Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

3 aylık evliyiz ilk yılbaşımız olacak evde kutlayalımki hep evde oturalım dedim eşim tamam dedi.hazırladık cipsler çerezler falan dedmki bir şey eksik içki aldık.Başladım içmeye ama ara vermeden içiyorum, saat oldu 11 benim az başım dönüyor dedim sanki ama falaz konuşmuyorum çünkü kelimeler ağzımda sanki dans ediyor farkındayım çakır keyif olmak üzereyim,ben salak salak gülüyorum sonra gülmeler biraz fazlalaştı, ona buna gülemeye başladım.Eşim içme diyor bende tamam diyorum adam tv bakarken çaktırmadan bir iki yudum alıyorum.Saat 12 geçti hadi yatalım dedi.ben bi wc yapayım yatalım dedim,ama ne mümkün ayağa kalkmak ben apılayarak wc doğru gidiyorum eşim arkamdaymış napıyorsun dedi eee wc gidiyorum başladı gülemeye hatırlıyorum herşeyi ama başım dönüyor.neyse ben bi ara wc kapısında eşim gördüm gibi geldi okadar hatılrıyorum sonra yatağa gittiğimi
Sabah uyandığımda pijamalarım üstümdeydi
eşim sabah diyorki neydi geceki halin ne olmuş halime dedim.Bi wc gittin gelmedin dedi.Gelmiş bana seslenmiş ben pişkin pişkin sırıtmışım tam çıkarken düşmeyim diye ellerini uzatmış (hani çocuklara tay tay denir ya) başlamış tay tay demeye yatağa götürmüş üstümü giydirmiş ben hala gülüyormuşum:44:

Eşim bir daha sana içki falan yok dedi.Daha önce hiç sarhoş olmadımki yani bu seviyeye hiç gelmemiştim hala dalga geçer wc kapısında den gelirsek tay tay diye :26::26::26::26::26:

akşam başıma geleni anlatayım.. ben öğrenci evinde kalıyorum buzdolabımda mini buzdolabı buzluğuda küçük tabi dün teknik gezimiz vardı çiftliğin birinden taze alabalık aldım kendim seçiyorum diyorum orada en sağlıklarından alalım kaynanama alıyorum gelin kötü almış demesin diyorum.. neyse aldık balıkları geldim eve 5 tane kocaman balık bende sıkış tepiş buzdolabının buuzluğuna koydum.. içimdende diyorum ohh sığdı bozulmucak..

Bu akşam oldu sözlüm aradı dedi geliyorum hazırlan dedim tamam hazırım zaten balıkları çıkartıcam glmene yakın çıkarayım erimesin.. gelmesine 10 dk kala buzluğu açmam la şok olmam 1 oldu balıklar çıkmıyordu ben hiç düşünmedim buzlanınca şişeceğini uğraş sıcak su koy altına bıcakla dürtükle yok aradan 2 tane çıktı zor bela ellerim mis gibi balık koka koka aşağı indim dedim balıklar içerde kaldı.. nasıl yani dedi dedim böyle böyle gülmeye başladı markete gittik 3 levrek aldık temizledik alabalıklara karıştırıp çitflikten alabalık getirdiğimi yutturarak ev halkına yedirdik.. Allahtan anlamıyorlar
Rezil oldum ama ya 40yılın başı içimden gelmiş almışım kendimce böbürleniyorumda taptaze alabalıkları ucuza aldım diye şimdi buzluğa hapsolmuş durumdalar:26:

Ellahhh kitap falan konuşulmuş,işin ucunda artiz olmak var bende yazayım enn rezil anımı.
O zamanlar flört dönemi kavgasız günümüz olmazdı. Yine büyük bir kavga etmişiz. O akşam buluşacağız. Bu iş yerinin aracı ile almaya geliyor beni. (İş yeri fırın,araç ile de marketlere ekmek veriliyor) Ben kapıdan çıktım baktım araba yolun karşısında duruyor. Son derece sinirli,gururlu,mağrur bir ifade ile sertçe açtım arabanın kapısını,aynı sertlikte kapattım bindim. Asla onun olduğu tarafa kafamı çevirmiyorum. Yalnız bir gariplik var araba ekmek kokmuyor. "Ne bekliyosun,annem görecek" derken kafamı çevirdim ki bir amca Yanlış arabaya binmişim salak ben. Amca benim arkadaşım gelecekti arabayı karıştırdım kem küm diye indim arabadan bizimki kapının önünde bekliyo. Bu defa doğru arabaya bindim ama rezilliğim afişe oldu tabi. Ne küslük kaldı,ne gurur,ne asalet.
O diil de amca "götüreyim yavrum" dese ne yapardım ki acep :))):97:

