- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
Ben de anlatayım bir tane..Eşimle nişanlıyız yemeğe gelmişti bize neyse yemeğimizi yedik oturduk..annem bizi yalnız bıraktı..Sohbet ediyorduk eşim dedi lavobaya gitmem lazım.Neyse gitti baya kaldı geldi oturdu yanıma eliyle yüzümü okşadı.Allahım burnuma kötü bir koku geldi.dedim ki aşkım elini bir kokla o da kokladı ne kokuyor dedim.yaa işte şeyyy kaka dedi.bir utandı kızardı.adi sabun almışınız napim dedi.giitti mutfaktan cifi boca etti eline yıkadı da yıkadı elini.Hala elini yüzüme getirdiğinde hatırlar güleriz
sabunun acizliğine uğradı aşkım çok utandı ama var yaadi sabun hsüpermiş
Ben de anlatayım bir tane..Eşimle nişanlıyız yemeğe gelmişti bize neyse yemeğimizi yedik oturduk..annem bizi yalnız bıraktı..Sohbet ediyorduk eşim dedi lavobaya gitmem lazım.Neyse gitti baya kaldı geldi oturdu yanıma eliyle yüzümü okşadı.Allahım burnuma kötü bir koku geldi.dedim ki aşkım elini bir kokla o da kokladı ne kokuyor dedim.yaa işte şeyyy kaka dedi.bir utandı kızardı.adi sabun almışınız napim dedi.giitti mutfaktan cifi boca etti eline yıkadı da yıkadı elini.Hala elini yüzüme getirdiğinde hatırlar güleriz
kötü ve komik durum.dalga geçmek nasılmışBenim de katkım olsun
Yanımda bir arkadaşım vardı birine oturmaya gittik onunda çok tatlı bir bebeği vardı..Neyse biz bunu seveceğiz aldım elime çocuğu seviyorum falan neyse çocuk üzerime kustu.Benim midem de böyle şeylerden çok kalkar.Neyse ben hırkamı çıkarmak için çocuğu arkadaşa verdim.Oda çocukla konuşuyo dalga geçiyor benimle.Yok ablaya ne yaptım gibilerinden neyse arkadaş hem konuşuyor hemde hani çocukları havaya kaldırırlar ya öyle kaldırıyor. sonra böyle yaparken çocuktan bir hıggg sesi geldiği gibi arkadaşın ağzı kusmukla doldu ıyyyyyy...Sonrada ben onunla dalga geçmeye başladım
demek ki ahın tutuyor.canım valla benim de tutuyor.çocukken bir tane kız bana salak tuba tuba diyor hem de yürüyordu,önüne bakmadı direğe güm diye çarptı.nasılmış salak Tuba demek gördün mü dedim.Benimle sakın dalga geçmeyin haaa intikamım kötü oluyor :86:
ben hiç bi zaman insanın yaptığı rezillikleri (yanlışlıkla yapılan yada istmeden ) yaptıklarını yüzüne vurmam tam tersi saklamaya çalışır yada görmezden gelen biriyim.. kırılacağını düşünürüm çünkü..
az önce gerçekleşen olayı anlatayım .özürdileyerek. :) tuvalet hikayelerinden biri çünkü :)
ben 2 gündür tuvalete çıkamıyordum bugün az önce gittim ve kabız olmuştum onedenle bugün çok az yaptım afedersiniz. çıktım sonra bide ben afedersiniz küçük abdestimi yapsam bile tuvaleti köpükleyip yıkamdan çıkmayan biriyim.. eşim ben odada giyinirken bi baktım kapı pencere ne varsa açmış .. geldim işte üffff içerisi nasıl kokuyor bi bilsen demeye başladı yerin dibine girdim. yani keşke girseydimde bu lafı duymasaydım... rezil oldum anlayacağınız.. ama ne yapabilirim ki bide bugün hafta sonu. içimdemi bıraksaydım... çook utandım..ama utanmaktan ziyade çoook kırıldım. bide eşim lavbya girdiğinde uzun süre çıkmaz. birde insanlık hali ya tuvaletmizde yakın oturduğmz odaya koku geliyor. ama hiç bi zaman yüzüne vurmadm.bunu. çok ayıp bişe bence bu.. gizlice 1 . 2cam açarsın biter. ama bi görseniz. tüm cam kapı açmş. bide oda sipreyi sıkmış. bide gelip odaya kendine parfüm sıktı..ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce..
hayır kocamda titiz bende titiz ama benm kadar temiz olsa içim yanmıcak..... ki ne kadar titiz olunsa bile bence bu yanlış bi hareket. şimdi arkadaşlar sizce bende yaptığı yanlış hareketleri yani istemeden yaptığı irendiğim bi hareketi olduğunda yüzüne mi vurayım. çok ayıp bişe ama ölemi yapayım dersiniz.. çünkü obenden daha çok lavaboyu kullanıyor ve oda kokutuyor.çok kötü. ama ben hiç bişe demiyorum utanmasın diye. çok kırıcı bence
selam kızlar;
hepinizin yazdıklarına bayıldım valla dersler var am bi kaptırdım oturup 50 sayfa okudum, her gün 50 50 okusam da bitmez gibi duruyo
ben evli değilim ama sevgilimle bi anım bi de aklıma gelen bikaç anımı anlatıyım dedim
şimdi şey, bi gün sevgilimin evindeyiz. yemek hazırladım koltukların önünde bi katlanır masayı çektik yedik. sonra bu aşka geldi işte "benim canım aşkım bana yemek de mi hazırlamış bitanem" derken sarıldı, sonra kucaklamaya kalktı. ben de direnmedimhani olur ya damatlar gelini kucaklar, onu yapayım derken, kucağında benle çömeldiği yerden kalkmaya çalışırken "tzzzoooooooooooorrrrtt" diye bir ses çocuğun k.ç kasları dayanamadı
ay allah iyiliğini versin kız
ay çok komik :) iyi güldüm..
oyyyyyyyybir keresinde, yazlıkta denize girerken arkadaşlarla, deniz topu oynuyoduk. ama şey var ya hani dev deniz topları, onlardan işte. neyse bana attı arkadaş topu, ben bir vurdum top bir yana uçtu, ben suyun içine düştüm dengemi sağlayamayıp. sonra kalktım. karşıdaki yakışıklı çocuklar bana bakıp gülüyorlar. neden sonra farkettim ki, tek göğsüm janet jackson gibi fırlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?