eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

ben de arabanin anahtarini alip cikmistim, taaa gece yarinsindan sonrasina kadar donmemistim. evden gidip bir otele yerlesmeyi de dusundum ama hayata geciremedim

:))) hepinizin paylaşımlarına güldümmm çok güzeldiler,,benim en büyük iki çılgınlığımmm birincisi 3 gün içinde evlenmem oldu 2. ise bi konuda uzlaşamayıp 1 haftada ev tutup 5 günde taşınmam olmuştuu tabiii elektriği suyu açtıramamaıştım,, ee o zamannn daha cesurdummm :)

genelde hep ilk evlendiğim zamanlar yapardım , şimdi üzerime olgunluk çöktü . daha makul düşünüyorum ve akıllıca.

o zamanki deliliklerimden biri, bir gün evden fırlayıp kapının önündeki arabasının lastiğini patlatmak oldu. hıncımı alamıyordum napim bende en sevdiği şeye zarar verdim. sonrasında gitti paşa paşa değiştrdi....

bir gün de bana sinema sözü vardı. akşam gelince sinemaya gideriz demişti. eve geldi "ne sineması?" demesi gözümü döndürdü.( hani yorgunum sonra gidelim dese amenna). o hızla evden çıktım en geç seansa biletimi aldım. film geç bitti, mesafede uzak. araç bekle falan derken epey geç döndüm.telde kapalı.milleti ayağa kaldırmış(ne kadar deli olduğumu bilir). eve döndüm ev kalabalık. hiçbirşey söylemeden yatak oadasına girdim ve yattım....

kızlar çok güldüm anılarınıza :roflol:
ama benim aklıman türlü delilikler geçsede dishe gibi öfkeyle kalkan zararla oturur diyenlerdenim
en iyisi bağır çağır kır dök dök yane:1closedeyes:

ben hep ögretmen evine gidiyorum orda kalcam diye kapıya dayanıyordum yanıma giysi bile alıyoum sonra yalvar yakar kapıları filan kilitliyodu
şimdi hiçbişeyi kavga boyutuna gelene kadar büyütmemeyi ögrendik ikimizde
ama hala espirisini yapıyoruz ögretmenevi meselesinin

ben de boşanma dilekçesi vermiştim. dava günü falan hepsi verilmişti.. dava gününden bir gece önce beni ikna etti....o zaman duruşmayı erteleyelim dedim , gitmezsek dava düşcekti, o da rahatlayacaktı çünkü...gitmeyelim bi daha böyle birşey olursa o zaman engellemem seni dedi..duruşmaya gitmedik , dava da düştü ..:roflol:

Arabayı çalmıştım, acemiydim artist gibi anahtarı alıp çekip gittim....Gizlice....Çarpmadan getimiştim ama yüreği ağzına gelmiş adamın...

benim gitmesini istemedigim bir yere gitti. adaya. yuzmeye. kızlar falan olacak ne gerek var benim olmadıgım yerde. benim de yuzmemi istemiyor ben de sinir oldum gitmedim gitmesini de istemedim ama gitti. ben de 15 dak sonra arkasından gittim yedek anahtarla. parkttigi yeri elimle oymus gibi buldum. arabayı aldım gzdim eve geldim. adadan gelip arabayı parkettigi yerde bulamayınca deliye donmus. polisi bile aramıslar. tabi benim ne psikopat oldugumu unutmus. sonra beni aradı. aslında surundurmek vardı. araba sende mi dedi. bende dedim. geldi pasa pasa eve. sonra tartıstık tabi.
bir de o adaya gider mi ben de caddebostan sahiline gittim. kıro dolu. olsun o istemiyor ya denize girmemi en ala yerde girdim. geldim elimi yuzumu pudra ile kıpkırmızı yaptım. gunes yemisim gibi. ona da sinir oldu.

bir kere de hi acelsi olmamasına ragmen ankaraya gitti tam dogum gunumde. yani yılda bir defa 3 gunlugune gitti onu da benim dogum gunume getirdi. yani 3 gun sonra gitse de olur. gomlegimi utuler misin dedi. utuledim. sonra bu sebeten tartıstık. ben de aldm gomlegi tortopak yaptım uzerine de iyice burussun diye utuyu bastım. dedi utuleyecksin. dedim ölsem ütülemem. ben burada seni bekleyeegim sen spor gomleginle anlkara gecelerinde fink atacaksın. yok oyle yagma. tartısma boyutuna geldi. nasıl fırladım yataktan nasıl rimeli aldım kapagını actım gomlegi boyadım hatırlamıyorum hepsi 2 sn icinde oldu. dedim simdi boyle giy.

