Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi gün eşimle alışveriş yaptık cok acıktık lokantaya girdik ozaman nişanlıyız düğün alışverişi yapıyoruz.. bende süs biberi çok acayip severim acı benim diğer adım.. yemek geldi salatının üzerindede süs biberi yedim hemen ekmekle ama ben hayatımda o derece acı bi süs biberi daha yemedim . o çok değişik bi acıydı .aman yarrabbi resmen gözlerimden yaş geldi. ay su içiyorum gitmiyor kola içiyorum gitmiyorum ekmek yiyorum gitmiyor canm yemeğini ye geçer diyor eşimde. bende hııııı diyorum ama o kadar aşırı yandığınıda belli etmiyor. ama galiba eşimde çaktırmıyrdu pek utanmıyımm diye çünkü yanaklarımdan gözyaşlarım masaya döküldü

ay aklıma geldi yine işte bir yaz tatildeyiz bende yüzme bilmem çat pat çırpınıyorum eşimde bana öğretmeye çalışıyor.biraz içe doğru yürüyüp ilerledik eşim orda bekliyor bende kıyıya doğru kafam suyun içinde cambıl cumbul gidip gelicem ama gözümde kapalı zaten suyu iyice bulandırıyorum neyse az ilerdede 2 kadın 2 erkek işte eşleriyle top oynuyolar suyun içinde sen git suyun içinde yüzüyorum diye gözde kapalı ne tarafa gittiğim belli değil çırpınırken bi el attım ip geldi elime kadının bikinisini yolmuşum iyiki çıkmadı valla kafamı kaldırmak içinde ayakta durana kadar çok komik oluyorum bi baktım kadın bana bakıyor dedim özürdilerim farketmedim neyse dedieşimde arkamdan bağırıyormuş aşkım nereye gidiyon sola git diye suyun içinde kafa seni nasıl duyayım canımla boğuşuyorum

ayyyyyyyyyyy bu çok kötü bir duruuummmmm :26:

ayy bunun aynısını benim kardeşim yaşamış..hastane önünde dolmuş bekliyomuş (pek anlamaz dolmuş işlerinden) neyse gelmiş bi tane binmiş o da dolmuşların nereye gidiceği belli oluyor ya adamda sormamış galiba nereye diye bizimkide hiç ses çıkarmamış adam taaa nerelere gitmiş yarım saat boyunca durmuş dolmuşun içinde sonra dönmüş dolaşmış yine hastane önünde durmuş araba bizim saf da geri inmişyürüyerek eve gitmiş ay hala güleriz yaaa

Wc'de yapsana bu işi, yada kapıyı kilitle.
Yoksa böyle olu işte. Rezillik valla.

Ayyy çok fena. Çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.

allahım yaaa noluyo kadın hergün sana bunu yapim dememiş iyikide valla yapmıyo benimki bi doğum günümde ayrıydık ben memleketteydim çiçek yolladı bana, sonra hedie falan yok bugün öğle yemeğe geldi konusu oldu sen nişanlıyken herşeyi yapardın evlilik değiştiriyo demekki gerçekten dedim zoruna gitti yüz şekli değişti üzüldü zavallım. ama yapsın canım aa böyle olmazki asker diye kalasmı olması lazım dimi ama

bir arkadaşın popoya şaplak anısı bana çok feci bi anımı hatırlattı..

ortaokul son sınıftayım, tabi artık genç kızlığa ilk adım atılmış. kadınsı giyinmeye çalışmalar, hafif makyajlar falan filan bir gün dershaneden geliyorum, üstümde oldukça dar bi etek var. resmen popişim belli oluyo yani. o kadar dar ki yürürken kıvırtıyodum resmen ama o yaşta güzel gelmiş demek ki neyse dönüyorum dershaneden, otobüsten indim, evime doğru yürüyorum. o sırada tam dalmışım kulağımdaki müziğe, aniden zıplayıverdim. küçük 8-9 yaşlarındaki üç tane çocuktan biri, gelip popoma şaplak atıverip kaçtı. üstümdeki kıyafete, hanımlığıma bakmadan arkalarından ana avrat sövdüm "sizin ağzınıza ederim" diye

ayy bitane daha geldi aklıma teyzem eniştem ablam annem falan oturuyoruz o günde izmirden gelmiştik hani çıtçıtlı atletler oluyorya onu giymiştim eve gelince hemen eşohmanı geçirdim üstüme ama çıtçıtı kapatmamıştım atletin arkası sallanıyormuş dışta yeğenimde daha 5-6 yaşında falandı,mutfağa gidiyordum çay doldurmaya kalkınca arkamdan ne desin teyze ben senin arkanda ne olduğunu biliyorum bende ne var dedim orkid dedibi uatndım bi utandım sorma salak ne orkidi atlet o dedim

hahahahaha süper ya
orkid he

Senin kayip ikizim oldugunu düsünüyorum

geçen ay sevgilimle deniz manzaralı açık havada güzel bir kafede oturuoduk çay içioduk istemeden geğirdim o an başka işlerle meşguldu umarım duymamıştım çok utandum :18::18:

