- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.661
Duymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyorduYoksa sizin oyle birseyden haberiniz yok mu
Gunaydin kizlaar uyaninda baliga cikalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyorduYoksa sizin oyle birseyden haberiniz yok mu
Gunaydin kizlaar uyaninda baliga cikalim![]()
Kesin bilgi yayalimDuymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyordu
Yaymayalik bence toplum icinde adımiz sapıga cikabilir cunkuKesin bilgi yayalim![]()
Yaymayalik bence toplum icinde adımiz sapıga cikabilir cunku![]()
2 tane canavar var :) sşimdi bir tane daha demek ,daughter iptal demek ,at üstüne toprağı rahat uyusun demekHadi ya..
Neden istemiyorsun peki? Sende kac cocuk vardi![]()
Dön arkanı yat siboYok kizzz yapmaz diyemem kocama ama beni kaybetmek istiyorsa yapar şaka bi yana ben sabah yada yatmadan olmasın demiyorum ki yawww onun uykudan uyanası tutuyor napiyim o zamanda
Bu 4 tutarsa bence başını sokacak dam arayacakNapsın adam ama bu 4 tutarsa bayram etcek.adam
O abla benim nallari topladı gittiKizlar kac gundur ugramiyorum hala gırgır mi yapiyorsunuz bi ara cok cilveli isveli bi abla gelmistiDaughter of your father e nal toplatacak bi ablaydi
![]()
Zalım, sen bekarsın diye herşeyi anlatıp korkutmuyorum bacım :) bir ara gel benim şu kırbaç koleksiyonuma bir göz at istersenNikini unuttum ama vucut corabindan falan soz ediyirdu
Onlukler falan cok degisik dantazileri vardi![]()
Hadi be ciddimisinO abla benim nallari topladı gitti![]()
:)))2 tane canavar var :) sşimdi bir tane daha demek ,daughter iptal demek ,at üstüne toprağı rahat uyusun demek![]()
Zalımcım, vücut corabindan polis kostumune, kirbactan kelepceye herşey gerçek anlamda layıkıyla kullanılıyor bacım :))) hikaye değil yani ..illa ispat mi edelimDuymuştumda acikcasi kullanildigi falan hikaye gibi geliyordu
Yoklugumda grinin 500 tonunu yazmissinZalım, sen bekarsın diye herşeyi anlatıp korkutmuyorum bacım :) bir ara gel benim şu kırbaç koleksiyonuma bir göz at istersen![]()
Öyle bir arkadaşa bakıp çıkıcam ayağına kaptı bizim gırgır fantezisini çıktı gitti :)))Hadi be ciddimisin
Bende sizlere kadınlığın el kitabındannotlar verdi sadıydım
![]()
Benimkiler kız ..aman bide erkek olsun deme .hiç lazım değil :)):)))
3 çocuk güzel ama he 2 kız 1 erkek en sevdiğim
Seninkiler ney:)
Hayırlısı ne diyeyimBenimkiler kız ..aman bide erkek olsun deme .hiç lazım değil :))
Valla öyle ..burda acemiyi usta yapıp gönderiyoruzYoklugumda grinin 500 tonunu yazmissin
Gecende dedim buraya cok takiliyorum halbuki benim hic sevgilim olmadi
1 ay daha takilirsam en tecrubelileri solluyucam sonrada evldnince artik herif der ki
Hanim sen hayırdır
Bende direk burayı gosteririm bana inanmiyorsan onlara sor diye
Gırgırdan başladık kırbaca kadar gittik diye![]()
Karşılıklı olsun tweety :) tek taraflı olunca kurmalı bebek gibi bir yerden sonra kapatma düğmesini arıyorsun :)Aman o bana cilve yapsın...
Herşeyide kadından beklemesinler...
Öff şiştim yeter be![]()
Varsa biri benim dügmemi kapatsın..Karşılıklı olsun tweety :) tek taraflı olunca kurmalı bebek gibi bir yerden sonra kapatma düğmesini arıyorsun :)