- 24 Ekim 2008
- 483
- 2
- 118
Şuan gülmektenn karnıma ağrılar girdiiiiinişanlımla küstük bir süredir cumartesi geldi aldı beni ve ona gittik konuşmak için tabi hatalı olan ben olduğum halde o geldiği için nasıl kasıyorum kendimi sormayın gayet ciddi ve resmiyim yaklaştırmıyorum kendime
bari ben kahve yapayım deyip mutfağa gidince arkadaşımı aradım mutfakla oturma odasının arasında baya mesafe var duymaz diye düşünerek aradım :78:
-cisem ne yaptınız yawrum
-ayy bahrişim nasıl kıvranıyor görmelisin ayy accık daha naz yapayım pek hoşuma gitti
-duymasın dediklerini
-aman canım mutfakta o nerden duyacak, o bişey değilde bu tanga beni mahvetti ne olur olmaz diye giydim ama çıkarıp atasım var
aniden bir ses; at hayatım at çekinme
-ama nasıl olur sen kahve yapmıyacakmıydın
-kahve kalmamış çay içermisin diye gelmiştim ama beni süründürmelerin ve çıkartıp atmak istediklerin ilgimi çekti birden
sinemadayız kola içtim zaten haftaiçi diye kimse yok pek toplasan 6-7 kişi salonda neyse ben hali ile gazlı içeceğin verdiği etkiyle geğirdim çok geçmeden birden öptü o andasevesi mi geldi ne oldu anlamadım duydu mu duymadımı ses çıkartmadım ama o gurultu biraz da olsa ben duydum yani şimdi duydu mu duymadımı herhangi bir değişme yok kendilerinde ama bunca yıldan sonra aşkım'a ilk defa rezil olacaktım umarım rezil olmadım
Aklıma gelenleri yazıyorum.
Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.
Bir kere de benim köyüme gittik. Köyde evimiz ahşaptır. Akşam ışıkları açsan bile evlerin içi loş olur. Gece uyuyoruz tuvaletim geldi. Yanlız gitmeye korktum eşimi uyandırdım tuvaletin kapısında bekliyor ortalık zifiri karanlık korkudan tuvaletin kapısını da açık tuttum yapmak için oturdum pijamamı indirdim çamaşırımı indirmeden oturmuşum eşim hayretler içinde bakarak öyle nasıl yapacaksın diyince ikimizde gülme krizine girmiştik.
iyi geceler kızlar bebetonun en büyük rezaleti bugün yine konusu açıldıda unutmadan size yazayım dedim sene 2002 hazira ayının sonları eşimle tanışalı beş ay olmuştu neyse bende ozaman cep teli yok kuzenimin telinden görüşüyoruz bana yarım saat sonra sizin mahalleden geçicez dışada ol seni görmek istiyorum dedi tamam deyip eve ışınlandım süslendim püslendim köşede kızlarla oturuyoruz dedem çıktı kapıya tutturdu bana ağaçtan erik topla diye açaç yüksek diye kimsede çıkmıyo dedemede itiraz edemem içimden dedim aşkım gelene kadar 2dakkada toplarım çıktım ağaca hem erik topluyorum hemde yolu gözlüyorum eriği almak için uznınca terliğim çıktı ben salak ağaçın tepesnde tutunmadan terliği almak istedim gözümü açtığımda millet yaşıyormu diye nasıl bağrış çağrış ama ben bozuntuya vermedim aşkım gelcek ya fırladım hemen köşeye gözüm birden kalabağa ilişti aman allahım aşkım orda meğer ben düşerkende ordaymış hala eşim arada hatırlatır senin almam içinkendini ağaçtan atığın günü ne çabuk unuttuns
Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.
Bir kere de benim köyüme gittik. Köyde evimiz ahşaptır. Akşam ışıkları açsan bile evlerin içi loş olur. Gece uyuyoruz tuvaletim geldi. Yanlız gitmeye korktum eşimi uyandırdım tuvaletin kapısında bekliyor ortalık zifiri karanlık korkudan tuvaletin kapısını da açık tuttum yapmak için oturdum pijamamı indirdim çamaşırımı indirmeden oturmuşum eşim hayretler içinde bakarak öyle nasıl yapacaksın diyince ikimizde gülme krizine girmiştik.
Ahh canım yaaaaa bak bi tane daha var ama o zaman kocam rezil oldu. ilk defa kaçak köçek denize gittik o zman konuşuyoduk neyse kocamın gözler çok bozuk gözlüksüz anasını görse tanımaz adam. neyse denize girdik ben çıkıyorum dedim adam duymamş bi kızın peşinden koşuyo aşkım aşkım diye denizin içiinde kilyosa gitmiştik ordada zaten yüzemiyosun kız kaçıyo adam peşinden koşuyo.bağırdım gel buraya diye 1 ay boyunca her gün özür diledi. ama ben de mal gibi kaldım orda:)
yazdıklarınıza bayıldım kızlar
nişanlımın evine gitmiştim bende de anahtar olduğu için kapıyı açtım ve girdim güya ona sürpriz hazırlayacaktım dedim öncelikle üzerini değiş cisem öyle devam edersin üzerimde yalnızca çamaşırlarımla banyoya bir girdim kiii aman allahımmm adam duş alıyo :)) o şaşkınlıkla hayatım süpriz yapmaya geldim dedim pörtlemiş gözlerle uzun bi süre baktıktan sonra süprizin kralını yaptın aşkım demişti :))
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.
