eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

yaa ama onunla kahvaltı yapmak paha biçilemez di miii :) kahvaltı bittikten sonra uzun cay sohbeti falan :) sabahları erkenden gidince ben kahvaltı bile yapmıyorum onsuz yiyemiyorum

sabah 6.30 da hazırlıyorum lohusayken bile hazırladım başlarda zor geliyodu babam kahvaltı yapmazdı ama eşim kahvaltıya alışık beraber kahvaltı yapıyoruz onu gönderdikten sonra uyuyorum geri =)

hepinize maşallah bir benmişim miskin..beni çok üzdüğü günler olmuştu ben kalkamadığımda sen hazırla alışkanlık olsun madem dedim,kendini affettırmek için bana yardımcı oluyodu ,o yapmayınca ban hep saldım,maalesef :37:

Bendee varıım :52: Benim eşimde annesinde alışkın sabah kahvaltısına bende o alışkanlığı bozmak istemedim kayınvalidem alt katımda her sabah annesine iniyo kahvaltıya sonra işe :52::52::52::52::52::52:

yaa ama onunla kahvaltı yapmak paha biçilemez di miii :) kahvaltı bittikten sonra uzun cay sohbeti falan :) sabahları erkenden gidince ben kahvaltı bile yapmıyorum onsuz yiyemiyorum

bak öyle olsa belkı bende isterim ama benim eşim en fazla 10dakka kahvaltı edıyo oda en uzunu 5dakkada atıstırır gider hep,sonra kahvaltı bana kalır 1bardak çayı zor içer hatta çoğunlukla yarıda bırakır 1yumurtayı bıle bıtıremez bende iyice sinir olurum barı değse kalktığıma derim..

Eşiniz belki cocuklar olmadan oncekı gecırdıgınız zmanı ozledıgı ıcın yenıden kahvaltı hazırlamnızı onu uyandırmanızı ıstıor olabılır .Bende ılk evlendıgımız zamanlar ozene ozene hazırlardım yapar gıderdı sonra cocuk oldu yıne hazırladım amam sabah erken uyandıgı ıcın kendısı ıstedı hazırlama dedı bende ok dedım bırde benım evım sobalı denız kenarında oturdum ıcın cok soguk oluor sabhları sabah uykumu almadan uyandım ıse mıde bulantısı cekıroum psıkolojık olarak kaldırmıor usulca cıkıp gıdıyor son 4 aydır mesela ama bende cok ıstıorum ona hazırlamayı kendısı ofıste yerım dıor

bak öyle olsa belkı bende isterim ama benim eşim en fazla 10dakka kahvaltı edıyo oda en uzunu 5dakkada atıstırır gider hep,sonra kahvaltı bana kalır 1bardak çayı zor içer hatta çoğunlukla yarıda bırakır 1yumurtayı bıle bıtıremez bende iyice sinir olurum barı değse kalktığıma derim..

Benimki de öyle 5 dakika daha uyumaya çalışır ama kahvaltı ister.Çayını bile içemeden çıkar.Bende işin kolay yolunu buldum.diyet yapalım diye ısrar ediyordu bir hafta nesfit aldım önceleri süt ısıtır mısın dedi ben meyve suyu ile tüketebilirsin dedim o gün bugündür uyuyorum beni uyandırmaya gerek duymuyor :)) İşin komik yanı bende kahvaltı yapmayı özlediğim için pazarları mükellef bir masa hazırlıyorum görür görmez kızıyor bu nasıl diyet diye.Kahvaltı olayı kapandı yani bizde.

