benden değil ama arkadaşımdan bir anı arkadaşım halasına gitmiş.regl dönemindeymiş.çocuk odasında kimse olmayınca oraya gidip pedini değiştirecekmiş.kapıyı kapamış çamaşırını indirip yeni pedini koyuyormuş ki eniştesi pat gitmiş içeri kız dona kalmış eniştesi nasıl kaçacağını bilememiş.komik ve çok kötü bir durum.
benim hala kızları bir alemdir neyse köyde oturan halamın kzıı çok sessiz utangaç bişey tek başına merkeze gidemez neyse almış yeğenini binmiş dolmuşa dolmuşta bu köyden sonra bir köy daha var merkezin tam tersi istikamette şoför oralı,almış yeğenini binmiş ablam adam kendi köyüne gitmiş ablamda heralde yolcu alacak diye sesini çıkarmamış neyse adam gitmiş evinin önüne parketmiş dolmuşu ablam hala oturuyormuşadam bi dönmüş bakmışki kadın oturuyor en arkada abla sen nereye gidicektin demiş oda demiş merkeze ben merkeze gitmiyorumki sıram bitti evime geldim demiş ablam utançtan ölmüş neyse adam acımışta geri ablamın köyüne bırakıvermiş hiçmi sormadın bizim köyden çıktık nereye gidiyo bu araba diye diyoruz ne biliyim diyo şaşkın
benden değil ama arkadaşımdan bir anı arkadaşım halasına gitmiş.regl dönemindeymiş.çocuk odasında kimse olmayınca oraya gidip pedini değiştirecekmiş.kapıyı kapamış çamaşırını indirip yeni pedini koyuyormuş ki eniştesi pat gitmiş içeri kız dona kalmış eniştesi nasıl kaçacağını bilememiş.komik ve çok kötü bir durum.
Ben de anlatayım bir tane..Eşimle nişanlıyız yemeğe gelmişti bize neyse yemeğimizi yedik oturduk..annem bizi yalnız bıraktı..Sohbet ediyorduk eşim dedi lavobaya gitmem lazım.Neyse gitti baya kaldı geldi oturdu yanıma eliyle yüzümü okşadı.Allahım burnuma kötü bir koku geldi.dedim ki aşkım elini bir kokla o da kokladı ne kokuyor dedim.yaa işte şeyyy kaka dedi.bir utandı kızardı.adi sabun almışınız napim dedi.giitti mutfaktan cifi boca etti eline yıkadı da yıkadı elini.Hala elini yüzüme getirdiğinde hatırlar güleriz
bencede bir anlık dalgınlık işte.Wc'de yapsana bu işi, yada kapıyı kilitle.
Yoksa böyle olu işte. Rezillik valla.
evet hem de çook ben olsam bi daha bakamazdım herhalde adamın yüzüne.ayyyyyyyyyyy bu çok kötü bir duruuummmmm :26:
Ayyy çok fena.Çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.
yapıyolar canım isteyince
bi gün bir geldim eve eşim izindeydi, kapının önünden itibaren yatak odamıza yatağın üzerine kadar kırmızı güllerle süslemiş. yatağa da güllerden kalp yapmış.
tabi o manzarayı görünce ben direkt adamı yatağa attım.
bi kalktık ki güllerin üzerine yattığımız için benim güzelim çeyizlik yatak örtüm gül lekesi olmuşezmişiz bi güzel reçel olmuşlar
bencede bir anlık dalgınlık işte.Wc'de yapsana bu işi, yada kapıyı kilitle.
Yoksa böyle olu işte. Rezillik valla.
evet hem de çook ben olsam bi daha bakamazdım herhalde adamın yüzüne.ayyyyyyyyyyy bu çok kötü bir duruuummmmm :26:
Ayyy çok fena.Çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.
ayy bitane daha geldi aklıma teyzem eniştem ablam annem falan oturuyoruz o günde izmirden gelmiştik hani çıtçıtlı atletler oluyorya onu giymiştim eve gelince hemen eşohmanı geçirdim üstüme ama çıtçıtı kapatmamıştım atletin arkası sallanıyormuş dışta yeğenimde daha 5-6 yaşında falandı,mutfağa gidiyordum çay doldurmaya kalkınca arkamdan ne desin teyze ben senin arkanda ne olduğunu biliyorum bende ne var dedim orkid dedibi uatndım bi utandım sorma salak ne orkidi atlet o dedim
vejeteryan olmamakla birlikte eşimin aksine et yemekler çok da büyük tercihim değildir...kıyma ya da parça et fark etmez,eve et girecekse de belli başlı şartlarım vardır,bunlar:
1-tabağıma eftelya gibi uzanacak hayvanla her hangi bi göz kontağı kurmamış olmam lazım (kurban bayramı)
2-bu hayvanın kesin ölüm tarihini bilmemem lazım (gene kurban bayramı) aksi taktirde ister istemez apık sapık düşünceler geçiyo aklımdan 'dün tam da bu saatlerde yaşıyodu bu...'gibilerinden.