Son düzenleme:

Allahtan amca var amca var yanı

Yarıldım gece gece. Süt içiyordum burnumdan geldi yahu. O görüntü gözümün önünde. Doktorun arkasından heyecanla bağıran abla. Çok hoş:))

Bizde kadının şeyine, özelliklede çocukların pıtış derler. Bu yılbaşında dayımlardayız.bende bişey anlatıyordum.tıpış tıpış geldi diyceğime pıtış pıtış demiyim mi...yengemler fian bastı kahkayı.dayımlar suratıma bakıyo.ben ren değiştiren ışıklar gibi renkten renge girdim tabi

Telef etmişiniz karpuzları... :86:

SakinAkrep kullanıcısından alıntı
Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerim hem ağlarım kader
ayy öldüm gülmektenn karnıma ağrılar girdi

Benim değil ama en yakın kız arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatacağım size..

Arkadaşım ile sevgilisi şık bir yere balık yemeye gidiyorlar.. Birlikte yiyecekleri ilk yemek bu.. Ortam, müzik herşey çok güzel.. Neyse siparişleri geliyor.. Masada parmak uçlarını temizlemek için hazırlanmış limonlu, sabunlu su var.. Benim canım arkadaşım, sos zannettiği sabunlu suyun tamamını balığın üzerine bir güzel döküyor.. Sevgilisi bunu farketmiyor.. Sonra havalı havalı, sevgilisine gülücükler saçarak ağzına bir parça alıyor, vee öylece kalakalıyor.. Sabun nane aromalı olduğundan gözleri yaşarıyor, ağzındakilerini yutamıyor, acı acı yutkunuyor.. Sevgilisi ne olduğunu anlamaya çalışırken, bizimkisi daha fazla dayanamayıp ağzındakileri eline çıkarıveriyor.. Çocuk tabi şok oluyor, o güzel hatunun nasıl ve neden bu kadar iğrenç hale dönüştüğünü hiiiç anlayamıyor :)) Tahmin ettiğiniz üzere, bu onların ilk ve son yemeği oldu :)))

babamla dolmuşa bindik,çok kalabalık..

bende nişanlıyım,arkadaşım bir uyku seti almış bana,onlardan eve dönüyoruz..

adamın biri babama elindeki uyku setini soruyor 'çok güzelmiş,benim eşimde aynısını aldı;ne kadara aldınız ?'

( şakacıdır babam )

babam: 20 tl diyor

adam : aaaa... benim eşimde o fiyata aldı

babam - hımmm...

adam - markası ne ?

babam : UYUR GEZER diyor

adam : aaa..gerçekten de aynısıymış,benim eşimin aldığıda uyur gezer...

(uyur gezer diye bir marka yok) (!)

Son düzenleme:

Gerçekten komik ama bu yemek yüzünden mi son görüşmeleri oldu... bir daha görüşmemek için bu kadar saçma bir sebep olamaz.

vejeteryan olmamakla birlikte eşimin aksine et yemekler çok da büyük tercihim değildir...kıyma ya da parça et fark etmez,eve et girecekse de belli başlı şartlarım vardır,bunlar:
1-tabağıma eftelya gibi uzanacak hayvanla her hangi bi göz kontağı kurmamış olmam lazım (kurban bayramı)
2-bu hayvanın kesin ölüm tarihini bilmemem lazım (gene kurban bayramı) aksi taktirde ister istemez apık sapık düşünceler geçiyo aklımdan 'dün tam da bu saatlerde yaşıyodu bu...'gibilerinden.
3-koyun eti kesin vetoludur aciip ağır kokuyo....
şimdi bunları eşim bilir bilmesine de bir de 4.şartım vardır,ki bu da kuzunun komple yasak olmasıdır...kuzunun 3numaralı şartımla bi alakası olmadığını eşim anlamış ama ne o sebebini sormuş ne de ben hiç bir zaman belirtmemişim...hiç dikkatimi çekmemişti ta ki geçen gün alışveriş için markete gidip kasap reyonun önünde durana kadar...
söylemesi ayıp kuzu saç kavurmayı pişirmeye hazır halde hazırlamışlar biberinle domatesinle filan...eşim direk:'hayatım bugün bunu yapsana.'dedi.diktatör edasınla ben:'Olmaz!Kuzu o,görmüyon mu?'dedim.eşimin bakışı aynen bööleydi::44::44::44:ben o sırada dana etinin bulunduğu bölüme geçtim ve:'çok canın istediyse dana etinden yapabilirim.'dedim.'kuzunun nesi var?'deyince,kasapın yanımızda durduğunu fark etmeden,1.no.'lu küçük emrah bakışımla anlatmaya başladım:'ben onlara çok üzülüyorum aşkım,dana görmüş geçirmiş bir hayvan,çılgınlar gibi otların arasında koştu,coştu eğlendi...ama kuzu???daha büyüyemeden gaddar insanların eline düştü,hiç acımadılar ona...anası garibim ne üzülmüştür,nasıl da bunalımlara girmiştir şimdi...her yerde yavrusunu arıyordur...ben şimdi bunu nasıl yiyebilirim?'eşim tek bir mimik dahi göstermeden:'Hastasın sen...!'dediydi de fena alınmıştımbizi dumura uğramış bi halde dinleyen kasabı da vicdanınla başbaşa bırakıyom artık...

