Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

aslında bunu yine flockenin açtığı bi konuda da yazmıştım ama yine yazmak istedim

bi gün de benim eşim hiç bana öyle çiçek falan almamıştır hiç yani sıfır. neyse kızla dışarı çıkmıştık eve geldik baktım eşim gelmemiş. yatak odasına bi girdim yatağın üzerinde bir demet gül duruyo.hemen eşimi aradım eve hırsız girmiş diye.(ki biz askeriyenin lojmanında oturuyoruz) o da nerden anladın dedi.ben de yatağa çiçek bırakmış dedim . ne kadar peşin hükümlüyüm bak hırsızın çiçek alacağı aklıma geliyo da eşimin alacağı aklıma gelmiyo.
snra bi ton dalga geçti benle

kız hiç hırsız çiçek koyr mı daha çok alıp gider yahuu ne güldüm hee

allahım allahım ne güzel hırsızmış o öyle bişey çalmamış çiçek bırakmış gitmiş. e alışkın olmayınca oluyor böyle şeyler. benim eşimde düşünmez yapmaz böyle şeyleri tüm askerler aynı sanırım. adamlar içinde çalışa çalışa beyinleri böyle şeylere çalışmıyo ne yapsınlar yazık

yapıyolar canım isteyince
bi gün bir geldim eve eşim izindeydi, kapının önünden itibaren yatak odamıza yatağın üzerine kadar kırmızı güllerle süslemiş. yatağa da güllerden kalp yapmış.
tabi o manzarayı görünce ben direkt adamı yatağa attım.
bi kalktık ki güllerin üzerine yattığımız için benim güzelim çeyizlik yatak örtüm gül lekesi olmuş ezmişiz bi güzel reçel olmuşlar

bi de düşünüyorum allahım gizli bi hayranım mı var falan diye. beni takip etmiş ne etcem beylik tabancasıyla vurur kocam beni diyom.kapılarımız çok kötü zaten üflesen açılır... bi de odaları aradım artık ne arıyorsam... elinde çelenkle çıkacak bi hırsız arıyom herhalde....

Ayyyy öle hırsıza can gurbannn

bi olay daha anlatcam aklıma geldi gerçi benim değil de kankamın başından geçmiş bi olay.
ya benim kanka küççükken bi de bunun erkek kardeşi var işte bundan küçük. neyse annesi babası evden gitmiş.bunlar da tabi dolapları falan karıştırıyo.ne bulsalar beğenirsiniz. kondom:) bi de diyolarmış ki annemler bizden balon saklıyolar diye.neyse kankam almış kırmızı renkliyi beğenmiş,erkek kardeşi de maviyi almış.bi de yağlanmış bunlar diyolarmış.neyse şişirmişler bunlar kondomları bi güzel. üstüne üstlük balkona çıkıp uçurmaya başlamışlar. komşu da bağırıyomuş girin içeri bakıyım diye.
ay ne kopmuştum anlatınca kankam

kızım 2 aylık falandı.benim beynim dönmüş yatmıyo uyumuyo.neyse ben salladım falan onu ayağımda snra uyumuşum.bi uyandım yanımda biri yatıyo.tam 3 dakika aralıksız baktım yanımda yatan kızım mı eşim mi diye. o kadar benziyolar yani.snra yanağına dokundum baktım sakalı var

bi gün bakanlıklarda yürüyoz bu çok komik ya.
bi asker var nöbet tutuyo işte bu mgk nun orda galiba..neyse asker kankamı kesip duruyo bi görseniz böyle kızarıyo falan domates koymuştuk adını.
neyse yine bakıyo kesiyo dedik şuna bi not yazalım.ok dedi kankam.
kağıda yazdık ..verdik kağıdı ama nasıl gülümseme suratında ölcek heycandan.bi açtı kağıdı okudu.'biz gül pavyondan aysel ve okşan.numaramız 090009101010'

snra yüzü düştü tabi biz de bakıyoruz bu arada napcak diye.kağıdı yırttı fırlattı attı.ehehehe biz kopuyoz ama bu arada.bi de bizi gördükçe iice sinir oluyo.
snraki her geçmemizde kıçını döndü küsmüş bize vah zavallımmm

