eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

:roflol: sadist bir damarin var gibime geldi :roflol: cok güldüm canim ya allah iyiligini versin emi :roflol:

Intikam soguk yenen bir yemektir. Kizdigim anda hic belli etmem. Aradan aylar gecer ne yaptiysa aynisini yaparim.(istemedigim bir yere gittiyse, ihmal ettiyse,ozel gunu unuttuysa v vs) Anlar hatasini ve bi daha yapmaz.

sırnaşık şey
süpersin vallasırnaşık şeyöldüm gülmekten.demek hic bisey yok gibi gidip yattin haa:dance:

Su an sevgilime o kadar kizginim ki,internette deli gibi TR´ye ucuz ucak bileti ariyorum,
bulursum yemin ederim gazlayip gidecegim onun nefes aldigi bu ülkeden..şakkıdı

Oooofffff :a015: :mymeka:

gecenin 23:00 kavga ediyoruz sözde çılgınlık ya giydim ayakkabılarımı aldım montumu kapıya doğru gidiyorum kocamda biliyor o saatte otobüz yok annemlerin evi 2 saatlik yol dedim şimdi arkamdan koşar asansöre geldim buda kapıdan buraya gel diyor tabi dedim ya çılgınlık yapıp peşimden koşturacam ya dinlemedim asansöre bindim kapısını tuttu tabi ben asansörden çık merdivenlere koş apartmanın aşağısına kadar indim tamam dedim şimdi arkamdan koşar bide cep telefonunuda yanımdaydı sitenin çıkış kapısana kadar geldim yok bu bekle bekle yok adam o esnada annem arıyor kızım bize geliyormuşun demezmi ay anasının ben o saatte hiçbir vasıta olmadan nasıl giderim anamlara yok dedim anne gelmiyom komşuya geçtim dedim işin kötü tarafı tanıdığım komşuda yok ben bekle sitenin parkında sitedeki köpeklerle tam 1 saat sonra bizim kazma aradıda nerdesin dedi aşağıda oturuyom deyince anca gelip beni aldı alsa nolur kavga devam sonra gittim yattım ama o akşam iyi üşüdüm şimdi sadece gündüzleri kavga etmeye çalışıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yemegine aciyi doldurmustumKötü Kazensu içe içe bir kalmistijeyyar

valla coooooooooooooook hangisini anlatayım.ben öfkelendgmde ne yaptgımı bilmeme inadına cok sey yaparım.

beşiktaş maçını izliyiordu beni çok kızdırdı
formasını yakıvermişim

tartıştığımız birgün hiç ypmaycağı bişey yaptı giyindi bi güzel evden çıktı:1shok:
çıkan senmisin evde bekleyecek değilimya
bi güzel giyindim çıktım dışarı
eve gelince ara ara beni bulamamış baktım telefon çalıyor dedim bu eve gelmiş
saat akşam 10 teli açmayınca terminale gitmiş annemlere gidiyorum diye
ama ben geziyordum tabi:roflol:
saatler sonra apartmanın yangın merdivenine oturdum
teli açtım artık yalvarırım nerdeysen gel artık ankarayı tavaf ettim dedi
eve gitim bana çiçek alıp gelmiş meğer :asigim:
bi daha evden çıkamadı amajeyyar

birde nişanlıykn farklı şehirlerdeydik bir ara çok kavga ettik
ben geldim gel buluşalım dedi gitmedim bursadayız biz dedim
ankaraya geri dönmüş akşam sabah tekrar gelmişti artık o zaman buluştum

çılgınlık sayılmaz da birkaç anekdot işte......

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol: Ay alemsiniz kıslar yaaa:roflol:

çılgınca değil ama eşiyle uzunsüre ayrı kalmak zorunda olan biri için biraz çılgınlık olabilir.
Çok kızmıştım.Sinirimin geçmesi ve biraz rahatlamak için evden hızla ve arkama bile bakmadan çıkmıştım.Amacım sinirin etkisiyle ağır söz söylememek ve kalbini kırmamaktı. Tam siteden çıkalı 10 mt olmamıştı ki eşim peşimde yalvarıyordu ne olur telf bari al diye.(onu terkettiğimi ve otogara gittiğimi zannetmiş)
Dönüp arkama bakmadım bile.O arkamda ben önde 5_10 dk yürüdük bu arada özürler diliyordu ve ben yürüyüşün sonunda sinirlerime hakim olmuş sakinleşmiştim sonra elele evimize geri döndük.Tabiki bu olyın sonunda benim dediğim oldu.yerimseniben
Sinirli olduğumda asla eşimle konuşmam çünkü konuştuğumda kızgınlıkla kalbini kırabilirim o yüzden hep sakinleşmeyi tercih ederim o zamana kadar o da hatasını anlar...

