Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buna benzer bi olay da bizim babamın başına gelmişti.bi yere misafirliğe gitmiştik.başka birileri daha vardı.kalabalıktı yani ortam.neyse oturduk kalktık mevsimlerden de kış.2 gün sonra bakıyoruz ki babamın montu kendi montu değill ordaki adamın montunu giymiş o adam da babamınn ve bunu 2 gün sonra farkettik.rengi mengi çok benziyodu.babamın montunu da yeni almıştık.dedim baba adam bulmuş yepyeni montu farketse de söylemez sonra herkeş kendi montuna kavuştu

soora, yine bi gün okuldayız arkadaşlarla. kütüphanede oturuyoruz girişte. giriş katında da koltuklar var 3 ayrı grup halinde. koridorun sonundaki en son koltuk grubu, tuvalet kapısının hemen dibinde. orada orutuyoruz.

bi tane kütüphane görevlisi geldi, tuvalete girdi. tabi ortam sessiz, giriş katı olsa da ders çalışan olmasa da. arada bi lobideki görevli sesli konuşanları uyarıyo falan. biz de tuvalette olup biteni dinliyoruz. içeriden önce bi sifon sesi geldi. sonra sümkürme sesleri geldi. bir arkadaş "amca gusül alıyor herhalde" dedi, o sırada bir de "haaaaaaarrrkkk-puuuu" diye ses geldi. tabi tüm giriş katında yankılandı. önce biz sonra etraftakiler ve bizi uyaran lobideki amca koptu. garibim tuvaletteki kütüphane görevlisi de olaylardan habersiz masum masum çıktı gitti öönümüzden

eski sevgilimledir bu anım.. bana ne kadar çektirdiğini hatırlayınca ooooohhh iyi yapmışım diyorum (ama kasıtlı yapmamıştım tabii ki)

neyse efendim, benim sevgilim iş arıyordu. bir gün bir yerden görüşmeye çağırmışlar. dedi ki bana "yıldız semtine nasıl gidilir? orada şu şu saatte görüşmem var." ben de dedim "aaa bizim evin o tarafa yakın sayılır, altınpark tarafındaki yıldız semti, ben baka hiç yıldız duymadım ankarada zaten, en azından benle aynı vesaite binip ben indikten sonra devam edersin, şoför seni indirir" dedim. neyse bindik iyi hoş gidiyoruz. sonra bu bi kıllandı. "ya yanlış tarafa gidiyoruz heralde baksana gecekondular filan var" dedi.hemen indik otobüsten. görüşmesine kalmış 15 dakka felan, biz gecekonduların arasında elinde Mac laptoplu, takım elbiseli bir delikanlı ve bir genç kız, kayda değer bir işyeri bakıyoruz çok kızdı ama belli etmedi. hemen bir sonraki otobüse gidip geri döndü, doğru adrese gitti, 45 dakika gecikerek.meğerse çankaya yıldız mış gideceği yer işi alma olasılığı zaten düşükmüş, 45 dk sonra gelince zaten işi alma şansı hiç kalmadı ooohh iyi olmuş bana az çektirmedi

Son düzenleme:
oofff duysa var ya anlattığımı.. işin kötüsü ben orda gülmedim, gülmeyi de düşceeezz yapma düşcezzz diye bağıra bağıra kapatmaya çalıştım, yani duymamazlıktan geldim

valla iyi kapamışsın olayı. işte insanların istemeden yaptıkları rezillikleri yüzüne vurmayan asil bir bayan daha :)

kız yok normal kokutmuşsun bile dese alınmazdım ayol bi görsen oksijen tüpü olsa onuda takacakmış :) neyse geçti bile ama kırgınlığım. :)

kuzenim gölcüğe sünnet düğününe gitmişti neyse akşam çocuk uyumuş oda yastık ararken karanlık odada adamın biiri namaz kılıyormuş beyaz gömlekli sen yastık diye namaz kılan adamı kucakla kımıldayıverince arkasına bakmadan kaçmış odadan

benim hala kızları bir alemdir neyse köyde oturan halamın kzıı çok sessiz utangaç bişey tek başına merkeze gidemez neyse almış yeğenini binmiş dolmuşa dolmuşta bu köyden sonra bir köy daha var merkezin tam tersi istikamette şoför oralı,almış yeğenini binmiş ablam adam kendi köyüne gitmiş ablamda heralde yolcu alacak diye sesini çıkarmamış neyse adam gitmiş evinin önüne parketmiş dolmuşu ablam hala oturuyormuşadam bi dönmüş bakmışki kadın oturuyor en arkada abla sen nereye gidicektin demiş oda demiş merkeze ben merkeze gitmiyorumki sıram bitti evime geldim demiş ablam utançtan ölmüş neyse adam acımışta geri ablamın köyüne bırakıvermiş hiçmi sormadın bizim köyden çıktık nereye gidiyo bu araba diye diyoruz ne biliyim diyo şaşkın

halamda hacdayken gözlüğünün camının biri düşmüş asaatlerce o kalabalıkta gezmiş farketmemiş ta ki namaz kılıp elini yüzüne kapatıp amin diyene kadar

kiz gülmekten öldürdün beni yaaa...Kilan kisi sok olmustur...

biz sevgilimle geçen kış taksimde yürüyoduk kar yağıodu ama tipiydi rüzgar vardı bi ara yürürken gözümü kapattım önümü zor görüodum gözümü açmamla beraber önümde kocaman bir köpek görünce istemeyerek kocaman bir çığlık attım herkes bize baktı cocuğun da aklı çıktı :)ama çok utandım olaydan 1.5 sene geçti hala hatırlatır

ay ben de atletimi sokarım donumun içine yoksa belim açılır üşürüm ya napıyım. benimki bişi demez ama

benden değil ama arkadaşımdan bir anı arkadaşım halasına gitmiş.regl dönemindeymiş.çocuk odasında kimse olmayınca oraya gidip pedini değiştirecekmiş.kapıyı kapamış çamaşırını indirip yeni pedini koyuyormuş ki eniştesi pat gitmiş içeri kız dona kalmış eniştesi nasıl kaçacağını bilememiş.komik ve çok kötü bir durum.

romantizm bir gaz patlamasıyla son bulmuş.ayy ben çatlardım o an herhalde.
frikik verdin dimek iş kazası be canımm
adam yeni monttan vazgeçmek pek istememiş

ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce...
ne güzel demişin öle :))))))))
ya bu erkekler bizi ne zannediyorlarsa sanki onalarınki mis gibi kokuyor
benimki girdikten yarım saat sonra girerim o da acilse :)))

ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce...
ne güzel demişin öle :))))))))
ya bu erkekler bizi ne zannediyorlarsa sanki onalarınki mis gibi kokuyor
benimki girdikten yarım saat sonra girerim o da acilse :)))

canım banyoya oda spreyi koyun.tuvaletinizi yaptıktan sonra sıkın ben öle yapıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…