eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
hanımlar
eşiniz sizi bi konuda
çok sinir etti
ve siz inanılmaz kızgınsınız
o hısla yaptığınız
en çılgınca şey nedir
?klava:

geçen yıldı çok ilgisiz ve beni önemsemez tavırlar sergilediği bir dönemdi aslında sürekli böyleydi ama o an bi boşlukta hissettim kendimi ve çet odalarına girmiştim şimdi çok pişmanım ama bunu kendisinede anlattım daha sonra yaklaşımı artık daha farklı ama aması var iştee:çok üzgünüm:

Ben Saçlarimi Civciv Sarisina Boyatmak Için Gece Saat 21 Da Sokaklarda Dolanip Açik Kuaför Aramiştim Ama Bulamamiştim:)
Bir De Kendi Giysi Ve Geceliklerimi Kesip Parçalamiştim, Bi De Kendi Yüzümü Gözümü Tirnaklamiştim ...

anlık verılen tepkıler sonrasında unutulmaz sorunlara neden olur kanısındayım..
sınırlendıgım zaman bagırı cagırır gerkırse kırar ofkemı dındırırım..
ama cılgınlık bazında bırsey yapmam..fisfisfis
sonrasında pısman olabılırım.
hem sonucta bu cılgınlık dıye adlandırdıgımız sey yanlızca esıme degıl kızıma da yansıyabılır...
bana gore degıl yanı..
en ıyısı bagır,cagır,kır...şakkıdı

18 aylık bir askerlikten sonra kendi istegiyle 3 aylık bir kursa gitmesiydi sinir oldugum evimiz bir depoya kalkacak ben telefon bile olmayan köylerine gidecek ve hepsi akraba yabancı hic kimse yok ailemle bile göresemiyordum tf olmadığından dolayı esim yok annemgil yok kesinlikle hic kimseye bir sey diyemiyordum hepsi akraba ve esim kursa gitti bende tüpleri actım intahara tesebüs cünki 18 ayın nasıl gectigini biliyorum tekrar üc ay aynı seyleri yasamaktansa ölmek daha iyi geldi hatırlamak bile istemiyorum allahtan sezmis hemen eve geldi ama kursada gitti uyuz ne olacakkkkkkkkkk

arabanın anahtarını alıp kapıyı hızla çarpıp çıktım...(arkamdan bile bakmamıştı yaw..)

Korkulur senden:1shok:. Niye kendi yüzünü tırnaklıyosun. Onun yüzünü tırnaklasaydınya.

Aklıma gelmedi.....
Ama beni yemek konusunda çoık kızdırıryor, evde hazır yemek oluyor misler gibi çeşit çeşit ama canının istediğini istiyor onu yapalım diyor bende diğer herşeyi olduğu gibi çöpe boşaltıyorum hiçbirşeyde yapmıyorum girip içeri tv izliyorum ya kendi yapıyor yada dışardan söylüyoruz. İşde buna uyuz oluyorum ama çılgınlık derecesinde değil tabii.

cilginlik degil ama.....
bikere beni cok gicik etmisti yemek yerken catali bacagina batirdim ama harbiden sakasina degil nerdeyse deliniyodu bacagi.......
bikerede malum yerine tekme attim saatlerce kivrandi yerde ama sonra uzulmustum bide korkmustum..a.s.

Sinirlendigim zaman yaptıgım tek sey konusmamak olur.Kızgınlıgım gecene kadar konusmam agzımı acıp tek kelime etmem. Onun da en cok sınırlendıgı sey bu deli olur.:sm_cool:

Ben en fazla konuşmam.
evimizin sessiz,gergin durması çok üzer eşimi.
mutluluğu hissetmek ister.
ALLAH çok büyük kırmayıda, kırılmayıda yaşatmasın kimseye.
küçük tartışmalar sonrası barışmalar çok güzel bir mutluluktur.

bana gelınce bende agzıma gelen lafı sayarım dövcek dıye hıc korkmam kendımı tutamıyorum bende sınır oldummu herseyı sayıyorum ........

