eşinize kızgın mısınız?

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
O ‘na kızgın olduğunu biliyorum.

Neden şunu denemeyesin?

Ona bir mektup yaz.

Bütün duygularını dök.

Öfkeni ve hayal kırıklığını anlat.

Hiçbir şeyi gizleme.

Sonra mektubu bir çekmeceye koy.

İki gün sonra oku.

Hâlâ yollamak isteyecek misin?

Ben öfkenin ve pasta kıtırının iki gün sonra yumuşadığını öğrendim…

H. Jackson Brown

a.s.çok güzel teşekkürler paylaştığın için.amma velakin anlayanayerimseniben

bende çokkkkkkk kızgınım klava: hoş mektup yazsamda pek işe yarayacağını sanmıyorum:1no2: nefret edesim geliyor bazen yaaaaaaaaa:mymeka:

hanımlar yapmayın ya eşinizden neden nefret ediyorsunuz, benim bir eşim bile yok mafoldumben

hanımlar yapmayın ya eşinizden neden nefret ediyorsunuz, benim bir eşim bile yok mafoldumben

bazen öyle şeyler yaşatıyoki insanlar ömür boyu bekar kalmayı tercih edersin inan
evli olmak herzaman bir ayrıcalık değildir...

Paylaşım için teşekkürler....
Beylere de okuttturmamız lazım bence :lepi:

bazen öyle şeyler yaşatıyoki insanlar ömür boyu bekar kalmayı tercih edersin inan
evli olmak herzaman bir ayrıcalık değildir...

haklı olabilirsin. bana şu an evlilik çok cazip geliyor. bazen soğuyorum ama yinde gizemli bir dünya gibi geliyor.

Paylaşım için teşekkürler....
Beylere de okuttturmamız lazım bence :lepi:

teşekkürler

haklı olabilirsin. Bana şu an evlilik çok cazip geliyor. Bazen soğuyorum ama yinde gizemli bir dünya gibi geliyor.

Teşekkürler

haklısın cnm ama bazı kadınlar o gizem içinde kayboluyo
ve malesef akla gelmicek acılar yaşayabiliyo
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

Çok kızgınım hemde çok..

O bana yazsın ben niye yazıomuşum..Neden hep kadınlar herşeyi düşünmek zorunda!!

Çok kızgınım evlilik yıl dönümünü unuttu 11 yıl oldu bazen hatırlıyo bazen oralı bile olmuyo ve benim özel günlere verdiğimi bile bile siz olsanız bu durumda ne yapardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…