benim arkadaşımda gece gördükleerin etkisinde çok kalır.. erkek arkadaşıyla uyurken ne gördüyse artık kalk ellerini yıka gel demişo garibimde kalkmış yıkamış geri uyumuş
dün başıma gelen bir şeyi daha anlatayım size kızlar...
markete gittik eşimle ben ve eşim sigara kullanmıyoruz arkadaşıma alıcaktım sipariş üzerine...
neyse girdik o günde iş yerinde hep office programlarını yüklemiştim bütün gün onlarla meşguldüm.
markette adama dedimki windows verirmisiniz 1 tane. adam dediki efendim hanımefendi dedim 1 adet windows istiyorum adam nasıl bakıyor amahanım efendi dedi burda satışı yok onun dedi...
A-aaa nasıl canım raftakiler ne dedim...
onlar sigara dedi ee tamam işte ondan istiyorum dedim ...
adam heee siz winston istiyorsunuz demezmi...
benim yüzüm kızarmayı bırak morardı bir anda nasıl utandım nasıl utandım...
pardon dedim evet ondan istiyorum dedim...
nasılda kendimden emin konuşuyorum...
ben uykumda çok konuşurum ayrıca uyurgezerim..bi gece herkes uyumuşken evin telefonu çaldı.bende sanki uyurken aklı çok başında biriymişim gibi telefona koşmuşum ama hatırlamıyorum bile. neyse bizim dükkanın alarmı vardı dükkanda kameranın önünden biri geçince evi arıyordu otomatikman. telefon alarmdan geliyo ama dükkana fare girmiş onun içinmiş onuda sonrdan öğrendik. o sırada telaşlanan ev halkı salona koştu kim arıyomuş diye.bende ki cevap " birine tecavüz etmişler onu haber veriyolarmış" annem çığlık atıyo babam kime tecavüz etmişler diye soruyo telaşla.ablamlar yorum yapıyo derken ben uyanıyorum ve ne konuşuyosunuz ya ne tecavüzü dükkanın alarmı hırsız girmiş bişey yok deyip odama geçip uyuyorumbu nasıl bi akıl anlamıyorum.uyanınca alarm olduğunu hatırlayan ben o şaşkınlıkla neler neler diyorum bir bilseniz
ayyy yazık sana valla amma güldüm :)iyi geceler kızlar bebetonun en büyük rezaleti bugün yine konusu açıldıda unutmadan size yazayım dedim sene 2002 hazira ayının sonları eşimle tanışalı beş ay olmuştu neyse bende ozaman cep teli yok kuzenimin telinden görüşüyoruz bana yarım saat sonra sizin mahalleden geçicez dışada ol seni görmek istiyorum dedi tamam deyip eve ışınlandım süslendim püslendim köşede kızlarla oturuyoruz dedem çıktı kapıya tutturdu bana ağaçtan erik topla diye açaç yüksek diye kimsede çıkmıyo dedemede itiraz edemem içimden dedim aşkım gelene kadar 2dakkada toplarım çıktım ağaca hem erik topluyorum hemde yolu gözlüyorum eriği almak için uznınca terliğim çıktı ben salak ağaçın tepesnde tutunmadan terliği almak istedim gözümü açtığımda millet yaşıyormu diye nasıl bağrış çağrış ama ben bozuntuya vermedim aşkım gelcek ya fırladım hemen köşeye gözüm birden kalabağa ilişti aman allahım aşkım orda meğer ben düşerkende ordaymış hala eşim arada hatırlatır senin almam içinkendini ağaçtan atığın günü ne çabuk unuttuns
ay çok iyiya valla iyi geldi güldüm akşam akşam :)16-17 yaşlarındayken kuzenimle ve kardeşimle karpuz almaya gittik. mahallede de bunların hoşlandıkları çocuklar oturuyodu. karpuz çok büyük kuzenimle kardeşim birlikte taşıyolar. çocuklar okulun bahçesinde maç yapıyolarmış bizim kızları görünce el salladılar.bizim saflarda el sallıycaz diye ikiside bırak karpuzu.karpuz pat yerde paramparça.eve gidip bidaha para istedik kaydı dedik
aynı ekip başka bi zaman karpuz seçmeye gittik yine.çok anlarız ya tüm karpuzları pataklıyoruz.sonra alttan bitanesine bilim insanı edasıyla bu güzel dedim çektik veeee tüm karpuzlar patır patır yere dökülüyo.tutamıyoruz.kaleci gibi birimiz sağa birimiz sola ne kurtarsak kardır. sadece bizim aldığımız karpuz ve onun dışında 2 karpuz sağlam kaldı. neyseki hepsinin parasını ödetmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?