor..

5 aylıkkende çok utanıyoruz dimi. bende 5 aylık evliyken pazara gittik eşimle pazar ayakkabım vardır her pazara gittiğimde onu giyerim spor ayakkabı, neyse onu giydim geldik eve o kadar yorulmuşumki eve çıkana kadar akla karayı seçtim girdik eve ayakkabımı çıkardım çorabımda ayakkabımla birlikte çıktı bende elimde poşetler yere bırakmak istemiyorum çorapları ayakkabının içine sokuşturdum bıraktım sonrada unuttum orda, ertesi gün eşim işe gidecek sabah yolcu edecem bende mutfaktan çıktım eşim kapıdan çıkarken bana çok krosun ha dedi bende niye ne olduki dedim ama aklıma hiç gelmiyo kroseun işte dedi gitti. bütün gün telefonda sordum niye kroyum diye krosun dedi durdu. sonra çoraplar aklıma geldi gittim çıkardım ayakkabıdan akşam geldiğindede bakmış ççoraplar yok bana geldi diyoki aşkım krosun dedim diye zorunamı gitti niye ayakkabıdan çorapları çıkardın. allah seni ne yapmasın dedim kendi kendime demek adam o yüzden sana kro diyo dedim. onun haricinde rezil olduğum bişey olmadı sanırım.

evet sorma canm. :) bi keresindede henüz nişanlıyız düğün ev vs alışveriş yapıyoruz.. minübüse bindik elimizde poşetler falan .minübüs durdu incez tam bende hızlı inerim hep minbsten dikkat etmemişim inerkene kafamın üstünü bi vurdum yukarı iyiki alnıma falan gelmemiş . inerken afalladım ay falan oldum öle bi acıyor ki eşimde oh oh canın yanındımı çok dedi üzülerek .yok falan dedim geçiştirdim. ama utancımın acısından asıl ağrısını hiç hissetmedim. sersemledim bian beynim gidip geldi yani o derece .. ayy

ayyy canım sanki benimde kafamda bi ağrı oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…