eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

bende önceden hazirliyordum 1.gün kahvaltisini yapti 2.gün kahvaltisini yapti yumurtasini yemedi 3.cayini icti kahvaltisi kaldi 4.gün hem kahvalti hem cay kaldi :43:

Bir yerde muhabbeti geciyor, kahvalti hazirlamiyorsun sen bana diyor. Yada millet muhabbetini yapinca imali, imali bakarak pis, pis siritarak bana bakiyor. Iste o zaman icimde bir canavar yeseriyor, kendimi agzimdan köpükler cikarak. Kulaklarimdan alevler fiskirarak ona haykirirken hayel ediyorum :27::27::27:

eskiden hazırladım da ne oldu kıymet mi bilindi ,hiçte hazırlamıyorum (haftasonu hariç) bende çalışıyorum eşim evde çamaşıra ütüye temizliğe yardım ediyor mu da ben kahvaltı hazırlıyım,herşey karşılıklı bir sabah o hazırlasında süpriz yapsın neden hep kadın ..oh ne güzel ya işte çalış eve para getir,evde hizmetçi ol,çocuga bak,kocanın gönlüne yap,o da yan gelip yatsın yok öyle yağma ,o eskidenmiş,ben onun yapacağı işi yapıyorsam oda benim yapacağım işi pek ala yapabilir..

bende önceden hazirliyordum 1.gün kahvaltisini yapti 2.gün kahvaltisini yapti yumurtasini yemedi 3.cayini icti kahvaltisi kaldi 4.gün hem kahvalti hem cay kaldi :43:

Bir yerde muhabbeti geciyor, kahvalti hazirlamiyorsun sen bana diyor. Yada millet muhabbetini yapinca imali, imali bakarak pis, pis siritarak bana bakiyor. Iste o zaman icimde bir canavar yeseriyor, kendimi agzimdan köpükler cikarak. Kulaklarimdan alevler fiskirarak ona haykirirken hayel ediyorum :27::27::27:

hhahaha aynı benn aynı bizz başkalarının yanında yapıyor o bakışları yakalayan genelde benden sonra kaynnanam oluyo :)) kaynanam bi ona bakıyo bi bana ben kıpkırmızı :))) sen hayal ediyosun ben uyguluyorum kafasına kafasına hahaha şiddetime maruz kalıyo kocam malesef :))

uzatmak istemediğiniz halde, halen "mahkeme haksız görüyor, karı-kocanın vazifesini yerine getirme durumuna bakıyor" diyorsunuz.

hangi mahkeme, hangi kanunun, hangi maddesine bakarak buna karar veriyor, onu da açıklasaydınız iyi olurdu.

arkadaşlar geçimsizlik sebebiyle boşanmalar medeni kanunun 166 maddesi sebebiyle açılır. bu madde altında sizi boşanmaya süren sebepler her ne ise dava dilekçesinde açıklanır. yani eşiniz bu madde altında "evim pis, bir düzenimiz yok, yemek yapılmıyor" deyip dava açabilir bunu anlatmaya çalışıyorum. Evet bence kadının görevidir zira Mahkemelerde bu yönde karar veriyor zaten. Aynı şekilde erkeğin çalışması, evine bakmasınıda görevi kabul ediyor. Zaten elimizde bi sürü karar mevcut. burda kimseyi yanlış yönlendirmiyorum yanlış anlaşılmasın. ALLAH da kimseyi o konuma düşürmesin
Tabiki de hakedene yaparım haketmeyenle zaten uğraşmam orası ayrı. Ben sadece açıklama istemişsiniz onu açıkladım.

hhahaha aynı benn aynı bizz başkalarının yanında yapıyor o bakışları yakalayan genelde benden sonra kaynnanam oluyo :)) kaynanam bi ona bakıyo bi bana ben kıpkırmızı :))) sen hayal ediyosun ben uyguluyorum kafasına kafasına hahaha şiddetime maruz kalıyo kocam malesef :))

valla ben cenemi tutamazsam 2 laf söylüyorum eger tutabilirsem onu kesinlikle unutmuyor siddeti evde uyguluyorum. Baktim fiziksel siddet yetmiyor psikolojik siddet yapiyor oturup agliyorum.:27::27::27:

kan kussalar çenelerini tutmayı öğrencekler hehe biz öyle yapmıyomuyuz :P

Yapı olarak uykum çok ağırdır, ee bide küçük çocuğun varsa, gecede sık sık uyanıyorsan, zaten sabah zombi gibi kalkıyorum yataktan...

önceleri hazırlıyordum yemeden çayını bitirmeden gidiyordu, bende yemiyorsun madem niye benim uykumu bölüyorsun dedim.Oda artık işyerinde yapıyor kahvaltısını...

