Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

şimdi çıkarıyor mu o sesleri peki

errkeklerin duyarsızlığında sınır yok

ben de yöntemi buldum, anladıkları dilden konuşacaksın azizim, ne gerek var kibarlığa falan
Ben ilgilenir diye bekledim kalkıp çok zoruma gitti..Tekmüğü yedikten sonra kalktı sevdi bi okşadı bi horladı napıcağımı şaşırdım ölsemmi öldürsemmi bilemedim :26:
biliyorum dedi ha sen bu konuyu bi araştır derim

Evet ya biliyorum dedi sesimde çıkmıyodu yoksa nasıl çemkirirdim ona ben..Akşam gelsin ifadesini alıcam

kızlar bende anlatıyım eşim ablam ben alışverişe çıktık bir kış günü yağmurlu hava soğuk bigün neyse alt geçitten inicez ablam önde(ablamda yeni aldığı kabanını giymişti pudra pembesi kaşe) eşimle ben arkadan gidiyoruz yoğun bi vakıtti altgeçidin bi baktım ablm yerde merdivenlerden inerken ayağı burkulmuş bibağırmışım kabanın battımı diye etrafta herkes bana bakıp bakıp gülüyodu rezil olmuştum gidip ablamı yerden kaldırıcağıma nasıl kızarmıştı yüzüm tabi ablamda canının acısını unutup manyak yardım etsene nekabanı diyodu:)

kızlar önceki gün alışverişmerkezine gittik kayınvalidemle avm deki bi mağazada bi tanıdıklarının kızı çalışıyo hadi uğrayalım geçerken dedi iyi tamam dedim gittik selam sabah hoş beş derken kız (dibimde yani 1 adım var aramazda) birden;
:" AAAAAA SEN LENS Mİ TAKTIN ???"
ben bi an böyleyim
diye bi bağırış bağırdı ama ne bağırmak sesini ayarlayamadı ve o an mağazada ne kadar müşteri , çalışan varsa bana baktı yani nerdeyse vitrindeki mankenler dahi dönecekti o derece sonra ben tabii kafamı eğdim hee filan diyip geçiştirmeye çalıştım :26:gözlerimi kıstım bi pıstım böle bişler oldu utandım yakuu ne diye bağırıyosun be güzelim ne güzel doğal duruyodu kimsecikler anlamıyodu maviş maviş geziyodumm :) aklıma gelmedi yoksa dicektim yok ben lensleri çıkarttım bu kendimin diye bozcaktım zaten hiç sevmiyorum ben o kızı yaa 3-5 defa gördüm şimdiye kadar deli beni rezil etti ..

Son düzenleme:
aslında pek kıskanç biri değilimdir.yanlız kıza hamileyken bi acayip olmuştum....hani nası desem,53 kg'den 85'e fırladım,olur da ayağım takılıp düşsem,asfalt düzenleyebilirdim resmen...omuzlarım geriye atılmış,ağır abi edasınla yürüyodum istem dışı,dengeyi sağlamak için...gömlek giyemiyordum çünkü düğmelerin kapanmakta zorlanmaktan resmen titrediğini hissediyordum...bir de dudağımın üstü renk değişmişti,tuhaf bi kahverengi almıştı-ki bu da bana kaytan bıyık havası veriyordu...gün geçtikçe daha da bi betleştiğimi düşünüyordum...eşimin 30lu yaşlarda,karizmatik ve havalı olması beni krizlere sokuyodu!(hamilelik insanı böyle tuhaf düşüncelere sokabilir).kendimi onun yanında resmen hobbit gibi hissediyordum.
neyse;yaz geldi tatile gitces.bindik arabaya, çıktık yola...rotamız belli;ege.manisa'ya kadar gayet güzel bir yolculuk geçirdik.lakin manisa'nın dağ yolunu aşıp da izmir'e inerken,manyakça düşüncelerimi ve kıskançlığımı kontrol altında tutamadım ve gayet ciddi bi şekilde:'aşkım,bornova'ya giriş yaptık,gözlüklerini çıkar!'dedim...eşim anlamadı ve:'gözlüklerimi mi çıkariim?niye ki?'dedi şaşkınlıkla.
'izmir'in kızları güzel olur,gözün mözün kaymasın,çıkar gözlüklerini!' diince adam buna benzer bi bakış attı::26:
sonna:'doğur lan,doğur ve normalleş manyak şey!' diip kalan yol boyunca hiç konuşmamıştı....
dönüp de o zamanı anımsadıkça,o vakit ne kadar garip bi ruh halinde olduğumu görüyorum.rezillik değil belki ama,utanç verici ve sefilce bi davranış tarzı olmuş!

