Eşinize karşı evlenmeden önce hiç aşk acısı çektiniz mi?

Bi de o gerçek dertlere aşk acısını da eklesene 😄 hepsini ayrı ayrı çözmeye çalışıyorum 😄

Ya canım sanane ne sorduğumdan? Hür irademle istediğimi soruyorum. Ne yapıyorsun sen bütün gün kimin ne sorduğunu mu inceliyorsun? Başka işin yok mu? Çok yazık 🙂😄
Genclik dizilerin bitti herhalde..Hepsi sezon finali yapinca boyle oluyor demek ki..
Kimin ne sordugunu incelemek degil,zaten ne aciyorsan site kayit altina aliyor :)
Yani sen olayini anlasan tamam derim de onu bile cozememissin.
Ayrica kendi kendine cevap veriyorsun ya istedigini sorabilirsin artik.Ben gorecegimi gordum suan :D

Son düzenleme:
Genclik dizilerin bitti herhalde..Hepsi sezon finali yapinca boyle oluyor demek ki..
Kimin ne sordugunu incelemek degil,zaten ne aciyorsan site kayit altina aliyor :)
Ayrica kendi kendine cevap veriyorsun ya istedigini sorabilirsin artik.Ben gorecegimi gordum suan :KK70:
Obsesif Kompulsif ciddi bir rahatsızlık... Derdin benim açtığım sorular neden hep ilginçmiş, sonra cevabını verdiğimde dert ettiğini söylediğin şey site kayıt altına alıyor. Muhakeme et yazarken, görmen gerekeni görebildiğini zannetmiyorum 🙂😄

Ayrica kendi kendine cevap veriyorsun ya istedigini sorabilirsin artik.Ben gorecegimi gordum suan :KK70:
Sanane benim ne anlayıp anlamadığımdan. Benim sorularım ilginçmiş niye enteresanmış diye çamuk atmaya çalışıp kalkmış siteyi anlamıyorsun sorular kayıt altına alınıyor diye hayal ürünü kurduğun denklemlerden bahsediyorsun. Ben sitenin soruları kaydettiğinin zaten farkındayım. Acaba mutsuz bir evlilik mi geçiyiyorsun? Bu yüzden mi herkesin özeline bu kadar müdahale ediyorsun? Birilerinin kişisel alanlarını taciz edip, tatmin olduğuna göre... Siteyle alakalı sorun var demiş bir de 😄 alacağım cevabı aldım demiş 😄 ya haha yazdıklarını bi okusana Türkçen yetersizse yardım al da problemli davranışını göstersin biri sana toplum için zararlı olabilirsin bu şekilde 🙂

Back
X