Gerçekten komik ama bu yemek yüzünden mi son görüşmeleri oldu... bir daha görüşmemek için bu kadar saçma bir sebep olamaz.

Son görüşmeleri değil canım, birlikte yedikleri son yemek oldu :) Arkadaşım o günden sonra bir daha sevgilisiyle yemek yemeye gitmedi.. İlişkileri bir süre daha devam etti..

*Böyle bir nedenden dolayı birbirini gerçekten seven iki insan ayrılmaz/ayrılmamalı bencede..

su sesini demi duymadın çamaşırlarınla banyoda ne işin varkı.. yemek yapmadan duş mu alacaktın

yemek kokmasın diye mi çıkardın kıyafetlerini

yemekler hazırdı tatlım olurda erken gelirse diye baştan hazırlanayım diye şırpmıştım

:
D: süpersin flocke... hakketmiş odaa..

Son düzenleme:
Yaptığım sakarlıklardan hiç bahsetmiyorum=//
Şu an aklıma gelen iki hikaye var.
1.si erkek arkadaşımla Bakırköy'den dönüyoruz, eve geç kalmışız hava kararmak üzere. Minibüste gidiyoruz, nasıl bi trafik var anlatamam. Neyse eve yaklaştık ama bi sorun var minibüsün hangi yöne gittiğinden emin değilim. Dedim ki Cuu bak bu minibüs sağa dönüp yokuşu çıkmazsa biz yandık sabaha zor eve gideriz. Sağ yokuşa minibüs yaklaştıkça beni bi telaş aldı:) Diyorum Cuu biz inelim yürüyelim bak bu minibüs gitmiyor yukarıya. Ama nasıl inat ediyorum tarif edemem! Bi de akşam vakti herkes işten falan dönüyor yorgunlar, kimse konuşmuyor, dolayısıyla konuştuklarımız duyuluyor. Hel bi tane kel bi amca var gözlerini dikmiş bana bakıyor. Sonra Cuu hadi iddaaya girelim dedi, tamam dedim nasılsa ben kazanırım diyorum:)
Sonraaaa minibüs tahmin edeceğiniz gibi sağa döndü Cuu elini omzuma attı ne oldu hayatım diyor. Ben tabi camdan dışarı bakıyorum. Sonra o kadar güldüler ki minibüstekiler ve müstakbel sevgilim en sonunda dönüp baktım. Ama o utangaçlığın arasında tek gördüğüm o kel amcanın bana bakışıydı :))
2. olaya geçmeden önce kısa bi dipnot: Cuu benim ilkokuldan arkadaşımdır. Ailelerimiz birbirini tanır ama isim olarak. Bigün annemle eczaneye gittik, Cuu'ların evi tam eczanenin karşısında, dediki balkona çıkıyım anneni görmek istiyorum, hem seni de görmüş olurum. Neyse tamam dedim, ama mimlenmişim ya sakar diye nasıl dikkatli davranıyorum. Sonra annemle birşeyler konuşup gülüyorduk. Nasıl olduysa annemin cüzdanı açıldı, içindeki bütün bozuk paralar mazgala düştü. Annemle ikimiz bakakaldık. Sonra kendimi toparlayıp balkona baktığımda Cuu içeri kaçmıştı

Demekki yalnız değilmişim bi gün ailecek yemeğe çıktık babam et yemicem dedi bende niye baba sen lezbiyen misin dedim :26: vejeteryanle lezbiyen kelimelerini tek karıştıran ben değilmişim demekki

valla komikmiş gülmekten çatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…