eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

bu arada şunuda belirteyim, eğer fırsatım olsaydı ve işe o kadar erken gitmeseydim hazırlardım, o istesede istemesede. zorla yedirirdim, kendisinede söylüyorum zaten, sen benim oyuncak bebeğimsin, istediğim zaman yediririm, istediğim zaman istediğim gibi giydiririm, itiraz edemez

çok fedakar takdire şayan hanımlar var elbette ama bende çalışan bi bayan olduğum için evlendiğimde her gün kahvaltı hazırlayamam, neticede benim daha giyinmem makyajım vs var erkekler giyinip çıkıyolar, herşeyi kadından beklemek olmaz, ama haftasonu mükellef bi masa hazırlayabilirim seve seve

hazırlarım tabi :38::16::56:
bazen de o bana hazırlar
canım kocam benim
sucuklu yumurtayı benden güzel yapar:1:

Yaklaşık 9 Aydır evliyiz ve kalkamadığım 2 ya da 3 sabahtırr
Her sabah hazırlarım kahvaltısını ama 7aylık hamileyim eşim istersen kalkma diyor ben de yok o hakkımı doğumdan sonraya saklıyorum diyorum :49:
çünkü biliyorum kızım doğunca zor olacak sabah kahvaltı işi
Şimdi tadını çıkarsın bu günlerinin :51:

bide sabahları midem bulanıyo benim, evden zor atıyorum kendimi kahveyi dayıyorum zımba gibi oluyorum :1:

Çalışmadığım için hazırlıyorum.Gönlüm razı olmuyor aç aç gitmesine dışarı da yağlı poğaçaları yemesine.Ama kızım doğduktan sonra düzenli yapamıyorum o da bir şey demiyor.Çalışsaydım hazırlayabileceğimi pek sanmıyorum giyinme makyaj vs vaktim kalmazdı:1:

bu arada şunuda belirteyim, eğer fırsatım olsaydı ve işe o kadar erken gitmeseydim hazırlardım, o istesede istemesede. zorla yedirirdim, kendisinede söylüyorum zaten, sen benim oyuncak bebeğimsin, istediğim zaman yediririm, istediğim zaman istediğim gibi giydiririm, itiraz edemez
ay kardes formulu ne ben azına sokuyorm recellı elmekmıs efenm peynırmıs azını kapıyo cocuk gbı:26: bnde yımezsen bnde yımem dıyorum o zamnda herseyı bogulacak gbı azıana sokuyo..
ne yapmalıyım ben yedırmek ıstıyorm napmalıyım:50::52::52:

bu gece doğru dürüst uyumadım bıle kahvaltı hazırlıcam,kalkamam diye habure kalkıp saate baktım ..neyse vakıt geldı çay suyunu koydum eşimde kalktı lavaboya gitti geri yattı kahvaltı hazırlıyom ha uyuma dedim yok yok hazırlama ben uyucam dedi..yattı uyudu,ee napım ben şansımı denedim okullanmayı bilemedim:37:

ay kardes formulu ne ben azına sokuyorm recellı elmekmıs efenm peynırmıs azını kapıyo cocuk gbı:26: bnde yımezsen bnde yımem dıyorum o zamnda herseyı bogulacak gbı azıana sokuyo..
ne yapmalıyım ben yedırmek ıstıyorm napmalıyım:50::52::52:

dırdıra gelemez, sabahlarıda konuşmayı pek sevmez, o yüzden pes ediyor :56:

Çalışmadığım için hazırlıyorum.Gönlüm razı olmuyor aç aç gitmesine dışarı da yağlı poğaçaları yemesine.Ama kızım doğduktan sonra düzenli yapamıyorum o da bir şey demiyor.Çalışsaydım hazırlayabileceğimi pek sanmıyorum giyinme makyaj vs vaktim kalmazdı:1:

cidden vakit kalmıyo, mesaim 8'de başlıyo, ilk iş çayı koyuyorum o demlenirken yüzümü yıkıyorum giyiniyorum masayı hazırlıyorum, hazırlama dediğimde şu zaten koca bi kahvaltılığımız var peynir bittiyse peynir zeytinler bittiyse siyahlı yeşilli onları ilave ediyorum reçel takviyesi falan tamam :)
7 buçukta ben evden çıkarken annem kalkıyo bişiler yiyip insülin vurması lazım, hazır masa bulsun istiyorum, ucu ucuna yetişiyorum

ben evlendigimizin ilk gunleri saat 5 te ols hairliyordum. gerek yok bu kadar erken icim almio diyodu. zaten sadece sallama cay ve biskuvi kek tarzi seyler yer alelacele kostura kostura gider saat 5:30 da. ama bazi gunler 8 de gidiyor o zaman hazirlamaya calisirim. izinli oldugu gunlerde de mukellef bi sofra hazirlarim.

Annem evlenene kadar çalışmış.Anneannem çok yaşlandığından bir saat önce uyanır yaparmış kendi kendine kahvaltısını.
Evlenince de babamla beraber yapmışlar kahvaltıyı ta ki ben doğana kadar zaten uyku sorunu olan bir çocuğum.Uykum bölünüyor,bir daha uyumuyorum bakıyorlar olmuyor babam ''Ben kendi kahvaltımı kendim yaparım sen uyanma artık.'' diyor emekli olana kadar böyle.
Yaş ilerleyince uyku da kalmıyor haliyle.En erken babam uyanıyor kahvaltıyı O hazırlıyor.Baya da özene bözene hazırlıyor hani.
Ben de böyle alıştım işte.Bir hafta evde tek kalmamı gerektiren bir durum oldu yine de kahvaltısız gitmedim okula.
İşte de evlilikte de bırakacağımı sanmam.Eşime de hazırlarım.

2 yılı geçti evliyiz , Ben de hiç hazırlamadım,çalışıyorum ve sabah erkenden kalkmak zaten zorken bir de daha erken kalkıp kahvaltı hazırlamak daha da zor.Eşim de hiçbir zaman istemedi benden .Hatta arada bana sorar kahvaltı hazırlasam yermisin sabahları diye :1:
Birlikte sadece pazar günleri kahvaltı edebiliyoruz onu da kocacım hazırlar hem de ne istersem yapar,herşey hazır olunca da beni çağırır,birlikte yeriz. :56:

Back
X