Evli değilim ama nişanlılık dönemindede çok kavga edilir. Benimkide şubatta askerden döndü e kötü yerde yaptı birde Hakkari-Çukurca. Eskiden sesimizi bile yükseltmezdik bibirimize, kavganın k'sini bilmezdik ama askerden geldikten sonra kendisinde bir olgunlaşma, bir iş koliklik evlencez die nasıl harıl harıl çalışıo para biriktirmesi lazımmış. Birde pastane işletio dükkanı alcam die öldü bitti. Askerden geldiğinin ertesi günü işbaşı yaptı düşünün artık nasıl gözü dönmüş. Neysem gelelim çılgınlık hikayemize ben bir gün beni çok boşladın, ilgisiz davranıosun die yolda giderken arabanın içinde tartışmaya başladık. Çok kırılgan ve hassas olduğumdan a demesine kalmadan zırlamaya başladım birde tersim kötüdür, çok inatçıyımdır, agresifim kompleksliyim =) Arabanın kapısını açıp kendimi atmaya kalktım. Allahtan bizimki yavaş gidio gerçi yapacağımdan da değil ama amaç gözünü korkutmak. Tabi bizimki zönk die durdu ve napıosun fln demek bir yana iice delirdi. Bende inicem inicem die tutturdum. Çekti bir kenara indirdi. Brz sakinleştim sonra gönlümü aldı bindik tıpış tıpış yolumuza devam ettik.