3-koyun eti kesin vetoludur aciip ağır kokuyo....
şimdi bunları eşim bilir bilmesine de bir de 4.şartım vardır,ki bu da kuzunun komple yasak olmasıdır...kuzunun 3numaralı şartımla bi alakası olmadığını eşim anlamış ama ne o sebebini sormuş ne de ben hiç bir zaman belirtmemişim...hiç dikkatimi çekmemişti ta ki geçen gün alışveriş için markete gidip kasap reyonun önünde durana kadar...
söylemesi ayıp kuzu saç kavurmayı pişirmeye hazır halde hazırlamışlar biberinle domatesinle filan...eşim direk:'hayatım bugün bunu yapsana.'dedi.diktatör edasınla ben:'Olmaz!Kuzu o,görmüyon mu?'dedim.eşimin bakışı aynen bööleydi::44::44::44:ben o sırada dana etinin bulunduğu bölüme geçtim ve:'çok canın istediyse dana etinden yapabilirim.'dedim.'kuzunun nesi var?'deyince,kasapın yanımızda durduğunu fark etmeden,1.no.'lu küçük emrah bakışımla anlatmaya başladım:'ben onlara çok üzülüyorum aşkım,dana görmüş geçirmiş bir hayvan,çılgınlar gibi otların arasında koştu,coştu eğlendi...ama kuzu???daha büyüyemeden gaddar insanların eline düştü,hiç acımadılar ona...anası garibim ne üzülmüştür,nasıl da bunalımlara girmiştir şimdi...her yerde yavrusunu arıyordur...ben şimdi bunu nasıl yiyebilirim?'eşim tek bir mimik dahi göstermeden:'Hastasın sen...!'dediydi de fena alınmıştımbizi dumura uğramış bi halde dinleyen kasabı da vicdanınla başbaşa bırakıyom artık...
bi olay daha anlatcam aklıma geldi gerçi benim değil de kankamın başından geçmiş bi olay.
ya benim kanka küççükken bi de bunun erkek kardeşi var işte bundan küçük. neyse annesi babası evden gitmiş.bunlar da tabi dolapları falan karıştırıyo.ne bulsalar beğenirsiniz. kondom:) bi de diyolarmış ki annemler bizden balon saklıyolar diye.neyse kankam almış kırmızı renkliyi beğenmiş,erkek kardeşi de maviyi almış.bi de yağlanmış bunlar diyolarmış.neyse şişirmişler bunlar kondomları bi güzel. üstüne üstlük balkona çıkıp uçurmaya başlamışlar. komşu da bağırıyomuş girin içeri bakıyım diye.
ay ne kopmuştum anlatınca kankam
Bu topiğin müptelası oldum resmen
Tesadüfen girdim buraya ve kaç gündür gülmekten karnıma ağrılar giriyoo
Özellikle pırtlatma olayları fecii
Bi yandan okuyup bi yandan gülerken benim bu konuda rezilliğim olmadı diye sevindirik olurken geçen sabah başıma gelen olay beni bitirdi
Eşim sabah namazından geldikten sonra illa uyandırır beni yatakta uykulu halimle dalga geçer falan bi de beni yana kaydırır benim yattığım yere yatar sıcak diye Yine o sabahlardan birinde geldi bu bende yorganın altında gömülmüşüm havasızlıktan terlemişim gözümü açtım tam yana kayıcam o sırada bağırsaklardan bi hava fışkırmasıama sessizz ohh bereket sesli çıkmadı anlamaz derken yorganı kaldırmasıyla o ter kokusuyla birleşmiş müthiş koku yayıldı birden :26:
Bu başladı nolmuş burda osurdunmu sen böyle şeyler yapmazdın nasıl oldu diye dalga geçmeye tabi ben kıpkırmızı ilk olduğundan olsa gerek çok utandımm
normalde çok dikkat ederim böyle şeylere tabi insanlık hali ister istemez geliyo insanın başına
adam heycandan kıbleyi şaşırmışbizim en komik anımız gerdek gecesi yaşandı:))))
ooo bakıyorumda herkez yanlış anladı
hiç heveslenmeyin sandığınız bişey değil
.. neyse
bnde duvağımla odada bekliyorum eşim odaya girdi
duamı açtı anlımı öptü altın taktı falan
biraz konuştuk derken.. dedi ben bi namaz kılayım 2 rekat
bnde ona bakıyorum...ondan öncede namaz kılanları falan görmüştüm düğünde
üstelik evde eşimin kendi kaldığı ev..yabancı falan değil yani..
eşim namazlarınıda ihmal etmez asla
bi baktım eşim namazı kılıyo ama kıbleye yüzseksen derece ters olarak kılıyo
bn gülmekten yıkılıyorum tabi kıskıs
o namazı bitirdi.
