Eşinize karşı evlenmeden önce hiç aşk acısı çektiniz mi?

Lalalinda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
58
-9
3
32
Kavuşmak için beklediniz mi? Böyle hikayesi olan var mı? 😕

Evet 1 senelik bir ilişkimiz oldu daha sonrasında ayrıldık 2 ay kadar iletişim hiç bitmedi bende üzüntüden zayıflamalar falan başladı :( Başka bir ülkedeydi okumak için gitmişti daha sonrasında okulu bırakıp geldi burada üniversiteye devam etti. Şu an 5 yıllık ilişkimiz var nişanlıyız ve mayısta evleniyoruz inşallah :D Ayrı olduğumuz dönem benim için çok kötüydü yaşayan ölü gibiydim adeta çok şükür geçti bitti

Tek konudan devam edebilirsiniz. Hep aynı konuları açmışsınız

4 ay ciktiktan sonra sanirim 1 haftalik ayrilik durumumuz olmustu. 2 gun falan konusmadik sanirim toplamda. Sonra da asla bir daha ayrilmamaya soz vererek baristik.

Hele bi derdini anlat, bi dökül.

Hikayenizi çok merak ettim 🙂 paylaşır mısın? 🙂🙂
Ben henüz atanmamıştım ücretli olarak çalışıyordum, o sıralar esimde yüksek lisans yapıyordu , laboratuvardaki arkadaşı da benle aynı kurumda çalışıyordu, benim poz vermediğim ansızın bir anında fotomu çekip eşime göstermiş, demiş tam sana göre falan, ben de o aralar sınavlara giriyordum evlilik aklımda yoktu, neyse sonra bana dediler görüş falan çocuk çok hevesli vs ben kabul etmedim tam bir yıl geçti, ben 2. Ünimi kazandım okuyorum o sıralar, eşim yine piyasaya çıktı 😅 yalvar yakar kız arkadaşını defalarca gönderdi yanıma, evlenmek fikri aklımda olmamasına rağmen eşimle bir cafe de buluştum ( çünkü ben de artık merak ettim ısrarından dolayı) ilk buluşmada eşim çok heyecanlandı pek konuşamadı, ben de sanki olumsuz geçti gibi hissettim elektirik olmadı, eşim ben eve gidince bana msj attı lütfen kararını söyleme kendimi ifade edemedim benle son kez yemeğe çık dedi , ben de bir şans daha verdim ve yemeğe çıktım, eşim o kadar romantik halde geldi ki , çiçekler eşliğinde bir restoranda duygularını en içten şekilde anlattı, ben o gün eşimle bir yola çıkabileceğimi hissettim ve 2 yıl eşimle görüştüm üniyi bitirdim ve evlendik, tamamen böyle gelişti olaylar , tabi hep mutlu olmadım arada binlerce aile sorunları, git geller , kayıplar yaşandı, imtihanlar devam ediyor kimse dört dörtlük değil ki, Allah bir yerden veriyor bir yerden alıyor..

8 sene sonra nişanlandık. 11 senenin sonunda da evlenince bir sürü acı tatlı günümüz oldu. 4-5 senesi de üniversite sebebiyle uzak mesafeli bir ilişki idi. Kavga eder, ayrılığa düşer sonra da birbirimizle dertleşirdik.

Gerçek dert görmeyen, aşk acısından ölecem sanırmış.
Bi de o gerçek dertlere aşk acısını da eklesene 😄 hepsini ayrı ayrı çözmeye çalışıyorum 😄
Sen neden anket yapar gibi milleti sorguya cekiyorsun..
Her konunun bu sekilde..Yahu bu kadar merak ediyorsan ac bir LOVE STORY izle yani :KK70:
Ya canım sanane ne sorduğumdan? Hür irademle istediğimi soruyorum. Ne yapıyorsun sen bütün gün kimin ne sorduğunu mu inceliyorsun? Başka işin yok mu? Çok yazık 🙂😄

Bi de o gerçek dertlere aşk acısını da eklesene 😄 hepsini ayrı ayrı çözmeye çalışıyorum 😄

Ya canım sanane ne sorduğumdan? Hür irademle istediğimi soruyorum. Ne yapıyorsun sen bütün gün kimin ne sorduğunu mu inceliyorsun? Başka işin yok mu? Çok yazık 🙂😄
Burası ‘soru sormak’ üzerine kurulu bir PLATFORM. Çok garip bulduğun platformun kendisi herhalde 😄 ama hala buradasın ve insanların sorduğu soruları sorguluyorsun. Gerçekten iyi misin acaba merak ediyorum 🙂😄

Back
X