- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Ha ha olmaz mı asıl küsken daha çok oluyor nedense
Bi an acaba bunu benmi yazdım dedimneysee evet aynen öyle oluyor o aşırı kadar kizginligim oluyor, ama onu arzulamakdanda geri kalmıyorum ayni evin icinde işimi bitirip bidada konuşmak istemiyorum
olmami ama gurur gurur gururMerhabalar kk'nin güzel hatunları,
Cinsellik bölümüne pek konu açmam ama birşey kafamı kurcalayıp duruyor sabah sabah. Eşime bir konu yüzünden acayip kırgınım ve konuşmuyorum fakat gelin görün ki aklıma olmadık şeyler geliyor.. Ve onu arzuluyorum hani cinsellik yaşayıp sonrasında küslügü devam ettirebilecek potansiyele bile sahibim inat'ım da öyle bir inat.
Sizinde oluyor mu böyle ?
Lütfen bana yalnız olmadığımı söyleyin bu konuda
Bence cinsellik hiç bir zaman bir barışma aracı olmamalı. Bende öyleyim o yüzden değişik gelmiyor. Yani küs kırgın kızgın sinirli olabilirim. Ama öyle olduğum günün gecesi onu uykudan uyandırıp üzerine atlayadabilirim. Çünkü kocam. Ne yapayım mecbur o benim isteklerimi karşılayacak. Bende onun isteklerini karşılayacağım. Sonra gönlümü alana kadar tribime devam ederim...Merhabalar kk'nin güzel hatunları,
Cinsellik bölümüne pek konu açmam ama birşey kafamı kurcalayıp duruyor sabah sabah. Eşime bir konu yüzünden acayip kırgınım ve konuşmuyorum fakat gelin görün ki aklıma olmadık şeyler geliyor.. Ve onu arzuluyorum hani cinsellik yaşayıp sonrasında küslügü devam ettirebilecek potansiyele bile sahibim inat'ım da öyle bir inat.
sevişirken dövmeyin de :)Merhabalar kk'nin güzel hatunları,
Masturbasyon diye bisey var :)Merhabalar kk'nin güzel hatunları,
Aklima dahi gelmez... gelse bile adim atmam. Kirginken aklim oraya calisamaz daha cok itici bulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?