şöyle bir düşündümde çılgınlık hiç yapmadım.sinirlendiğim zaman bağırırım hemde çok fena..herhalde yaptığım en büyük çılgınlık ses akortumu ayarlayamadığım için aşırı bağırıp çağırmam diyebilirim...

Evli değilim ama nişanlılık dönemindede çok kavga edilir. Benimkide şubatta askerden döndü e kötü yerde yaptı birde Hakkari-Çukurca. Eskiden sesimizi bile yükseltmezdik bibirimize, kavganın k'sini bilmezdik ama askerden geldikten sonra kendisinde bir olgunlaşma, bir iş koliklik evlencez die nasıl harıl harıl çalışıo para biriktirmesi lazımmış. Birde pastane işletio dükkanı alcam die öldü bitti. Askerden geldiğinin ertesi günü işbaşı yaptı düşünün artık nasıl gözü dönmüş. Neysem gelelim çılgınlık hikayemize ben bir gün beni çok boşladın, ilgisiz davranıosun die yolda giderken arabanın içinde tartışmaya başladık. Çok kırılgan ve hassas olduğumdan a demesine kalmadan zırlamaya başladım birde tersim kötüdür, çok inatçıyımdır, agresifim kompleksliyim =) Arabanın kapısını açıp kendimi atmaya kalktım. Allahtan bizimki yavaş gidio gerçi yapacağımdan da değil ama amaç gözünü korkutmak. Tabi bizimki zönk die durdu ve napıosun fln demek bir yana iice delirdi. Bende inicem inicem die tutturdum. Çekti bir kenara indirdi. Brz sakinleştim sonra gönlümü aldı bindik tıpış tıpış yolumuza devam ettik.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende evliligimizin ilk zamanlariydi,5 ylik hamileyim.arabayla gidiyoruz tartismaya basladik lambalarda durdugumuz bir anda ani bir hareketle kendimi arbadan atip kosmaya basladim. nasil firladiysam artik gelen koamyonu bile görmemisim altinda kaliyordum. aksam saatleriydi,kisindi. salak gibi ne cantami ne de ceketimi almak aklima bile gelmedi.parkin icine oturdum ne yapacagimi düsündüm,korkmaya basladim. sonra esim geri gelip özür dileyip tekrar arabaya bindim. birgün de yine esime bilgisayara yüzünden kizip bütün tuslarina ayni anda basip beynini bozmustum bir türlü yapamadi,bir arkadasini getirdi iki ay sonra adam bile sasirdi ne olmus buna diye ama adama demedi karim yapti diye :roflol::roflol::roflol:

nezaman eşime kızsam kavgaedip küssek kendimi sanki boşanmışımda özgürmüşüm gibi hissederim ama bi çılgınlık aklıma gelmedi bi arkadaşım eşine küsünce adamın nekadar pantolonu varsa kesmiş dizden aşağı tarafını

Bir keresinde _ gündüzdü_ kapıyı çarpıp gitmiştim.Kafamı dağıtıp geri geldim sonra.İnadım tutarsa eğer;sengözlerimebaksanab çok fena olurum.

evet eşime şaka yapmıştım cılgınlıktı cunki eşimin benım ıcın hastaneye kadar gıtmesıne sebep olmuştum ıkıncı cılgınlıgımda arabada gıderken benı cok kızdırmıştı kapıyı acıp ınmek ıstemıştım

benim de yaptıktan sonra pişman olduğum çoooooooooooook şey var. mesela doğumgünümde bana aldığı altın kolyeyi 6. kattan fırlattım,tektaş yüzüğümü attım. ikisi de bulunamadı( ama ne yapsaydım ki çok sinir etmişti beni.

beni kızdırdığında en sevmediği şeyi yapıyor
susuyorum...... :1ninca:
o sanki yokmuş gibi davranıyorum...
ta ki kendini affettirene kadar.....
sadece bu bile yetiyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…