Son düzenleme:

gerçekten çok hoştu...:dance:

evlenip antalya ya geldiğimde kendimi çok yanlız hissetmiştim. ist gibi kalabalık bir şehirden daha sessiz bir köy ortamı alışmak kolay olmamıştı. evliliğimizin ilk aylarıydı belki 4 yada beş. eşim gündüz çalışıyordu akşamda ben evde sılıyordum dolaşalım dedim. bir bahaneler oydurdu yok şuraya kadar gider döneriz dalga geçer gibi amacı beni kızdırmakmış bende sinirlendim. akşamın saat dokuzu falan benki karanlıktan korkan biriyim o an için bunu bile düşünmedim çıktım evden peşimden gelmese ne yapacağımıda bilmiyorum. ama dönmeyi falanda düşünmüyorum arası 5 dak geçti geldii arkadan koluma yapıştı öyle bir sinirlenmiştiki gözlerinden ateş çıkıyordu. ben bunu nasıl yapabilirmişim. onu hiç taktığım yokmuş. o gece hiç konuşmadık şimdi hatırladım da birden. güzel günlerdi

sevgilimin en sevdi grupların orjinla kasetlerini cdlerini parçaladım.. sonra yetmedi kendi resmimi yırttım.. 10 dk sonra da ablamlar gelecekti bize..ama nabıım bn sinir oldum bi kere.ben bi yandan kırıom döküom o bi yandan topluo ablanlar gelecek ayıp olacak die..sora ablamlar geldi ve ben hiç bişi olmmaış gibi davrandım..ama o bakışlarımdan herşeyii çok ii anladı..yemek zehir oldu ona =)

yine bi tartışmada bu evi başına yıkarım deidm inanmadı. bende elime su bardaa geçti attım duvara.. sonra mutfaa gittim tam tabaklara uzanmıştımki bu çekti beni mutfaktan..

en çılgın olanıda onu bırakıp ertesi gün komşuyu ayarlayışım.. ömrü boyunca unutmaz..

ne çok şey yapmışım inat için..ama yine üzzün bni yine yaparım..hatta şu anda tribini yio bende..'pc den kalkacakmışım..' yok yhaaa!!

Ben çok şiddetli kavgalarımızda iki üç kez hareket halindeki arabadan attım kendimi. O zaman çoluk yok çocuk yok. Allahtan kötü yaralar almadım.

o dönem sürekli bana kötü davranıyordu...sonra ablası yüzünden eşimle kavga ettiğim zaman çocuklarımı da yanıma alıp,şehir dışına çıkmıştım...15 gün boyunca eşimle konuşmamış,küs kalmıştım...hatalı olduğunu anladı ve kendini afettirmek için çabaladı...çocuklarımın hatırına eşimi affetmiştim...

yüzüğümü çıkarmıştım. sonra birden baktım aşkım napıyosun ben seni çok seviyorum. nasıl düşünürsün benden ayrılmayı diye

:roflol:HEPİNİZ HARİKASINIZ KIZLAR.BENDE NE VAR NE YOK KIRARIM Bİ KERESİNDE TARTIŞTIK SONRA YATTIK BEN ÖZÜR BEKLİYORUM Bİ ÖZÜR BİLE DİLEMEDEN YATTI UYUDU SİNİRDEN ÇATLAYACAKTIM BAKTIM YANIMDA SU BARDAĞI Bİ FIRLATTIM DUVARA SIÇRAYIP UYANDI EYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI O AN.klava: SONRA EPEY NAZLANDIM SARILDIK VE UYUDUK:1hug:
NE VAR NE YOK KIRARIM GÖZÜM BİEŞY GÖRMEZ DELİ GİBİ BAĞIRA BAĞIRA AĞLARIM

eşim bundan 3 sene önce bir tartışmamızda kapıyı çarptı çıktı.aslında haksız olan bendim.bende gururluyum ya öyle çıkılmaz böyle çıkılır dedim hazırlandım birde mektup yazıp masaya bıraktım ha bide 8 aylık hamileyim evden çıktım annemlere gidiyorum çıkarken komşu gördü komşuyu görmemezlikten geldim neyse 5 dakika kadar yürüdüm sonra vaz geçtim aman ben niye gidiyim o gitsin dedim eve döndüm ben eve geldikten bi 10 dk sonra eşim aşağıdan zile bastı açmadım oda beni giderken gören komşunun ziline bastı tesadüf komşuda elinde bavul vardı bi yere gidiyordu odedi tabi geldiğimi görmedi neyse ben banyoya saklandım kendi anahtarıyla kapıyı açtı girdi içeriye mektubu okudu o anda telefonumun sesiyle irkildim tel kapatmayı unutmuşum banyoya girdi tabi ben kedi gibi pısmış bir şekilde ikimizde aynı anda bastık kahkayayı ve sarıldık gerisini söylemem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…