cilginlik degil ama.....
bikere beni cok gicik etmisti yemek yerken catali bacagina batirdim ama harbiden sakasina degil nerdeyse deliniyodu bacagi.......
bikerede malum yerine tekme attim saatlerce kivrandi yerde ama sonra uzulmustum bide korkmustum..a.s.
genelde hep ilk evlendiğim zamanlar yapardım , şimdi üzerime olgunluk çöktü . daha makul düşünüyorum ve akıllıca.
o zamanki deliliklerimden biri, bir gün evden fırlayıp kapının önündeki arabasının lastiğini patlatmak oldu. hıncımı alamıyordum napim bende en sevdiği şeye zarar verdim. sonrasında gitti paşa paşa değiştrdi....
bir gün de bana sinema sözü vardı. akşam gelince sinemaya gideriz demişti. eve geldi "ne sineması?" demesi gözümü döndürdü.( hani yorgunum sonra gidelim dese amenna). o hızla evden çıktım en geç seansa biletimi aldım. film geç bitti, mesafede uzak. araç bekle falan derken epey geç döndüm.telde kapalı.milleti ayağa kaldırmış(ne kadar deli olduğumu bilir). eve döndüm ev kalabalık. hiçbirşey söylemeden yatak oadasına girdim ve yattım....
gecenin 23:00 kavga ediyoruz sözde çılgınlık ya giydim ayakkabılarımı aldım montumu kapıya doğru gidiyorum kocamda biliyor o saatte otobüz yok annemlerin evi 2 saatlik yol dedim şimdi arkamdan koşar asansöre geldim buda kapıdan buraya gel diyor tabi dedim ya çılgınlık yapıp peşimden koşturacam ya dinlemedim asansöre bindim kapısını tuttu tabi ben asansörden çık merdivenlere koş apartmanın aşağısına kadar indim tamam dedim şimdi arkamdan koşar bide cep telefonunuda yanımdaydı sitenin çıkış kapısana kadar geldim yok bu bekle bekle yok adam o esnada annem arıyor kızım bize geliyormuşun demezmi ay anasının ben o saatte hiçbir vasıta olmadan nasıl giderim anamlara yok dedim anne gelmiyom komşuya geçtim dedim işin kötü tarafı tanıdığım komşuda yok ben bekle sitenin parkında sitedeki köpeklerle tam 1 saat sonra bizim kazma aradıda nerdesin dedi aşağıda oturuyom deyince anca gelip beni aldı alsa nolur kavga devam sonra gittim yattım ama o akşam iyi üşüdüm şimdi sadece gündüzleri kavga etmeye çalışıyorum
gecenin 23:00 kavga ediyoruz sözde çılgınlık ya giydim ayakkabılarımı aldım montumu kapıya doğru gidiyorum kocamda biliyor o saatte otobüz yok annemlerin evi 2 saatlik yol dedim şimdi arkamdan koşar asansöre geldim buda kapıdan buraya gel diyor tabi dedim ya çılgınlık yapıp peşimden koşturacam ya dinlemedim asansöre bindim kapısını tuttu tabi ben asansörden çık merdivenlere koş apartmanın aşağısına kadar indim tamam dedim şimdi arkamdan koşar bide cep telefonunuda yanımdaydı sitenin çıkış kapısana kadar geldim yok bu bekle bekle yok adam o esnada annem arıyor kızım bize geliyormuşun demezmi ay anasının ben o saatte hiçbir vasıta olmadan nasıl giderim anamlara yok dedim anne gelmiyom komşuya geçtim dedim işin kötü tarafı tanıdığım komşuda yok ben bekle sitenin parkında sitedeki köpeklerle tam 1 saat sonra bizim kazma aradıda nerdesin dedi aşağıda oturuyom deyince anca gelip beni aldı alsa nolur kavga devam sonra gittim yattım ama o akşam iyi üşüdüm şimdi sadece gündüzleri kavga etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?