Sadece pazarları kahvaltı edilir bizim evde =) Bi de yemek yapmaya çok üşendiğim nadir akşamlarda...
Eşim sabahın 7'sinde kalkıp işe gidiyor. Benim ona yetişmek için 6.30 da kalkıp sofra kurmam gerekir ki bakınız ben bu mesajı gecenin kaçında yazıyorum :))) Biraz zor yani. Sabaha kadar oturup öğleden sonra ikiye üçe kadar uyuyabilen bir yapım var. Erken saatte kasamam.
Oysaki büyüklerimden falan da böyle görmedim :)) annem bunca yıldır bir kere bile babamı aç yollamadı işe, bizi de okula gönderirken her sabah çaylı tostlu falan kahvaltı hazırlardı.
Ben bu kafayla ohhhhooooo.... Çoluk çocuğum olursa da aç kalır garipler :)))
Sadece pazarları kahvaltı edilir bizim evde =) Bi de yemek yapmaya çok üşendiğim nadir akşamlarda...
Eşim sabahın 7'sinde kalkıp işe gidiyor. Benim ona yetişmek için 6.30 da kalkıp sofra kurmam gerekir ki bakınız ben bu mesajı gecenin kaçında yazıyorum :))) Biraz zor yani. Sabaha kadar oturup öğleden sonra ikiye üçe kadar uyuyabilen bir yapım var. Erken saatte kasamam.
Oysaki büyüklerimden falan da böyle görmedim :)) annem bunca yıldır bir kere bile babamı aç yollamadı işe, bizi de okula gönderirken her sabah çaylı tostlu falan kahvaltı hazırlardı.
Ben bu kafayla ohhhhooooo.... Çoluk çocuğum olursa da aç kalır garipler :)))
uykusuzprenses ne güzeL kendim gibi insanları görmeksabaha kdr oturup 2 de 3 de kalkıyorum :) martta bebeğim doğucak bakalım o zmn ne yapıcam
martın sonuna doğru bekliyoruz kısmetse
Bebeler gelince hayırlısıyla bir de güzel kalkarsınızzzz ki :)))
Çocuklar neredeyse 8-9 yaşlarına kadar sabahın köründe uyanır.
Öyle olunca anneler de uyanır =)
Ben de mi yapsam diye düşünmüyor değilim yavaştan...
liseden beri böyleyim ben çok istiyorum normal insanlar gibi uyanıp uyanmak ama yooooooookkkk
Ben gerekirse hazirlarim programim uyuyorsa... Onun disinda koskoca adamin benim uyanip kendisini beslememi beklemesini istemem. Sonucta yetiskin insanlar ,bir bardak cayla tostu sofraya, peynir ,ekmek ,zeytini masaya yerlestiremeyecek bir erkeklede yasamak cok zor olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?