eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
öncelikle annem babamı kahvaltısız dışarı çıkarmazdı bizide öyle,abileriminde eşleri kahvaltı hazırlar bende evlenmeden önce annem olmadığında ben hazırlardım..

lakinn ben evlendim ilk gün hazırladım beraber yaptık, sonra ben kahvaktı yapamıyorum evde dedi ve hazırlamadım..mide bulantısı oluyodu bıde eşimde sabahları neyse iyi ben 6senelik evliyim 2çocuğumuz oldu ve eşim 3senedir falan kahvaltı istıyo beraber yapalım kahvaltıyı diyo,2gün kalkıyorum sonra ya çocuk uyanıyo ya ben kalkamıyorum yada hazırlamak istemiyorum...
eşim şimdi her tartışmamızda sen bana kahvaltı hazırlamıyosun diyo ve bende şaşırdım artık bitürlü tutturamıyorum...

birde annemler yoktu 10gun babamın yanında kaldık ben her sabah kalkıp babama kahvaltı hazırladım oda bunu gordukten sonra kahvaltı ıstemeye başladı zaten bir akıl verin lütfen bacılarım şu kahvaltı işini nasıl halledebilirim,ona kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ,ee doğal olarak oda kızıyo..

ben hazırlıyorum ama eşim kahvaltı yaparken eşlik etmiyorum çok erken saat olduğu için.senin işin daha zor çocukların olduğudan ama aile huzurun koruman için erken kalkıp kahvaltı hazırlarsan daha iyi olur

Son düzenleme:
hazirlamaniz lazim tabiki,canim istemiyor ne demek.Ben evli bile degilim ama ayni evde yasadigim sevgililerime dahi hazirliyordum.

Evet hergün hemde hatta pazar günü bile (o gün dershaneye gidiyor)..Her sabah zor oluyor tabi birde geç yattıysam tabi.Ama benim gönlüm onun dışarıdaki yağlı poğaçaları yemesine razı olmuyor çok sağlıksızlar.Bende onunla birlikta kahvaltı yapıyorum hem güne erken başlamış oluyorum hemde birlikte daha fazla zaman geçirmiş oluyoruz. :)

alışkanlık meselesi eşim ve ailesi sabahın körüde olsa kahvaltı ediyolar bende düzenini bozmamaya çalışıorum çok hasta falan deilsem kahvaltı hersabah hazırlanır tabi çocukların var senin için zor ama eşini kırma istersen

evet zaten artık çok rahatsız oluyorum ,kalkim hazırlım diyorumda kalkamıyorum bide eşim seninle beraber yapalım diyo iyi güzelde ben sabahları donuyorum..yataktan zor kalkıyorum keşke baştan isteseydı bukadar zor gelmezdi işte..

Gece 03:00'ten Sonra Yemek Hazırlarım..
Sabahta Kahvaltısını..

Bende bazen üşeniyorum ama ne olursa olsun kesin hazırlıyorum asla aç bırakmam aşkımı elinden gelmez onun çünkü gidip birşeyler alıp yemek aç gezer akşama kadar kıyamammm :) pratiğe dök işi çocukların okula gidince hepsine nasıl hazırlayacaksın kahvaltı uyanıyorsa çocuk canım kahvaltı hazırlıyorum bakarmısın çocuğa deyiver.

istiyorsa hazırlamalısın...haklı aslında tamam uyanamadığın olur arada bebek- çocuk uyutmaz hasta olursun....ben de ilk senelerde hep hazıırlamak istedim uyanamadıklarım ya da bebeğin uyutmadığı hariç...3 senedir eşim çok erken çıkıyor 6 da 6 dan önce çıkıyor evden sabah..yiyemiyorum midem almıyor diyor kaç kere hazırlayıp önüne koyduğumda....ben de kızdım bi ara hazırlamamaya başladım sonra öyleee gitti..ama bakıyorum arada kalkıp hazırladığımda yiyor da....geçenlerde ekmek arası konacak kahvaltılıklar almış..evden sabah ekmek arası hazırlıyorum şimdi "işyerinde bunlar çok pahalı "diyor...öyle böyle hallettik 3.5 ay sonra bebek gelince onu da yapamayabilirim belki...
ama senden istiyorsa eşin hazırla bence de..

ne güzel..inşallah bende bugünden sonra hep hazırlarım....biraz miskinim ben ondan kaynaklanıyo galıba.

benim eşim ögretmen 3 gün sabahcı iki gün öglenci sabah cok erken gittigi için hazırlıyorum ama eşlik etmiyorum öglen gittigi iki gün ise en sevdigim kahvaltıyı apıyoruz yani birlikteee :)

gdiş saatı bellı olmadıgından.(kendı ısı)yataktan zıplayıp cıkıo bazen hey pey dıyene kadar gdıo nadıren ama hazırlarım hep.
o benm canım. gecen gece 3 te poaca ıstedı o yattı ben satt 4 ten 6 ya kadar ona poaca pısırdım...
geyşa kanı var bnde

benimde iki tane cocugum var ama sabahci ise gittigi zaman gece 3.30 ta kalkip kahvaltisini yaptirir ise gönderirim bu mazeret olmamali
bence biraz esinizide düsünün ve erken kakip kahvaltisini yaptirin yoksa esiniz daha cok söylenecektir canim

bende ılk gunler hazırlamaya calıştım yarı uykulu bır şekılde bırde hemen hamıle kaldım.eşim kıyamadı kalkdığımda ben yaparım dedı.oyle demesıne karşın yıne kalktım hazırlatmadan yatağa goturdu.sonrada gebelığım bıtınce yıne kaldırmadı ben kalkayım dedım hayır sabahkı halını bır gorsen gozunu bıle acamıyorsun dıye kaldırmadı halada oyle kaldırmıyor benı zaten herşeyı yıyen bırı degıl o yuzden zorlamıyor benı.ama tatılde şuan her sabah cok guzel hazırlıyorum bırde ben hamıleyım duzenlı bır şekılde uzun uzun kahvaltı yapıyoruz.

bende eşime kalkıp kahvaltı hazırlıyorum saat 7de gidiyor işe birlikte 6da kalkıyoruz kahvaltısını hazırlıyorum yatıyorum kıyamıyorum aç gitmesine iştahıda iyi maşallah sabah kahvaltı edebiliyor ben o saatte kahvaltı edemiyorum alışsam ederim evde oldugımdan onu geçirdikten sonra birkaç saat daha yatıyorum uyku bölünüyor ama yapçak bişi yok

bu arada bir gün hastaydım kalkamadm çok üzüldüm sarelle sürmüş ekmeğe sadece onu yemiş çay bile demlememiş

esimin kahvalti aliskanligi yoktu..hatta yemek bile yoktu.butun gun sadece bir ögün yermis..annesiyle yasiyordu ama annesi kendi halinde..esimle evlendim ona gunde 3 ögün yemek yemeyi ögrettim.ona hatta yemek yemeyi ögrettim.bazi seyleri ilk defa benim elimden yedi..simdi halinden memnun..kahvaltiyi seviyor..bozuk hayatini ben duzelttim..esime sever ve isyeterk yemek yappiyorum..sadece bebek geldiginden beri o sofra kurar ve kaldirir bana yardim icin..

Eşiniz istiyorsa kahvaltı hazırlamanız elbette çok güzel ama insanların her dediğini yapmak doğru bir şey mi bilmiyorum. Henüz evli değilim, eşim benim çok zorlandığım bir şey isteseydi napardım bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…