ne kadar psikopat oldugumu bilir. ama artık tabi bu boyutlara varmıyor tartısmalarımız. sesimizi de yukseltmemey, becrmeye basladık. yeni evliyiz. daha 1 sene oldu:)

bende anlatam bariii çok çılgınca bişe değil amaaa,birgün sabah kahvaltısından sonra hemen kalktım diş fırçasına macunu sürdüm verdim _ay hayatım geç kalıyorum yapamam dedi ama o anda pc açmış bilet almış ona bako allahım ya dedim hem pc başnda hem geç kaldım dio yapağın 2 dk dedim yok dedi bende öle olmaz böle olur al sana fırça fırçayı sobaya atmıştım:roflol::roflol::roflol:

ALLAHsenı ıyı etsın emı en buyuk çılgınlıgı sen yapmıssın yahu:roflol:

en çılgını hiç bişey yapmamıştım....
hiç tepki vermemiştimm..
şaşırdı kaldı adamcağızz ee napsın alışık değil böyle şeylere...
naniknanik

kız sen harikasınn .. bayıldım wallaaa aferin sana kocaman aferin hemdeee

Sen adamı mum edersinnn ..tatlicadiarzutatlicadiarzu

bir senelik evliydik eşime felaket kızmıştım
ve ben o kızgınlığımla müzik setime taktım
ferdi tayfuru ve eşimin sığara paketini bir oturuşta bitirdim Kötü Kazen

bende anlatayım bu en büyüğü ama daha bir sürü var bir gün hafta sonu eşimle bir yerlere gidelim dedim yok dedi para yok dedi bundan 10 gün öncede görümcem kendine bir tane yetmiyomuş gibi iki tane pardüse almıştı kıskançlık değil ama o 400 lira harcarken ses yok biz bi gezelim dedik topu topu 0,50 kuruşluk çekirdek yicez onun için karına para yok harcayamayız diyosun he aldım kumbaramı çantamıda aldım vurdum kapıyı çıktım bitti herşey dedim şu anda gülüyorum ama o zaman çok kötüydü ben tabi benim arkamdan koşucak yalvarıcak sanıyorum o da çok korkmuş çok sevdiği ablasını ve babasını aramış atlamışlar taksiye gelmişler halbüki ben durakta bekliyorum gelsede barışsak diye arabanın içinde görümcem kayınpederimi görünce şok olmuştum tabi duyulmuş oldu tevfikde geldi konuştuk her şey çıktı meydana sonrada sandılarki ben görümcemi kıskanıyorum bu hatamız yüzünden görümcem bizimle konuşmuyor anlattım ama anlamadı ben sadece eşimin bize yapmış olduğu haksızlıktan dolayı böyle davrandım onunn almasında yemesinde gözüm yoktu ama neden bize sıra gelince yok oluyodu onu anlayamıyodum
bir seferde de evliliğimin ilk zaanları uzak yere gelmişim depresyondayım ailem yok eşimle evliliğe alışmaya çalışıyoruz bir şeyden dolayı tartıştık çok üsütme gelmiştim bir hışımla kalktım öldürücem kendimi dedim ama o sinirle valla saplıcaktım buçağı tam zamanında yetişti bizim süpermen yakaladı hemen ben numaradan saplamaya çalışıyorum ama :roflol: şimdi gülüyorum yaaa hepsi geçti
tabi yine tartışıyoruz ama böyle çılgınlıklar yapmıyorum tabi

Sen kendine zarar vermissin be güzelim yerimseniben

Sebebini hatirlamiyorum ama 2 veya 3 senelik evliyiz. Bir küsutügüm zaman, ona tam 1 hafta yemek psisirmezdim. Tek kisilik yemek yapardim, oturur isten geldikten sonra afiyetle bir yerdim. Oda bana bakardi ama giki çikmazdi. :icecream: Arti ne konusur ne yüzüne bakardim. Simdiki aklim olsaydi ölsem yapmazdim. çok kizginligim da olmadi simdiye kadar çok sükür. Ama eminim ki acisini çok kötû çikartarim Kötü Kazen

eşimle kavga ettiğimizde en az 1 hafta küs kalırız ,ikimizdede keçi inadı var
ben birinde kredi kartını sakladım henüz şıfre icat edilmemişti. .3-4 gün sonra kaybolduğunu anlayınca etekleri tutuşmuş bi şekilde bankaya bi gidişi vardı ki anlatamam .he..he..çok pis intikam alırım işte laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…