Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 bekledikKavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı?![]()
Evet 1 senelik bir ilişkimiz oldu daha sonrasında ayrıldık 2 ay kadar iletişim hiç bitmedi bende üzüntüden zayıflamalar falan başladıKavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı?![]()
Kavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı?![]()
Ben 2 , eşim 3 yıl bekledi, eşim beni ben onu tanımadan önce tanıyıp aşık olmuştu, şimdi evliyizKavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı?![]()
Hikayenizi çok merak ettimBen 2 , eşim 3 yıl bekledi, eşim beni ben onu tanımadan önce tanıyıp aşık olmuştu, şimdi evliyiz![]()
Sus sus onu hiç hatırlatmaaşk acısıda neymiş ? Sen yağ fiyatlarını gördün mü ?![]()
Ya doğal gaz zammıSus sus onu hiç hatırlatma![]()
Gerçek dert görmeyen, aşk acısından ölecem sanırmış.Ya doğal gaz zammıbenzin motorin zammı ?
Bak aşk acısı uçtuuu gitti![]()
Gerçek dert görmeyen, aşk acısından ölecem sanırmış.
Ben henüz atanmamıştım ücretli olarak çalışıyordum, o sıralar esimde yüksek lisans yapıyordu , laboratuvardaki arkadaşı da benle aynı kurumda çalışıyordu, benim poz vermediğim ansızın bir anında fotomu çekip eşime göstermiş, demiş tam sana göre falan, ben de o aralar sınavlara giriyordum evlilik aklımda yoktu, neyse sonra bana dediler görüş falan çocuk çok hevesli vs ben kabul etmedim tam bir yıl geçti, ben 2. Ünimi kazandım okuyorum o sıralar, eşim yine piyasaya çıktıHikayenizi çok merak ettimpaylaşır mısın?
![]()
Sen neden anket yapar gibi milleti sorguya cekiyorsun..Kavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı?![]()
Bi de o gerçek dertlere aşk acısını da ekleseneGerçek dert görmeyen, aşk acısından ölecem sanırmış.
Ya canım sanane ne sorduğumdan? Hür irademle istediğimi soruyorum. Ne yapıyorsun sen bütün gün kimin ne sorduğunu mu inceliyorsun? Başka işin yok mu? Çok yazıkSen neden anket yapar gibi milleti sorguya cekiyorsun..
Her konunun bu sekilde..Yahu bu kadar merak ediyorsan ac bir LOVE STORY izle yani![]()
Derdinizi anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz aslında.Bi de o gerçek dertlere aşk acısını da eklesenehepsini ayrı ayrı çözmeye çalışıyorum
![]()
Burası ‘soru sormak’ üzerine kurulu bir PLATFORM. Çok garip bulduğun platformun kendisi herhaldeBi de o gerçek dertlere aşk acısını da eklesenehepsini ayrı ayrı çözmeye çalışıyorum
Ya canım sanane ne sorduğumdan? Hür irademle istediğimi soruyorum. Ne yapıyorsun sen bütün gün kimin ne sorduğunu mu inceliyorsun? Başka işin yok mu? Çok yazık![]()