6 yıllık evliliğim süresince sürekli hazırladımarada kaçamaklarım isteksiz oluşlarım ve uyuya kalmış numaralarım:32: oldu tabikide ...:52:

Ben eşimden sonra işe gidiyorum ben kendime kahvaltı hazırlamadığım için bazen ona da hazırlamıyorum sizde isterseniz arada sırada da olsa eşinize güzel bir kahvaltı sofrası hazırlayın bu bile eminim eşinizi mutlu edecektir buarada çocuklardan dolayı sık sık kahvaltı hazırlayamadığınızı yoksa ona kahvaltı hazırlamaktan zevk aldığınızı söyleyin böyle söylediğiniz zaman eşler eriyip gidiyor :)

evlendim eşim işe başladı 2 gün hazırladım.sonra yat yat sen kalkma dedi ogün bugündür yatıyorum.arada şikayet edio.diyorum sen istedin:)ama eşim düzenli saatlerde işe gitmio.bu ara hep gece çalışıo.sabah gelince çoğu zaman hemen yatar uyur.uyumazsa kalkarım bişiler hazırlarım.hamileyim ben acıkmış oluyorum zaten:) allahtan hamileyim yoksa sabah sabah taze çorbaları nerde bulcak:))) he bide gözlemeci ablamız var.diyorum ayşe teyzen hazırlasın bu sabah:) oda ii oluo:)))

23 senedir hazırlarım.eşim yarım bardak çay ve yarım dilim ekmek yer ama her sabah sofrasını hazırlarım.çocuklarımda kahvaltısız gitmez.bu zaman içinde çok çok hasta olduğumda hazırlamamışımdır oda iki elimin parmakları kadar yoktur:34:

bende hazirliyordum corabina varincaya kadarkadar hazirlarimsabah 6 da kalkarim ee insanin haliyle bi gunu bi gunu tutmuyo benim şiddetli baş agrilarim olur bazen sabah kalkiyorum başimi kaldiramiyorum gözlerimi acamiyorum miğde bulantisi filan oluyo. hazirlamiyorum o zamn buda eşimin zoruna gidiyo sen hazirlamiyorsun diyo bazen hazirlarim yemez yapmam yemez diye ister erken kalksa rahatca yer ama yapmiyo o kahvalti etsede etmesede kalkiyorum o gittikten sonra yatarim

öncelikle annem babamı kahvaltısız dışarı çıkarmazdı bizide öyle,abileriminde eşleri kahvaltı hazırlar bende evlenmeden önce annem olmadığında ben hazırlardım..

lakinn ben evlendim ilk gün hazırladım beraber yaptık, sonra ben kahvaktı yapamıyorum evde dedi ve hazırlamadım..mide bulantısı oluyodu bıde eşimde sabahları neyse iyi ben 6senelik evliyim 2çocuğumuz oldu ve eşim 3senedir falan kahvaltı istıyo beraber yapalım kahvaltıyı diyo,2gün kalkıyorum sonra ya çocuk uyanıyo ya ben kalkamıyorum yada hazırlamak istemiyorum...
eşim şimdi her tartışmamızda sen bana kahvaltı hazırlamıyosun diyo ve bende şaşırdım artık bitürlü tutturamıyorum...

birde annemler yoktu 10gun babamın yanında kaldık ben her sabah kalkıp babama kahvaltı hazırladım oda bunu gordukten sonra kahvaltı ıstemeye başladı zaten bir akıl verin lütfen bacılarım şu kahvaltı işini nasıl halledebilirim,ona kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ,ee doğal olarak oda kızıyo..

ya insan sevdigini kahvaltısız yollarmı :49:

Sadece pazarları kahvaltı edilir bizim evde =) Bi de yemek yapmaya çok üşendiğim nadir akşamlarda...
Eşim sabahın 7'sinde kalkıp işe gidiyor. Benim ona yetişmek için 6.30 da kalkıp sofra kurmam gerekir ki bakınız ben bu mesajı gecenin kaçında yazıyorum :))) Biraz zor yani. Sabaha kadar oturup öğleden sonra ikiye üçe kadar uyuyabilen bir yapım var. Erken saatte kasamam.
Oysaki büyüklerimden falan da böyle görmedim :)) annem bunca yıldır bir kere bile babamı aç yollamadı işe, bizi de okula gönderirken her sabah çaylı tostlu falan kahvaltı hazırlardı.
Ben bu kafayla ohhhhooooo.... Çoluk çocuğum olursa da aç kalır garipler :)))

Back
X