esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Akülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diye

Bunları söylerken arada dudak da ısırabilirsiniz
Lolipopta seksi görüntü veriyormuş bilginize

bunun taktiği olmaz nasıl asabi biri sakin davranmaya çalışır yapmacık durur ya cilvede böyledir insanın ıcınden gelen birşey huysal birşey ise güzel yapmacık ise iticidir bencee :)

Geldim geldim.
Kocam yok ama cilveli olduğumu düşünüyorum ben de.

Gırgır ve arabadan sonra mutfak fentezileri de gelir şimdi. Feriştah'ın fentezilerine döndü konu.

Hemen bitane iliştireyim şuraya

Puding yapın, parmağınızla eşinize tattırın güzel olmuş mu diyip gözlerinin içine bakın

Al sana mutfak fantezisi

Zorlanana yardımcı olıruz taktik

Zorlanana yardımcı oluruz taktik konusunda herkes çiçek gibi açıldı maşallah
Valla evli olanların zorlanacagini sanmıyorum ne gizli cevherler vardır şimdi burda pusuya yatmış izleyen :) taktigine girgir taktiği katan ama dediğin gibi zorlanana yardımcı oluruz

Hemen bitane iliştireyim şuraya

Puding yapın, parmağınızla eşinize tattırın güzel olmuş mu diyip gözlerinin içine bakın

Al sana mutfak fantezisi

Yav ahahaha. Kaşığı pudingin içine daldırıp kendimiz de tadarak seksapalitesi bol sesler de çıkaralım sonra.

Kimse bilmez Feriştah neler çekiyor. Dışı seni yakar ama içimdeki bronz gerçeği hiç kimse bilemez. Allah seni inandırsın, tam 12 yıldır evliyiz ama Numanla cinsel hayatımızı küçük bir kağıda yazabilirim, hem de tüm detaylarıyla birlikte. Hoş, pek detaya girdiğimiz de yok ya. Numan benim eşim olur ama piştideki eşim olsaydı daha heyecan verici bir birliktelik olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…