eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

bu saate kadar burda gezecegine kalk adama kahvalti hazirla,
adam burda yok die niye boyle rahat konusuyorsun,
erken yat erken kalk kasma kendini

Malesef benimde durum aynı ama bi fark var ben hamileyim 1 ay sonra bebegim gelicek , ve nasıl bir anne olacagım konuusnda artık cok endise ediyorum :S

uykusuzprenses ne güzeL kendim gibi insanları görmek sabaha kdr oturup 2 de 3 de kalkıyorum :) martta bebeğim doğucak bakalım o zmn ne yapıcam

Ah be kardeş, ben ne zaman aylak kalsam böyle oluyorum zaten. İlk okuldan beri her yaz tatilinde, her 15 tatilde böyleydim.
Yani yapım bu biraz.
Üstelik yakın zamana kadar hostestim ben. Malum bazen gece uçuyordum bazen gündüz.
Tabi alıştım o düzensizliğe, istifamı verdim ama dengem yerine oturmuyor.
Kaç kere saat kurdum sabah erkene ama mümkünü yok kalkamadım.
Yarasa gibiyim. Yeni bir iş bulana kadar bu böyle gidecek gibi.
Snooze, snooze ve snooze...

Bende hazırlarım eşime kahvaltı canım benim ya çokta memnun olur

aaaa uykusuz prensese derken direk kendime benzerini buldum papatya bilmiyorum biz nasıl anneler olucazzzz?

Bebeler gelince hayırlısıyla bir de güzel kalkarsınızzzz ki :)))
Çocuklar neredeyse 8-9 yaşlarına kadar sabahın köründe uyanır.
Öyle olunca anneler de uyanır =)
Ben de mi yapsam diye düşünmüyor değilim yavaştan...

Benim zaten birtek bu konuda umudum var , hani diyorum belki o zaman mecburiyetten ve annelik duygusundandolayı erken kalkarım

yasadigim yerde cocuklarimizi okula sabahlari ben birakmak zorundayim ve yine ben almak zorundayim . ikiside farkli okullarda okuyorlar. birinin okulu arabayla 15 digerininki 30 dk mesafede.once birini sonra birini derken 7 de ciktigimiz eve 8, 8 15 gibi donuyorum.
cocuklar zaten okulda kahvalti ediyorlar, bende esime donerken kahve , sandvic falan aliyorum :) zavallim nasil seviniyo..
e 2 mukellif kahvalti hazirlamis kadar sayilirim dimi :)))

eşim 15 dak. hazırlancak gibi kalkaryataktan onun için 5 dak. bile çok değerlidir:) anca giyinip saçını başını düzeltecek kadar zamanı olur uyku sever çünkü..bende ne kadar geç yatsamda ondan 5 dak. önce kalkar mutlaka bir sandviç yaparım yanına alır.

liseden beri böyleyim ben çok istiyorum normal insanlar gibi uyanıp uyanmak ama yooooooookkkk

Öyleyse paylaşmaktan mutluluk duyarım kızlar (bizim ki de züğürt tesellisi sanki ama olsun) :)))))))

İngiltere´de yapılan bir araştırmaya göre, gece geç saatlerde uykuya yatanların IQ´su (zekâ düzeyi) daha yüksek, erken yatanların ise daha düşük. London School of Economics´in araştırması uyku ile zekâ arasında bağlantı kurdu. Satoshi Kanazawa ve ekibinin yaptığı araştırmaya göre, IQ´su yüksek olanlar geceleri daha aktif oluyor ve bununla bağlantılı olarak geç yatağa giriyorlar. Aksine zekâ düzeyi düşük olanlar ise erkenden yatakta olmayı tercih ediyor.

Amerikan Hastanesi Uyku Bozuklukları Uzmanı Dr. Sabri Derman ise araştırmanın ilginç sonuçlarını şöyle değerlendirdi: "İlginç bir araştırma! Yaratıcı insanların daha geç yatmaya ve geç kalkmaya eğilimli oldukları uzun zamandır biliniyor. Öte yandan genetik olarak ebeveynlerimizden bize özgü yatma/kalkma saatlerini ve uyku süremizi aldığımız da bilinen bir gerçek. Belki de yaratıcı insanlar o nedenle toplumda 09.00-18.00 iş saatlerine uyamıyorlar, rutin emekten çok zeka gerektiren, ama esnek mesaili işlere eğilimli oluyorlar"
(ALINTIDIR)

hahahahaa bende eşime bu yazıyı okumuştum normal olan biziz yani bu durumda öyLEmi?

liseden beri böyleyim ben çok istiyorum normal insanlar gibi uyanıp uyanmak ama yooooooookkkk

bende uyku severim..gece oturur gündüz uyurum çalışsamda bende işte alışkanlık hafta sonuda erken kalkıyorum modu hiç yok uyurum 12 kadar tatil zamamlarıda 10 12 saat uyumazsan hasta olurum bünyem böyle:) erken kahvaltı edersem de ağzım bütün gün zehir gibi olur 10 önce kahvaltı edemem çalışırkende böyleydi..

Aynen benim de ilk işim eşime okumak oldu, sağlığın bozulacak diye bir dünya laf ediyor çünkü. Bak dedim, benim suçum değil hep aşırı zekadan oluyormuş napıyım benim suçum mu dedim :))))))) Baktı baktı, hadi be, dedi :))))) Alay ediyor geç uyanıyormuşum diye.
Ben de onunla 11.30 dedi mi uykusu gelir diye alay ederim :)

Tabi memnun muyum geç yatmaktan? Hayır
Millet öğle yemeğinin üstüne kahvesini bile içmişken ben daha kahvaltı modunda oluyorum. Zaten kahvaltıdan sonra hay huy derken akşam yemeği hazırlama çabaları başlıyor. Bi bakmışsın gün bitmiş. Millet yorgun argın evine gelir, ben daha güne yeni başlıyorumdur.. Fena bir durum.
Ama sanırım yeterince isteyip azmetmediğim için normal düzene de geçemiyorum işte..

Ben gerekirse hazirlarim programim uyuyorsa... Onun disinda koskoca adamin benim uyanip kendisini beslememi beklemesini istemem. Sonucta yetiskin insanlar ,bir bardak cayla tostu sofraya, peynir ,ekmek ,zeytini masaya yerlestiremeyecek bir erkeklede yasamak cok zor olur zaten.

Aynen öyle. Ben de bir iki kere geç yattığım halde uyandım kahvaltı hazırlamak için.
Eşim zorla geri yatırdı. Ben kahvaltı edecek olsam zaten yaparım, sen yat, bakma geç kalkıyorsun falan diye takıldığıma dedi..
Gerçekten de, ne var ki, bir zeytin bir peynir çıkarmakta.
Kendisi de alışmamış kahvaltıya, aramıyor zaten.
E benim de bahanem var :) Öyle yuvarlanıp gidiyoruz haftaiçi..

Ama pazar oldu mu, bizim evde kahvaltı adeta bir törendir!
Alt tarafı 2 kişilik sofrayı bayram sofrası gibi donatırız beraber.
2 saat kalkmayız o masada. Çaylar, kahveler, sigaralar, gazeteler havada uçuşur.
Her gün kahvaltı etsek o kadar keyifli olur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…