Son düzenleme:

krizlerdeyimmmmmm

ayyy okuyup okuyup gülüyorum bu topiği hanımlar çok yaşayın düşününce ben de buldum tabi bu benim değil kocişimin rezilliğiydi.

bir gün arkadaş gurubumuzla tabu oynamaya gittik.tabi başladı oyun kakara kikiri oynuyoruz.sıra eşime geldi başladı anlatmaya:
-hani arka tarafta?
-toto
-içindeki?
-makat
-makatın yanında?
-ıııımmm pipi
-diğer adı
-:44::44::44::44:

kimseden ses yok.hepimiz yarı sırıtık yarı şoklanmış bi şekilde bakıyoruz. ver bakayım şunu bu kelimenin burda ne işi varmış deyip alıyorum kocişimin elinden, orda yazan kelime “buluğ(çağı)” tabi benim sivri zeka, şahin bakışlı kocam bunu “bü..ll..ük” diye okuyor.kısa bir sessizlik...bi daha tabu oynamaya gitmedik.....:44::44::44:

Son düzenleme:

Amiiiiiiiiiiinnn . Yemek yapmayı bilmeden , kendini gurme sanan bir ben değilmişim çok şükür :)

Anınızı okuyunca , benimde bir mutfak maceram aklıma geldi .

Yeni ewliyliz . Yemek yapmayı bilmiyorum , deneğim sewgili eşim haliyle :)

O gün işten erken gelmiştim , eşime sürpriz yapayım dedim . O zamanlar benim yemek yapmam büyük olaydı :))

Şehriye çorbası ile nohutlu pilaw yapmaya karar werdim .

Netten bakıyorum tariflere , kendime göre uyarlıyorum . Çorba için yarım litre su yazıyor , ben yarına da kalsın diye 1 litre koyuyorum , şehriye 1 çay bardağı diyor ben su bardağı koyuyorum . Pilawda da aynı taktiği uyguluyorum . Öyle böyle derken ; pirinç we şehriye biz piştik dediler bana we kapattım ocağı .Telepatiyle yapıyordum yemeklerimi o zamanlar

Eşim geldi , bir hawalıyım sormayın , yemek yaptım hemde iki çeşit diye söyleyip duruyorum .

Öyle böyle derken sofrayı hazırladık . Son ana kadar tencerelerin ağzını açmak aklıma gelmedi .
Bir baktım ki ; benim çorba olmuş pilaw , pilawımın üzerindeyse nohutlar yüzüyor

Eşim hemen bilge edasını takındı we ; ' Canım sen suyu hangi tencereye koyacağını karıştırmışsın , sulu olan çorba olacaktı ' demişti .

