- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
bir tane daha anlatayım.bir gün arkadaşım gittim biraz oturduk neyse gittik alışverişe kızlarının elinde dondurma hem da kakaolu.ben reyonlara bakarken üstümde de beyaz tunik siz dondurmayı sürün arkama önüme Allahım ne yapacam nasıl dışarı çıkacam o halde evim de dolmuş mesafesinde.zor bela çıktım dışarı arkadaşımın evi yakın olduğundan onun evine gittim çeketini giydim ve evime döndüm.aradan 1 hafta geçti ben çeketi alıp anneme geldim kuzenim ile arkadaşıma gönderecektim.o akşamda abimin arkadaşına iftara davetliyiz.annem kendi pardüsesi zannederek minicik çeketi almış.neyse iftarımızı yaptık.annem teravih namazı kılmak için dışarı çıktı sonra zile bastı pardesümü gönderin ev sahibi abla aramış aramış bulamamış.sonra anneme geldim anne ceket nerde tüline verecem Sehere götürecek.annem baktı baktı ceket yok.kim aldı bu ceketi diyor.abim de bana kızar sen unuttun onu bir yerde .ben ne yeminler ediyorum valla getirdim diye:95: .anne ben nasıl cevap vercem emanet ceket kayboldu.ablama telefon açar ceket sizin çantalara mı karıştı sorar yok anne ne ceketi der ablam .böyle oldu ben arkadaşıma telefon açıp ceketin kaybolduğunu söylüyorum.o da canın sağolsun ne olacak dedi.ama en çok eşim sevinecek çok kısa olduğundan sevmiyordu onu dedi .Neyse aradan geçti 1 ay falan biz yine abimin arkaşına gidiyoruz abim Yengeme diyor ceketini unutmuşsun Neslihan da diye o da ne ceketi diyor:44:.neyse gittik oturduk tam kapıdan çıkacağız Neslihan abla yengeme ceketini unutma ben ceketi görünce şok oldum .bu ceket buraya nasıl geldi diye sonra anladık gülmekten kırıldık .ertesi gün arkadaşıma telefon açtım ceketini buldum hemen sana vermem lazım.oda geldi bir arkaşına giderken verdim ceketi ohh bir rahatladım .bir kaç gün sonra aradı beni Tuba ceket yine kayıp gittiğim yerde unuttum ve arkadaşım bulamadı.Allahım ne ceket yaa habire kayboluyor.en sonunda bulundu yine kavuştu arkidişim ceketine.:86:
oofff duysa var ya anlattığımı.. işin kötüsü ben orda gülmedim, gülmeyi de düşceeezz yapma düşcezzz diye bağıra bağıra kapatmaya çalıştım, yani duymamazlıktan geldim
Ay geberdim ya,siz çok yaşayın e mi :))))))))))))) Cidden çok ayıp etmiş eşiniz.Sen de deseydin açıkça,hem o sizin eşiniz rahatsızlığınıızı belirtseydiniz. Neyse hayatın tadı tuzu biberi deyin geçin,Allah başka dertt vermesin. Bu arada ben de sizin gibiyim. Fazla empati yapan biri olduğum için karşımdakinin yerine koyarım hemen kendimi ve kusuru yüzüne vurmam mahçup olur kötü olur diye.
