kızlar yeni aklıma geldi hemen anlatayım..
bigün babamla oturuyoruz 5 sene falan olluyo (o zaman daha küs değiliz tabiii)
babam çok hasta ama bende korkuyorym başında bekledim..
bana döndü kızım ben ölecem galiba hakkını helal et seni çok kırdım dedi
bende nasıl oldu anlamadım allah gecinden versin baba diyeceğime allah belanı versin baba demişim :78: adam ölmekten beter oldu ona mı yanayım yoksa bu laf ağzımdan nasıl çıktı onamı yanayım anlamamıştım doğrusu
ne desem bilemedim
istemeye geldiklerinde ne kadar marifetli olduğumu göstermek için pişirdiğim kahveden başka ayrı bi cezveye de kahve yaptım şekersiz aşırı yogun ki sadece köpügünü alıcam onun...sonra nolduysa bi karışıklık oldu ben o kullanmamam gereken cezveden müstakbel kayınvalideme kahve koydum ne düşünmüştür kimbilir ıyy buz gibi acı şekersiz ...içmedi sevmiyorum dedi
belki sizinde başınıza gelmiştir.
sevdicekle buluştuk bigün
karşımda oturuyor böyle uzun uzun baktı bana
sanki iltifat edecek özel birşey dicekmiş gibi yaklaştı
hayatım benle mi yarışıyorsun dedi
ne konuda canım dedim
bıyık konusunda aşkım dedii.
ben kızardım bozardım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim.
ne ayıp!! öyle söylenir mi?!! densizsin dedim astım yüzümü.
bana ders oldu ama o sabah evde usta vardı bende makineyle alırım d.üstü tüylerimi ses olur diye açmadım. bir dahaa töbee cumhurbaşkanı gelse işimden alıkoyamaz beni. çok fena rezil olmuştum yaa hatırladıkça utanıyorum.
inanmiyorum yaaa hakatende rezillikmisama cok ayip etmiss
sorma canım yaaçok kızmıştım o zaman kendime.
sen niye kiziyosun kendine canim asil o utansin söylediklerinden
ihmalkarlığıma kızmıştım o zaman. o da densizlik etti tabi şebelek aldı ağzının payını oturdu aşağı. bi gün o traşsız geldi yanıma hayırdır bana nisbet mi yapıyorsun kusura bakma benm kıl köklerm seninki kadar kuvvetli değil dedim. ayyy canım sen bana alındın mı şakaydı o sen herhalinle güzelsin filan diyee kıvırmaya çalıştı şebelek. hatıra oldu işte bizee böyle dostlara anlattıkça güldüğüm cici bir hatıra:):):))):))
benimde kedim vardı bebişimiz olmadan önce biryer bulamıyınca oraya yapmıştır aman boşver onların 8 kişi gelmesi de ayıp bence..bende bugün yasadigim bi olayi anlatayim, esime degil ama misafirlerime rezil oldum
sabahin 5inde kalkip evi terrrrtemmizz temizleyip mis kokulu oda sprayimide sIkIp piril piril bir hale soktuktan sonra firina gidip ekmek aldim eve dönerken sabah kahvaltisina davet ettigim misafirlerimle yolda karsilastik, 4 kisi beklerken 8 kisi geldiler :44: neyse hep beraber eve ciktik, ben kapiyi acar acmaz allahimm o da ne?? evde igrenccc bi koku ama inanilmaz bi koku saskin gözlerle bu kokunun nerden geldigine anlam vermeye calisirken salona gectik hep beraber ve aman allahim ev savas alanina dönmüs o herkeze cok met ettigim temiz kedim saksinin icine afedersiniz büyük cisini yapmis topraklada bi güzel kapatmaya calismis ama becerememis evin her tarafi toz toprak birde bi güzel o patileriyle bembeyaz koltuklarimin üzerinde gezmis ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim elim ayagim titredi resmen:18: ama kedinin tuvaletini balkonda birakanda suc tabiii bidaha hayatta balkonda birakmam ahh pati ahh 8 kisiye rezil ettin beni okadarda ugrasmistim bee :97:
benimde kedim vardı bebişimiz olmadan önce biryer bulamıyınca oraya yapmıştır aman boşver onların 8 kişi gelmesi de ayıp bence..
olmadım ama olan birini anlatıyım ben okulda tuvalette ağlarken lavabonun karşısında arkadaşmda beni teselli ederken tuvaletten bir şeyin yere düştünü gördük biz ilk başta etek felan santık işte aldırmadık tuvaletin altından 10 cm boşluık var yukarıya doğru ben işte ağlıyorum bir anda tuvalletten erkek çıkmasınmı aman tanrım ben erkeğe sapık felan diyorum adam o kadar mahcupki... başka okuldan gelmiş bide adam tuvalletten gittikten sonra tuvaleti felan yokladım içerde biri varmı diye biraz pis kokuyordu ama neyse
eşim kurabiyeyi çok sever. evliliğimizin ilk aylarındaydık. yapayım da mutlu olsun dedim. artık neyini eksik yada fazla koyduysam taş gibi olmuştu kurabiyeler.
"bunları birinin kafasına fırlatsan vereceğin zararı düşünemiyorum" demişti. çok utanmıştım
neyse sonradan öğrendim artık kurabiye yapmayı :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?