kızlar bu benim değilde eşimin başına gelmiş bekarken
evde yatıyorlarmış gece eşim abisiyle aynı odada yatıyor,kayınvalidem kayınpederim yatak odalarında.eşim, uyuyorum bir baktım benim telefon çalıyor arayan "annem" yazıyor şaşırdım uyku sersemi yanlış mı görüyorum acaba ben nerdeyim evde değilmiyim diye düşünmüş.açmış telefonu :60konuşmaları aynen yazıyorum
-oğlum evden tıkırtılar geliyor bi bak hırsız mı girmiş eve
-anne sen nerdesin
-evdeyim
-babam nerde
-yanımda yatıyor
-onu niye uyandırmıyon yada abimi niye aramıyon beni arıyon
-onlar gölgelerinden korkuyuyolar sen daha gözü karasın bi bakıver
-yani beni feda ediyosun onlar ödlek diye tamam bakıyorum
eşim yataktan çıkıp bakmış heryere ama kimse yokk sonra annesine fırça tabii halaa güleriz andıkça
Ellahhh kitap falan konuşulmuş,işin ucunda artiz olmak var bende yazayım enn rezil anımı.
O zamanlar flört dönemi kavgasız günümüz olmazdı. Yine büyük bir kavga etmişiz. O akşam buluşacağız. Bu iş yerinin aracı ile almaya geliyor beni. (İş yeri fırın,araç ile de marketlere ekmek veriliyor) Ben kapıdan çıktım baktım araba yolun karşısında duruyor. Son derece sinirli,gururlu,mağrur bir ifade ile sertçe açtım arabanın kapısını,aynı sertlikte kapattım bindim. Asla onun olduğu tarafa kafamı çevirmiyorum. Yalnız bir gariplik var araba ekmek kokmuyor. "Ne bekliyosun,annem görecek" derken kafamı çevirdim ki bir amcaYanlış arabaya binmişim salak ben. Amca benim arkadaşım gelecekti arabayı karıştırdım kem küm diye indim arabadan bizimki kapının önünde bekliyo. Bu defa doğru arabaya bindim ama rezilliğim afişe oldu tabi. Ne küslük kaldı,ne gurur,ne asalet.
O diil de amca "götüreyim yavrum" dese ne yapardım ki acep :))):97:
ablam hastanede,yeğenimde bebek arabasında...
yanlarından bir doktor koşar adımlarla yürüyor,belliki acelesi var.
o arada da ablama soruyor,''çok tatlı,kız mı, erkek mi ?''
ablam da -adamın acelesi varya-panikliyor ve arkasından bağırıyor ''oğllaaaaannnnn''
16-17 yaşlarındayken kuzenimle ve kardeşimle karpuz almaya gittik. mahallede de bunların hoşlandıkları çocuklar oturuyodu. karpuz çok büyük kuzenimle kardeşim birlikte taşıyolar. çocuklar okulun bahçesinde maç yapıyolarmış bizim kızları görünce el salladılar.bizim saflarda el sallıycaz diye ikiside bırak karpuzu.karpuz pat yerde paramparça.eve gidip bidaha para istedik kaydı dedik
aynı ekip başka bi zaman karpuz seçmeye gittik yine.çok anlarız ya tüm karpuzları pataklıyoruz.sonra alttan bitanesine bilim insanı edasıyla bu güzel dedim çektik veeee tüm karpuzlar patır patır yere dökülüyo.tutamıyoruz.kaleci gibi birimiz sağa birimiz sola ne kurtarsak kardır. sadece bizim aldığımız karpuz ve onun dışında 2 karpuz sağlam kaldı. neyseki hepsinin parasını ödetmediler
Benim değil ama en yakın kız arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatacağım size..
Arkadaşım ile sevgilisi şık bir yere balık yemeye gidiyorlar.. Birlikte yiyecekleri ilk yemek bu.. Ortam, müzik herşey çok güzel.. Neyse siparişleri geliyor.. Masada parmak uçlarını temizlemek için hazırlanmış limonlu, sabunlu su var.. Benim canım arkadaşım, sos zannettiği sabunlu suyun tamamını balığın üzerine bir güzel döküyor.. Sevgilisi bunu farketmiyor.. Sonra havalı havalı, sevgilisine gülücükler saçarak ağzına bir parça alıyor, vee öylece kalakalıyor.. Sabun nane aromalı olduğundan gözleri yaşarıyor, ağzındakilerini yutamıyor, acı acı yutkunuyor.. Sevgilisi ne olduğunu anlamaya çalışırken, bizimkisi daha fazla dayanamayıp ağzındakileri eline çıkarıveriyor.. Çocuk tabi şok oluyor, o güzel hatunun nasıl ve neden bu kadar iğrenç hale dönüştüğünü hiiiç anlayamıyor :)) Tahmin ettiğiniz üzere, bu onların ilk ve son yemeği oldu :)))
Gerçekten komik ama bu yemek yüzünden mi son görüşmeleri oldu... bir daha görüşmemek için bu kadar saçma bir sebep olamaz.
su sesini demi duymadın çamaşırlarınla banyoda ne işin varkı.. yemek yapmadan duş mu alacaktın
yemek kokmasın diye mi çıkardın kıyafetlerini
ben şehirler arası yolculukta kızı götürcektim wc.ye...kızıım işini bitirdikten sonra bi teyze koşturup geldi hemen:'1 tl...'dedi.ii dedim,cepleri karıştırıyom,çantayı karıştırıyom yok...güç bela bi 50kr.çıktı.teyze azimli illa alacak 1tl.yi.'bekle eşim arabada gidip aliim'diyom,teyze tecrübelerinden yola çıkarak:'yaaa gaçıp gitcen demi.'diyo.'teyze rahatsız mısın sen ya,1liranın hesabını mı yapcam,yok işte napiim?'diyom.teyze:'ben anlamam.'diyo.her bi manyak beni bulur işte,teyze beni rehin aldı,dikildi wc kapısının önüne duba gibi çekilmiyo.en sonunda şakağımdaki damar tık tık tık tık diye attığını hissetmeye başladım sinirden,teyzeye yaklaştım ve:'ya kızımın işediğini toplar geri sokarsın,ya da ufaklığına sayarak yarı fiyat alırsın...seçimini yap 3.seçeneğimde gözüm kararır ve senin için hiç hayırlı olmaz....' teyze 50kuruşu kabul etti kapıdan çekildi mecburen...
inanmıyorum yaaa en çok buna güldümmmm canım yaa nasıl rezil olmuşsun.benim de başıma böle bişe gelmiştii.ailece oturup tv izliyoduk dizide kadın vejeteryandı bende annem odaya girince anne bak bu kadın lezbiyenmiş demiştimm.bende 14 yaşındaydım.
sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?