valla iyi kapamışsın olayı. işte insanların istemeden yaptıkları rezillikleri yüzüne vurmayan asil bir bayan daha:)
kuzenim gölcüğe sünnet düğününe gitmişti neyse akşam çocuk uyumuş oda yastık ararken karanlık odada adamın biiri namaz kılıyormuş beyaz gömlekli sen yastık diye namaz kılan adamı kucakla kımıldayıverince arkasına bakmadan kaçmış odadan
Sanırım bir kaç aylık evliyiz
Ayy ne rezillik ben atletlerimi donumun içine sokarım hep bu bir alışkanlık olmuş bende
Adam daha kimbilir ne zamandır farketmiş olmalı ki krom kroşum demişti alınmıştım ama yaaa
halamda hacdayken gözlüğünün camının biri düşmüş asaatlerce o kalabalıkta gezmiş farketmemiş ta ki namaz kılıp elini yüzüne kapatıp amin diyene kadar
romantizm bir gaz patlamasıyla son bulmuş.ayy ben çatlardım o an herhalde.selam kızlar;
hepinizin yazdıklarına bayıldım valla dersler var am bi kaptırdım oturup 50 sayfa okudum, her gün 50 50 okusam da bitmez gibi duruyo
ben evli değilim ama sevgilimle bi anım bi de aklıma gelen bikaç anımı anlatıyım dedim
şimdi şey, bi gün sevgilimin evindeyiz. yemek hazırladım koltukların önünde bi katlanır masayı çektik yedik. sonra bu aşka geldi işte "benim canım aşkım bana yemek de mi hazırlamış bitanem" derken sarıldı, sonra kucaklamaya kalktı. ben de direnmedimhani olur ya damatlar gelini kucaklar, onu yapayım derken, kucağında benle çömeldiği yerden kalkmaya çalışırken "tzzzoooooooooooorrrrtt" diye bir ses çocuğun k.ç kasları dayanamadı
frikik verdin dimek iş kazası be canımmbir keresinde, yazlıkta denize girerken arkadaşlarla, deniz topu oynuyoduk. ama şey var ya hani dev deniz topları, onlardan işte. neyse bana attı arkadaş topu, ben bir vurdum top bir yana uçtu, ben suyun içine düştüm dengemi sağlayamayıp. sonra kalktım. karşıdaki yakışıklı çocuklar bana bakıp gülüyorlar. neden sonra farkettim ki, tek göğsüm janet jackson gibi fırlamış
adam yeni monttan vazgeçmek pek istememişbuna benzer bi olay da bizim babamın başına gelmişti.bi yere misafirliğe gitmiştik.başka birileri daha vardı.kalabalıktı yani ortam.neyse oturduk kalktık mevsimlerden de kış.2 gün sonra bakıyoruz ki babamın montu kendi montu değillordaki adamın montunu giymiş o adam da babamınn ve bunu 2 gün sonra farkettik.rengi mengi çok benziyodu.babamın montunu da yeni almıştık.dedim baba adam bulmuş yepyeni montu farketse de söylemez sonra herkeş kendi montuna kavuştu
ben hiç bi zaman insanın yaptığı rezillikleri (yanlışlıkla yapılan yada istmeden ) yaptıklarını yüzüne vurmam tam tersi saklamaya çalışır yada görmezden gelen biriyim.. kırılacağını düşünürüm çünkü..
az önce gerçekleşen olayı anlatayım .özürdileyerek. :) tuvalet hikayelerinden biri çünkü :)
ben 2 gündür tuvalete çıkamıyordum bugün az önce gittim ve kabız olmuştum onedenle bugün çok az yaptım afedersiniz. çıktım sonra bide ben afedersiniz küçük abdestimi yapsam bile tuvaleti köpükleyip yıkamdan çıkmayan biriyim.. eşim ben odada giyinirken bi baktım kapı pencere ne varsa açmış .. geldim işte üffff içerisi nasıl kokuyor bi bilsen demeye başladı yerin dibine girdim. yani keşke girseydimde bu lafı duymasaydım... rezil oldum anlayacağınız.. ama ne yapabilirim ki bide bugün hafta sonu. içimdemi bıraksaydım... çook utandım..ama utanmaktan ziyade çoook kırıldım. bide eşim lavbya girdiğinde uzun süre çıkmaz. birde insanlık hali ya tuvaletmizde yakın oturduğmz odaya koku geliyor. ama hiç bi zaman yüzüne vurmadm.bunu. çok ayıp bişe bence bu.. gizlice 1 . 2cam açarsın biter. ama bi görseniz. tüm cam kapı açmş. bide oda sipreyi sıkmış. bide gelip odaya kendine parfüm sıktı..ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce..
hayır kocamda titiz bende titiz ama benm kadar temiz olsa içim yanmıcak..... ki ne kadar titiz olunsa bile bence bu yanlış bi hareket. şimdi arkadaşlar sizce bende yaptığı yanlış hareketleri yani istemeden yaptığı irendiğim bi hareketi olduğunda yüzüne mi vurayım. çok ayıp bişe ama ölemi yapayım dersiniz.. çünkü obenden daha çok lavaboyu kullanıyor ve oda kokutuyor.çok kötü. ama ben hiç bişe demiyorum utanmasın diye. çok kırıcı bence
ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce...
ne güzel demişin öle :))))))))
ya bu erkekler bizi ne zannediyorlarsa sanki onalarınki mis gibi kokuyor
benimki girdikten yarım saat sonra girerim o da acilse :)))
canım banyoya oda spreyi koyun.tuvaletinizi yaptıktan sonra sıkın ben öle yapıorum.
romantizm bir gaz patlamasıyla son bulmuş.ayy ben çatlardım o an herhalde.
ya öyle oldu biraz ama hemen unutuveerdim :) aşk işte :)
frikik verdin dimek iş kazası be canımm
valla ya ööfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?