- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.621
Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll seniiYeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll seniiYeni evlenen çifti kıskandım , balayındaydım![]()
Ha sen 4 numerayi otelde yaptinnnnWuuuuu bendensin
Geçen bir yakınımızın düğünü vardı ,duygularım depreşti, dedim herif ben eve gitmem .o da dedi gel şehir dışında bi otele gidelim halvet olalım
Gidiverdik![]()
Anneanneleri sağolsunAhahhaa
Kiz cocuklari ne ettin.
Var ya sirf rahatimdan cocuk yapmaktan vazgecicemm az kaldi
Arada otele gidin kizzzHa sen 4 numerayi otelde yaptinnnndaughter senden öğrenilecek çok şey var vallahi
![]()
yok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)Ondan senin sesin soluğun çıkmadı seni çakallll senii![]()
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)Anneanneleri sağolsun
Vazgeçme kizz, babaanneler anneanneler bugünler için![]()
Gidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diyeArada otele gidin kizzz
4 deme bana![]()
Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyoryok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)
yok kiz makara yapiyorum. Biz balayi isini hafta ici yapiyoruz genelde, benimkinin pesine takiliyorum :)
ben anneme birakmaya kalksam 1 saatimi alir. Otururum evde daha iyi :)
Eee bak kendin söyledin kardeş diye benim ne suçum var şimdiYa işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyorherkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo
![]()
Benim hayallerim var yaaGidecez zaten bu ara bi tatil istiyoruz ama işlerin yoğunluğundan gidemedik malesef dur bu fikri kocaya aşılayım ben az dırdır edeyim gidelim gidelim diye
4 demicem tamam vazgeçtim gelmiycem üstüne çok ama olsa fenamı olur kizzz süt kokulu kokulu ohhh missss hem niye sıkılıyorsun sen anası belli babası belli yaaa Allah Allah![]()
Ilkini yaptimda kardesi kaldi :)))Ya işte tembellik edince çocuklara kardeş gelmiyorherkes tek çocuk ..niye ? Anaları üşeniyor otele gitmeye ,babalarının da evde canı çekmiyor, atraksiyon istiyo
![]()
Ben sizin için söyledim bebeleri teklemeyin diyeEee bak kendin söyledin kardeş diye benim ne suçum var şimdi![]()
Biliyom senin hayalleri de naparsin ışte kaderBenim hayallerim var yaa4.bebe hayallerimin tam ortasına incir ağacı diker ..
Arada ilişkiye renk katmak lazım ki can gelsin :) dürt sen enişteyi![]()
Sende iş var kurksuzIlkini yaptimda kardesi kaldi :)))
Otele ne hacet evi otel yaparim ben
Tik tik tik housekeeping
Tobe tobe aksam aksam![]()
Anasını satıyım ben 10 aydır uğraşıyom birini yapsam zaten ikiyi hayli hayli yaparımBen sizin için söyledim bebeleri teklemeyin diye![]()
HahayyyyySende iş var kurksuz
Vira bismillah ,dayan kapıya bu gece![]()
Ay kader de deme :)Biliyom senin hayalleri de naparsin ışte kader![]()
Heee Biliyom senin ugrasmalarini, yattığın yerden ,senede birAnasını satıyım ben 10 aydır uğraşıyom birini yapsam zaten ikiyi hayli hayli yaparım![]()
O da mi öyle diyor enişte bey benden demiştim sanaAy kader de deme :)
Eşim de öyle diyor ,gözüm dönüyor ,sonra bir bakıyorum ellerim gırtlağında![]()
Abee, kirli don var mıydıHahayyyyykahkaha atacam şimdi adam sen napıyon dicek yaaa