Gerçekten çok çok güldüm anlattıklarınıza siz çok yaşayın :)

Ben de benim değil ama sevgilimin başından geçen ve her fırsatta dalga geçtiğim bir olayı anlatayım. Sevgilim 12 yaşlarında kuzenleriyle beraber bulundukları köyün deniz tarafına gidiyorlar. Amaçları hem eğlenmek hem de balık tutmak. Neyse aradan bir iki saat geçiyor balık tutamıyorlar. Kendisinden 2-3 yaş büyük olan kuzeni dalga geçerek "Hiç bişey tutamadık 'pantalon balığı' tuttuk deyip gülüyor" oradakiler de bu sözün anlamını bildikleri için (anlamını tahmin etmeniz zor değil erkeklerde bulunan azami önem verdikleri uzuvları ) herkes evet evet pantolon balığı tuttuk sadece deyip gülüyorlar. Sevgilim onlardan küçük olmanın etkisiyle ve çaktırmamak için glüyor ama anlamını anlamıyor tabi ordan eve geliyorlar.
Sanırım bayram günü bütün akrabalar evde oturuyor. Büyüklerden biri soruyor eee bakalım ne tuttunuz? diye.
Sevgilim "Pantolon balığı tuttuk ne tutalım" diyor ve yaklaşık 5 dakıka kımse konusmuyor. Tabi bu sessizlik sözün anlamını kavramasına yardımcı oluyor kımkırmızı kesiliyorrr

ay bu ssüpermis ya hahaha

aaayyyy çok güldüm yazık yayere yatıp gülme tepinme smile istiyoruumm

Ben hiç rezil olmadım mı diye düşünüyodum kiiiiii aklıma geldi bir tane

Sevgilim askerden izne gelmişti. Ben de uzun zamandan sonra onu göreceğim için süslendim püslendim gayet şık bir elbise ve altı düz çizmelerimi giydim. Sanırım aralık tı aylardan. Neyse biz gideceğimiz yere geldik arabayı da zar zor bebekte yokuşların birinde daracık bir otoparka bıraktıııkk

Ben gayet havalı saçlarımı savura savura yürüyorum sevgilim de elimi tuttmuş yürüyor. Ancak yokuş aşağı iniyoruz ve öyle bir yokuş ki bilenler bilir bebekteki yokuşları yani nerdeyse dik açı

Benim zeki sevgilim önüme geçti -Canım sen düşme sırtıma tutunarak in arkamdan. dedi.
Ben saf tabi -tamam dedim O önde ben sırtına iki elimi koymuş arkasında yavaş yavaş iniyoruz derkeeennnnn
sevgilim sadece ve sadece iki hızlı adım attı -Ehehehe diyerek. Tabi ellerim sırtında ve ona gücümü verdiğimden ellerimden kurtulmuş oldu ve ben totişi yere çarparak ve tıpkı kayığın suda kayışı gibi vicuiuuuuuuu diye 2-3 metre kaydımm

Şimdi gülüyorum ama elbisem çamur canııım çizmeler çamur totişim ağrılar içinde, yandan geçenler bana bakıo aman çok fenaydıı:26::26::26:.
Arkadan sevgilim korkudan deliye dönmüş kendileri sorumlu olduklarından ötürü -Bişey oldu mu -Bişey oldu mu diyo fln bakış atıcam ama atamıorum öyle bir rezillik içinde kaldım

Dedem çam sakızı ağdayı el bombası sanmıştı
çoook büyük bi fırsat kaçırmışın gari!ben olsam 'dede tut!' diye bağırıp üstüne atar birine de o anın resmini çekip ölümsüzleştirmesini rica ederdim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…