esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ay hadi küçükken neyse, büyüyünce nasıl oluyor o iş. En sevmediğim şey birinin evde olduğunu bilmek. Hiç gırgırlamadım desem yeridir. Bir elin parmağını geçmez:bicak:
Bende hiç almadım elime gırgır :) söylediğin şey beni de düşündürüyor ama üniversiteye uzak bi yere yollarım. Yani 1 2 saat :)) annemle babamı çok basmisimdir. Eden bulur derler :) aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .

Arastiricam gel ki beraber yapak bi diyet bari gaza getirir zayıflarız :-) ohhh fit oluruz tabi sen zayifcik bişey değilsen
Yok değilim,eşime kalsa iyisin diyor,ama o hep öyle der,kanmıyorum,başlayacağım aklımın yattığı birine...

Bende hiç almadım elime gırgır :) söylediğin şey beni de düşündürüyor ama üniversiteye uzak bi yere yollarım. Yani 1 2 saat :)) annemle babamı çok basmisimdir. Eden bulur derler :) aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .
Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim :KK70:
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım :olamaz:

Kız aklıma girme yeter uyucam ben amcanda değilim babanda kocanda bak profildekiler tamamı gerçek hem sen karadeniz ben egeliyim bacım has egeliyim
Hadi baş baş kızlar,yatağım ısınmıştır,öteye yuvarlayıp adamı,yatayım...

Kız yani gerçekten gırgır yapmadım, şeyi kastetmiştim :KK70:
Ohoooo üniv. Gelene kadar yine büyükler değişen ne.
Ben hiç basmadım he bir kere basmıştım yastık almaya girdim odaya , bi baktım babam yatakta oturuyor. bu adam nie oturuyor acaba dedim çıktım. İyi ki ışığı açmamışım :olamaz:
Wuuuuu yikildim gülmekten .ama ben tam iş üzerinde basıyordum :) hiç gırgır yapmadım derken ben gerçek anlamdaki girgirdan bahsediyorum .sen ilişki mi yaşamadın hiç yoksa uykum geldi de ben mi yanlış anlıyorum :))))

Wuuuuu yikildim gülmekten .ama ben tam iş üzerinde basıyordum :) hiç gırgır yapmadım derken ben gerçek anlamdaki girgirdan bahsediyorum .sen ilişki mi yaşamadın hiç yoksa uykum geldi de ben mi yanlış anlıyorum :))))
Kız Allah iyiliğini versin :D
Elime gırgır alıp adamın karşısında gırgır yapmadım. Birileri varken de evde o işi de yapmışlığım yoktur dedim :D

Kız Allah iyiliğini versin :KK70:
Elime gırgır alıp adamın karşısında gırgır yapmadım. Birileri varken de evde o işi de yapmışlığım yoktur dedim :KK70:
Uykudan kör olduysam demek :p 4 saatlik uykuyla duruyordum .
Bırak gırgır yapmamayı ,evde gırgır bile yok :D lazım olmadı bugüne kadar ama bugünden sonra olacak :rapci:

Back
X