Geçen gün sevgilicimle atışıyoruz hafiften.
Konu; ben haksız bile olsam onun alttan alması, özür dilemesi.
Ben diyorum işte "Biraz da trip at, özür dileme, kavga ederken sen de bağır, çağır, karşılık ver " falan diye(zorum neyse artık, Allah'tan belamı istiyorum işte)
Sevgilim de: " Ama hayatım ben alttan aldığım halde sen küçücük bi kavgayı bile günlerce sürdürüyosun, bi de karşılık versem bile beni dinlemiyosun ki, hep üste çıkmaya çalışıyosun" dedi.
Ve o an için 'sen hiç karşılık vermek, baskın olmak için çabalamıyosun' anlamına geldiğini düşündüğüm cümleler dökülüverdi ağzımdan..:
"Ben üste çıkmaya çalışmıyorum, sen beni altına almıyorsun!" Ardından gelen manalı bir kahkaha ve yine kıpkırmızı bir ben.
Bi gün bi altına alacak görcem o zaman günümü

ayyy aynı olayı eşimdende duydum
çok güldüm aklıma geldikçede çatlarım adeta..
eşim 10,11 yaşlarındayken köyde kuzenleriyle takılırlarmış hep
4 tane erkek çoçuğu aynı yaşlarda
neyse tabi çok yaramazlar.
bigün sağlık ocağına girmişler haftasonu gizlice
dolapları falan karıştırmışlar
balon bulduk diye havalara uçmuşlar
ceplerine doldurup
kavga bile etmişler o bneim u senin diye
köy meydanında şişirip şişirip bırakmışlar
bunlar niye yağlı diyerek
taki adamın biri, bırakın onları lan diye kovalayana kadar

bizim en komik anımız gerdek gecesi yaşandı:))))
ooo bakıyorumda herkez yanlış anladı
hiç heveslenmeyin sandığınız bişey değil
.. neyse
bnde duvağımla odada bekliyorum eşim odaya girdi
duamı açtı anlımı öptü altın taktı falan
biraz konuştuk derken.. dedi ben bi namaz kılayım 2 rekat
bnde ona bakıyorum...ondan öncede namaz kılanları falan görmüştüm düğünde
üstelik evde eşimin kendi kaldığı ev..yabancı falan değil yani..
eşim namazlarınıda ihmal etmez asla
bi baktım eşim namazı kılıyo ama kıbleye yüzseksen derece ters olarak kılıyo
bn gülmekten yıkılıyorum tabi kıskıs
o namazı bitirdi.
allah kabul etsin dedim...bn gülünce farkına vardı çok utanmıştı
çok gülmüştük
başımı döndürdün falan diye kıvırmıştı ama
hala namaz kılarken söylerim

Son düzenleme:
Bu topiğin müptelası oldum resmen
Tesadüfen girdim buraya ve kaç gündür gülmekten karnıma ağrılar giriyoo
Özellikle pırtlatma olayları fecii
Bi yandan okuyup bi yandan gülerken benim bu konuda rezilliğim olmadı diye sevindirik olurken geçen sabah başıma gelen olay beni bitirdi
Eşim sabah namazından geldikten sonra illa uyandırır beni yatakta uykulu halimle dalga geçer falan bi de beni yana kaydırır benim yattığım yere yatar sıcak diye Yine o sabahlardan birinde geldi bu bende yorganın altında gömülmüşüm havasızlıktan terlemişim gözümü açtım tam yana kayıcam o sırada bağırsaklardan bi hava fışkırması ama sessizz ohh bereket sesli çıkmadı anlamaz derken yorganı kaldırmasıyla o ter kokusuyla birleşmiş müthiş koku yayıldı birden :26:
Bu başladı nolmuş burda osurdunmu sen böyle şeyler yapmazdın nasıl oldu diye dalga geçmeye tabi ben kıpkırmızı ilk olduğundan olsa gerek çok utandımm
normalde çok dikkat ederim böyle şeylere tabi insanlık hali ister istemez geliyo insanın başına

çok komik insanlık hali uykuda ne yapıyoruz bilmiyoruz.eşinin sana sorması çok fena
adam heycandan kıbleyi şaşırmış

ayyy çok fena :90:

:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…