Ewliliğimizin ilk ayları . Rutin Diş hekimi muayenesine gitmiştim . Nerden aklıma geldiyse , dişime parlak bir diş taşı taktırmak istedim . Dr. , o zaman yapıştırma uygulayalım , ilerde istersen monte ederiz dedi .
Diş Hekiminden bir çıkışım war ki sormayın , herkese gülücükler dağıtıyorum
Neyse ; ewe geldim . O akşam da eşimin ablasına misafirliğe gideceğiz . Eşim dişimdeki taşı inceliyor vs vs derken misafirliğe gitmek için yola çıkıyoruz.
Yolda eşim dewamlı su içiyor , boğazıma bir şey yapışmış gibi yaaa , yutkunuyorum gitmiyor diyor .
Bende ; kimbilir ne yedin , ne bulursan yiyip yutuyorsun vs deyip duruyorum .
Öyle böyle derken , eşimin ablasının ewine ulaşıyoruz . Ben tabi yine gülücükler saçıyorum ama kimse bir şey demiyor . Diyorum o kadarda parlıyor nasıl farketmediler , en sonunda ben diyorum , ' Ya hiç mi farketmediniz dişimdeki taşı ' diyorum herkes bakıyor ama yok dişinde birşey diyorlar .
Gidip ayaya bakıyorum yoooookkk , güzelim parlak taşım yok . Sonra eşimle gözgöze geliyoruz .
Tabiki eşim taşımı yutmuş we boğazına yapışan da benim diş taşım
Hala aramızda güleriz , taşlı bir takı almaya kalksam hemen der ki :
Bak taşlı bir takı falan alma dayanamam yutarım
Diş Hekiminden bir çıkışım war ki sormayın , herkese gülücükler dağıtıyorum

Neyse ; ewe geldim . O akşam da eşimin ablasına misafirliğe gideceğiz . Eşim dişimdeki taşı inceliyor vs vs derken misafirliğe gitmek için yola çıkıyoruz.
Yolda eşim dewamlı su içiyor , boğazıma bir şey yapışmış gibi yaaa , yutkunuyorum gitmiyor diyor .
Bende ; kimbilir ne yedin , ne bulursan yiyip yutuyorsun vs deyip duruyorum .
Öyle böyle derken , eşimin ablasının ewine ulaşıyoruz . Ben tabi yine gülücükler saçıyorum ama kimse bir şey demiyor . Diyorum o kadarda parlıyor nasıl farketmediler , en sonunda ben diyorum , ' Ya hiç mi farketmediniz dişimdeki taşı ' diyorum herkes bakıyor ama yok dişinde birşey diyorlar .
Gidip ayaya bakıyorum yoooookkk , güzelim parlak taşım yok . Sonra eşimle gözgöze geliyoruz .
Tabiki eşim taşımı yutmuş we boğazına yapışan da benim diş taşım

Hala aramızda güleriz , taşlı bir takı almaya kalksam hemen der ki :
Bak taşlı bir takı falan alma dayanamam yutarım

Son düzenleme: