Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Şuan gülmektenn karnıma ağrılar girdiiiii

sinemadayız kola içtim zaten haftaiçi diye kimse yok pek toplasan 6-7 kişi salonda neyse ben hali ile gazlı içeceğin verdiği etkiyle geğirdim çok geçmeden birden öptü o anda sevesi mi geldi ne oldu anlamadım duydu mu duymadımı ses çıkartmadım ama o gurultu biraz da olsa ben duydum yani şimdi duydu mu duymadımı herhangi bir değişme yok kendilerinde ama bunca yıldan sonra aşkım'a ilk defa rezil olacaktım umarım rezil olmadım

Ahh canım yaaa

su sesini demi duymadın çamaşırlarınla banyoda ne işin varkı.. yemek yapmadan duş mu alacaktın

yemek kokmasın diye mi çıkardın kıyafetlerini

benim arkadaşımda gece gördükleerin etkisinde çok kalır.. erkek arkadaşıyla uyurken ne gördüyse artık kalk ellerini yıka gel demiş o garibimde kalkmış yıkamış geri uyumuş

çok doğalsınız... bende spordayken oldu.. amanın ben bir utandım bir utandım.. nsaıl çıktı o benden halen anlayamamaktayımm... sanırım fazla kasmışım bağırsaklarımı onlarda beni rahat bırak diye isyan ettii

buna bayıldımm ben de windows demek istiyorum artıkınn

hepside cok komik

bende bi tane anlatmak istiyorum.
gecen yaz ben bi ara nisanlim baska sehire gitmisti iki gunlugune, ve dondugunde bana haber veriyodu yoldayim bir saatde kadar ordayim, yarim saat kaldi falan. ve nisanlim bana demisti ben direk sizin eve gelirim sende evde ol (esiyalarini bizim eve birakacakti) neyse bende zaten evdeyim dedim. ama halamlarin evindeydim kizlarla lafliyoduk. sonra birden beyaz bi arabanin pencereden gectigini gordum, ben hemen pencereye firladim baktim bizimki eyvah dedim evde olmadigimi gorurse kizar bana. ben alen acele ayakabimi yari giyip kostum kestirmeden eve gideyim dedim. ve tam saskin bi sekilde kostugumda birden nisanlimin bulundugu araba ile karsi karsiya kaldim ve nisanlim beni oyle komik bi sekilde kostugumu gorunce nisanlim ve arabadakiler kahkahaya boguldular:84::84::84: tabi ben onlari gorunce yine kosmaya basladim ama beni gormesinler diye.
oyle cok utanmistim ki, nisanlim beni hep sakin bilir oyle telasli ve komik hallerimi ilk defa gormustu.
daha halen nisanlimin aklina gelir o kosma halim hep guler

Son düzenleme:

aay koptum yaaa

Eşimin son vukuatı. Geçen gece yine birden kalktı, başladı sırtımı okşamaya. Ben de ne oluyoruz diye uyandım, dedim ne yapıyorsun hayatım. Bu sefer de tutturdu sevcem diye Yat diyorum yok sevcem diyor Ama hala yarı uykuda. Zor yatırdım, tuttum elinden hadi canım hadi aşkım sabah işe gideceğiz diye diye uyuttum. Sabah diyorum gece yine hareketlendin. Her zamanki gibi hatırlamıyor Bir gece öpcem bir gece kaçma benden o gece de sevcem, dedim hadi bakalım önümüzdeki gecelerde beni ne bekliyor

ayyy yazık sana valla amma güldüm :)

ay çok iyiya valla iyi geldi güldüm akşam akşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…