allah kabul etsin dedim...bn gülünce farkına vardı çok utanmıştı
çok gülmüştük
başımı döndürdün falan diye kıvırmıştı ama
hala namaz kılarken söylerim
ayyy aynı olayı eşimdende duydum
çok güldüm aklıma geldikçede çatlarım adeta..
eşim 10,11 yaşlarındayken köyde kuzenleriyle takılırlarmış hep
4 tane erkek çoçuğu aynı yaşlarda
neyse tabi çok yaramazlar.
bigün sağlık ocağına girmişler haftasonu gizlice
dolapları falan karıştırmışlar
balon bulduk diye havalara uçmuşlar
ceplerine doldurup
kavga bile etmişler o bneim u senin diye
köy meydanında şişirip şişirip bırakmışlar
bunlar niye yağlı diyerek
taki adamın biri, bırakın onları lan diye kovalayana kadar
ayyy çok fena :90:Geçen gün sevgilicimle atışıyoruz hafiften.
Konu; ben haksız bile olsam onun alttan alması, özür dilemesi.
Ben diyorum işte "Biraz da trip at, özür dileme, kavga ederken sen de bağır, çağır, karşılık ver " falan diye(zorum neyse artık, Allah'tan belamı istiyorum işte)
Sevgilim de: " Ama hayatım ben alttan aldığım halde sen küçücük bi kavgayı bile günlerce sürdürüyosun, bi de karşılık versem bile beni dinlemiyosun ki, hep üste çıkmaya çalışıyosun" dedi.
Ve o an için 'sen hiç karşılık vermek, baskın olmak için çabalamıyosun' anlamına geldiğini düşündüğüm cümleler dökülüverdi ağzımdan..:
"Ben üste çıkmaya çalışmıyorum, sen beni altına almıyorsun!" Ardından gelen manalı bir kahkaha ve yine kıpkırmızı bir ben.
Bi gün bi altına alacak görcem o zaman günümü
Bu topiğin müptelası oldum resmen
Tesadüfen girdim buraya ve kaç gündür gülmekten karnıma ağrılar giriyoo
Özellikle pırtlatma olayları fecii
Bi yandan okuyup bi yandan gülerken benim bu konuda rezilliğim olmadı diye sevindirik olurken geçen sabah başıma gelen olay beni bitirdi
Eşim sabah namazından geldikten sonra illa uyandırır beni yatakta uykulu halimle dalga geçer falan bi de beni yana kaydırır benim yattığım yere yatar sıcak diye Yine o sabahlardan birinde geldi bu bende yorganın altında gömülmüşüm havasızlıktan terlemişim gözümü açtım tam yana kayıcam o sırada bağırsaklardan bi hava fışkırmasıama sessizz ohh bereket sesli çıkmadı anlamaz derken yorganı kaldırmasıyla o ter kokusuyla birleşmiş müthiş koku yayıldı birden :26:
Bu başladı nolmuş burda osurdunmu sen böyle şeyler yapmazdın nasıl oldu diye dalga geçmeye tabi ben kıpkırmızı ilk olduğundan olsa gerek çok utandımm
normalde çok dikkat ederim böyle şeylere tabi insanlık hali ister istemez geliyo insanın başına
bizim en komik anımız gerdek gecesi yaşandı:))))
ooo bakıyorumda herkez yanlış anladı
hiç heveslenmeyin sandığınız bişey değil
.. neyse
bnde duvağımla odada bekliyorum eşim odaya girdi
duamı açtı anlımı öptü altın taktı falan
biraz konuştuk derken.. dedi ben bi namaz kılayım 2 rekat
bnde ona bakıyorum...ondan öncede namaz kılanları falan görmüştüm düğünde
üstelik evde eşimin kendi kaldığı ev..yabancı falan değil yani..
eşim namazlarınıda ihmal etmez asla
bi baktım eşim namazı kılıyo ama kıbleye yüzseksen derece ters olarak kılıyo
bn gülmekten yıkılıyorum tabi kıskıs
o namazı bitirdi.
allah kabul etsin dedim...bn gülünce farkına vardı çok utanmıştı
çok gülmüştük
başımı döndürdün falan diye kıvırmıştı ama
hala namaz kılarken söylerim
ayyy aynı olayı eşimdende duydum
çok güldüm aklıma geldikçede çatlarım adeta..
eşim 10,11 yaşlarındayken köyde kuzenleriyle takılırlarmış hep
4 tane erkek çoçuğu aynı yaşlarda
neyse tabi çok yaramazlar.
bigün sağlık ocağına girmişler haftasonu gizlice
dolapları falan karıştırmışlar
balon bulduk diye havalara uçmuşlar
ceplerine doldurup
kavga bile etmişler o bneim u senin diye
köy meydanında şişirip şişirip bırakmışlar
bunlar niye yağlı diyerek
taki adamın biri, bırakın onları lan diye kovalayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?