Annem daha bir kere babamı kahvaltısız göndermemiştir, anamın kızı olamadım napıyım:37:

Hanımler beni taşa tutacak sanırım ama ben kahvaltı hazırlamıyorum :) Eşim çok erken çıkıyor, ben de çalışıyorum kendim bile kahvaltı yapmıyorum sadece kızım için kreşe gitmeden önce birşeyler hazırlayıp yediriyorum :) Pazar günleri ise eşim kahvaltıyı hazırlar :17:

başlarda bir lokma bir lokmadır diyip hazırlıyordum,oda aynen sadece bir lokma yiyordu çay içmeden gidiyordu..sabah kalkıp börekler,poğaçalar yaptım yemedi uyumayı tercih etti..bende madem öyle o zaman canın kahvaltı istediğinde kaldır hazırlayayım dedim..poğaça-börek yapacağım zaman akşamdan yapıyorum poşete koyup kapıya asıyorum giderken alıp gidiyor bazende almadan gidiyor..hatta kayınvalidem bizde kaldığı zaman birkaçç sabah kalkıp eşime kahvaltı hazırlamış eşimde yemeden gitmiş.kayınvalidem söylendi eşime gıcık kızım senin bu kocan diyor :1: sonra oda kalkamamaya başlamıştı..kızım gece geç yatıyor öyle olnca bende onunla bekliyorum.eşim erkenden uyuyor sabahta haliyle eşim beni kaldırmadığı sürece uyanamıyorum kaldırırsa hazırlarım kaldrımazsa yapacak birşey yok :1:

Esim icin degil bizim icin hazirliyorum :)
Sonucta hayati birlikte paylasiyoruz ve tabi olarak birlikte kahvalti yapiyoruz.
Kahvalti günün en önemli ögünü, ne kendimin ne de esimin simit pogaca seklinde sagliksiz bir bicimde
beslenmesini hic istemem.

Tabi sunu da unutmadan ifade edeyim, eger beni hizmetcisi ,ascisi gibi gördügünü düsünürsem
degil kahvalti yemek dahi yapmam.
Yukarida da dedigim gibi esinizle birlikte hayati paylasiyorsunuz, dolayisiyla evlilik iki kisinin birbirine sevgisi ve saygisi ile yürüyor.
Kadini hizmetcisi yerine koyan, parmagini dahi kipirdatmadan hizmet bekleyen saygisiz insanlara kahvalti
hazirlamaninda bir anlami yok tabi :)
Hersey karsilikli :10:

Son düzenleme:
ev hanımlarının eşleri için kahvaltı hazırlamaları bana göre normal sonuçta sorumluluğu paylaşmış oluyorlar ama çalışan kadınlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. önceliklerimiz başka oluyor.(giyinme,makyaj vs.) biz genelde sabahları nes...t tarzı şeyler yiyoruz. kendime koyarken ona da yapıyorum.bazen de eşim hazırlıyor. eşinizin böyle bir talebi varsa ve çalışmayan bir bayansanız bence hazırlamalısınız. yada en azından akşamdan kahvaltı sofrasını hazırlayabilirsiniz. geriye sadece çay demlemek ve kahvaltılığı çıkarmak kalır.

şu an çalışmıyorum ama çalışırken de kahvaltı hazırlardım sabah evde kahvaltısını yapınca karnı tok gidiyor ya hem o mutlu oluyor hem de ben:)

Eşim normalde kahvaltı etmezdi içi almadığı için fakat değişik şeyler hazırlayarak güzel sunumlarla falan alıştırdım. Bazen de o hazırlar geçinip gidiyoruz işte..

çalışan bi bayanım hergün kahvaltı hazırlarım hatta peynir zeytin değil yanına katık ta yaparım menemen yumurta omlet tost gibi...beraberce yeriz ilerde çocuklarımız da böyle alışsın...

ben hazırlıyorum ama eşim kahvaltı yaparken eşlik etmiyorum çok erken saat olduğu için.senin işin daha zor çocukların olduğudan ama aile huzurun koruman için erken kalkıp kahvaltı hazırlarsan daha iyi olur

aynen ben de öyle...her sabah kalkar hazırlarım ama eşlik etmem...bir tek pazar sabahları birlikte yapıyoruz ,eşim cmrtsi de çalışıyor çünkü...

hazırlamazsam kendimi huzursuz hissederim ben...o öyle kalkacak ben kıçımı devirip yatıcam mı afedersiniz..ha hasta olurum ya da o an kendimi iyi hissetmem hazırlayamam o başka,zaten o zaman eşimde niye hazırlamadın diyecek biri değil...

ama sizin eşiniz baştan istemiyormuş sonradan huy değiştirmiş:)

Bi kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor oluyor ya....

Sen dua et de sabahları kelle paça istemiyor:))))
3 saat uğraşırdın artk töbee töbeee

hergün hazırlarım biz kahvaltıyı çok seviyoruz..

beraber işe gitsek te gitmesekte hergün hazırlayıp ona eşlik ederim..:34:

Son düzenleme:
evliyken yani ayrılmadan öncede hazırlardım dehşet kasardı şimdi kızıma hazırlıyorum hiç germiyo aslında doğumdan sonra ilk 1 sene hiç uyutmadı kızım sanırım ondan kasıyordu

Back
X