Tabii akşam yine abonesi olduğumuz restauranta siparişlerimizi biraz gecikmeli olarak wermiştik

Son düzenleme:

böyle olmamak için yemek yapmaya başlamam lazım sanırım acil tarafından tatlılarla kandıramaz mıyım adamı yahu

sıcağı sıcağına bi rezillik aktarıyorUm bayanlarr bugün özel günüm acıdan kıvaranıyorum.neysem şeyin poşetini cebime koymuştum çöpe atmak üzere tam atmaya giderken babam çağırıyo kekliiiik şu msjı oku kızım ne yazıyo göremiyorum.ben de off puff gidiyorum babamın dibine oturuyorum ama acıdan zaten dik duramıyorum bacaklarımı da karnıma çekmişim.poşet cebimden çıktı ve babacığımın elinin üzerineeeee şöyle kaldım aynen kriz anlarında put gibi kalırım zaten.cebime nasıl koydum ordan nasıl kalktım hatırlamıyorum

Teşekkürler kızlar neşelendirdiniz

İlki tam bir BOMBA olmuş

Ayrıca ''FLOCKE'' senin paylaştığın birçok anını okudum ANLATIM TARZINA BAYILIYORUM.

Son düzenleme:
kızlar dün gece düşünürken bi tane daha geldi.ama bu benim eşime değil arkadaşıma rezil oluşumdu.anlatayım da arada kaynasın bari

Şimdi benim en yakın arkadaşım aynı zamanda komşum hamileliğinin son aylarında. bir gün bebeğin odası geldi,montaj felan yapıldı.arkadaşım hamile olduğu için odayı hazırlarken yardım edeyim dedim.neyse bir güzel temizledik,eşyaları yerleştirdik,işimiz bitti,odaya son bir bakış atıyoruz,çekmecelerin içine, dizdiklerimize felan bakıyoruz işte. arkadaşım yanımda ben de aldıklarımızı tekrar alıp kokluyor ve şunları söylüyorum “Aman da bebişimin tulumu, amanda bebişimin emzik kutusu.....amanda bebişimin burun vibratörü..... (burda demek istediğim şey aslında burun aspratörüydü,bilmeyenlere söylim hani şu bebeklerin burnundaki sümüğü toplayan aletin adı)neyse bi 10 saniye kadar sustum baktım farkedilmemiş hadi özlem devam dedim “Amanda bebişimin duvar stickrları,amanda bebişimin çekmece kulpları,amanda bebişim kapı kolu” diye gözüme ne çarptıysa sıralayarak yandan yandan severek topukladım. Ayyyy çok utandım akşam da eşime anlattım “hıımmm aklın nerelerde bakim senin” diye yanağımdan makas aldı. bu kelimeyi daha önce cümle içinde bile kullanmamıştım nerden dolandı dilime bilmiyorum valla kızlarr :44::44::44:

bundan 5 sene önce köylülerimizin düğününe gidecektik açık renk pantolon giymiştim.minibüse binince oturduğum yer batıkmıştı bi indik annem diyor.reglmi oldun kızım diye.bende diyorum yoo 2 hafta sonra falan günü.ama belli olmuyorki o her an gelebilir neyse annem arkan batmış diyor.benim surat kıpkırmızı.artık girdim düğüne iş işten geçti düğüne gittim bir güzel rezil oldum.düğünde hiç kalkamayışımamı yanayım(hoş zaten gören görmüştür) o lekenin beni buluşunumu işte böyle bir güzel rezil oldum.ama benim suçum yok hep minibüsçünün suçu

evliliğimizin ilk aylarıydı memleketten uzak bir yerde oturuyoruz,yemek yediğimiz yerde de İDO satış noktası var,ben salak dedim ki koçişime aşkım ibrahim tatlıseste her işe el atmış şirket kurup oğlunun adı vermiş dedim eşimaşkım o istanbuldeniz otobüsleri dedi,ayy çok utanmıştım bu kız nasıl üni.mezunu acaba demiştir içindennerden bileyim anadolunun bağrından kopmuş gelmişim oralarda ido mido yoktu

eşim işten geldi uyuyor şuan birazdan yine gidecek,binanında dışına köpük döşüyolar 2.kattayım,zile öyle basıyolarki üst üste eşim uyanmasın diye balkona sazan gibi çıktım altımda şortla kurulan iskeledeki 6 usta bakakaldı balkonu boşlatırmısınız köpük kaplıycaz dedihiç böyyle hatalar yapmazdım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…