anlık verılen tepkıler sonrasında unutulmaz sorunlara neden olur kanısındayım..
sınırlendıgım zaman bagırı cagırır gerkırse kırar ofkemı dındırırım..
ama cılgınlık bazında bırsey yapmam..
sonrasında pısman olabılırım.
hem sonucta bu cılgınlık dıye adlandırdıgımız sey yanlızca esıme degıl kızıma da yansıyabılır...
bana gore degıl yanı..
en ıyısı bagır,cagır,kır..ı
ben de boşanma dilekçesi vermiştim. dava günü falan hepsi verilmişti.. dava gününden bir gece önce beni ikna etti....o zaman duruşmayı erteleyelim dedim , gitmezsek dava düşcekti, o da rahatlayacaktı çünkü...gitmeyelim bi daha böyle birşey olursa o zaman engellemem seni dedi..duruşmaya gitmedik , dava da düştü ..:roflol:
bende eşime kızıp başka şehirde aylemin yanina gitmiştim
tabi eşim şok olmuştu nasıl gittgime
benim gitmesini istemedigim bir yere gitti. adaya. yuzmeye. kızlar falan olacak ne gerek var benim olmadıgım yerde. benim de yuzmemi istemiyor ben de sinir oldum gitmedim gitmesini de istemedim ama gitti. ben de 15 dak sonra arkasından gittim yedek anahtarla. parkttigi yeri elimle oymus gibi buldum. arabayı aldım gzdim eve geldim. adadan gelip arabayı parkettigi yerde bulamayınca deliye donmus. polisi bile aramıslar. tabi benim ne psikopat oldugumu unutmus. sonra beni aradı. aslında surundurmek vardı. araba sende mi dedi. bende dedim. geldi pasa pasa eve. sonra tartıstık tabi.
bir de o adaya gider mi ben de caddebostan sahiline gittim. kıro dolu. olsun o istemiyor ya denize girmemi en ala yerde girdim. geldim elimi yuzumu pudra ile kıpkırmızı yaptım. gunes yemisim gibi. ona da sinir oldu.
bir kere de hi acelsi olmamasına ragmen ankaraya gitti tam dogum gunumde. yani yılda bir defa 3 gunlugune gitti onu da benim dogum gunume getirdi. yani 3 gun sonra gitse de olur. gomlegimi utuler misin dedi. utuledim. sonra bu sebeten tartıstık. ben de aldm gomlegi tortopak yaptım uzerine de iyice burussun diye utuyu bastım. dedi utuleyecksin. dedim ölsem ütülemem. ben burada seni bekleyeegim sen spor gomleginle anlkara gecelerinde fink atacaksın. yok oyle yagma. tartısma boyutuna geldi. nasıl fırladım yataktan nasıl rimeli aldım kapagını actım gomlegi boyadım hatırlamıyorum hepsi 2 sn icinde oldu. dedim simdi boyle giy.
ne kadar psikopat oldugumu bilir. ama artık tabi bu boyutlara varmıyor tartısmalarımız. sesimizi de yukseltmemey, becrmeye basladık. yeni evliyiz. daha 1 sene oldu:)
Ben Saçlarimi Civciv Sarisina Boyatmak Için Gece Saat 21 Da Sokaklarda Dolanip Açik Kuaför Aramiştim Ama Bulamamiştim:)
Bir De Kendi Giysi Ve Geceliklerimi Kesip Parçalamiştim, Bi De Kendi Yüzümü Gözümü Tirnaklamiştim ...
bi kadinin baska sehre gidebilmesi sok oluancak biseymi ki yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?