Eşinize olan sevginizden tereddüt ettiğiniz oluyor mu?

:1no2:onu sevip sevmeme konusunda net bi duygum yok.bi gün aramız çok iyi oluyr onu sevdiğimi hissediyorum ama bir gün gelyor ortada hiçbirşey yokken ondan neftret ediyorum.mesela şimdi,,,,
ona karşı hiçbirşey hissetmiyorummmmmmmmmmmmmm:bbo:

yeteri kadar olgunlaşmamışsınız hem siz hem ilişkiniz.. bence tabi:delphin:

canım böyle hissetmenin özel bir nedeni olmalı. yani severek evlendiyseniz, birdenbire böyle hissetmen garip.bir kavga sonrasında olabilir bu hisler. aslında seviyorsundur da kalbini kırmıştır, nefret ediyorum diye düşünürsün ama sinirin geçince içindeki nefret sandığın şey uçar gider, abartmışım dersin.

ya da sadece aşıktın, evlenince aşk bitti, sevgiye dönüşemedi ve soğudun.

ya da mantık evliliği yaptın ne aşk ne de sevgi olmadan. böyle kuru kuruya mantıkla olmaz dedin.

belki de başkasını seviyordun olmadı, eşinle tanıştın sonra onu sevdin sandın evlendin, aklın ilkinde kaldı.

o kadar çok şey olabilir ki, neden belirtmediğin için yardımcı olmak da çok zor. biraz daha açıkla istersen.

çok şiddetli kavgalarda insan bir an için sinirden böyle olabilirde durduk yere olması ilginç

severek evlendik fakat erken bir evlilik oldu sanırım.henüz 19 yaşındayım ve 10 aylık evliyiz:uhm:

işte bu ...
yaşınız çok küçük..madem evlendiniz saygıyı korumaya çalışın. sakin konuşarak beklentilerinizi dile getirin. aynı şekilde eşinizin beklentilerine cevap vermeye çalışın. evlilik çok ciddi bi kurum . umduğunuzu mu bulamadınız bilemicem ama ben 26 yaşımda hala evlenmeye korkarken siz bu yaşta madem cesaret ettiniz hakkıyla taşıyın ...sengözlerimebaksanab

:1no2:onu sevip sevmeme konusunda net bi duygum yok.bi gün aramız çok iyi oluyr onu sevdiğimi hissediyorum ama bir gün gelyor ortada hiçbirşey yokken ondan neftret ediyorum.mesela şimdi,,,,
ona karşı hiçbirşey hissetmiyorummmmmmmmmmmmmm:bbo:

sevmiyorsunuz bu durumda. ....
eeee,ne yapmayı düşünüyorsunuz.?

belki de geçici bir seydir evli değilim ama evlenen arkadaşlardan ilk zamanlarında böyle ruh hallerine girdiklerini duymuştum..........

İnsanın dönem dönem böyle dugulanmaları olur. Kavga ettiğimizde en ykınlarımızdan bile nefret ettiğimizi hissedebiliyoruz. Tamam erken evlenmişsin ama bu senin kararın. Bu konuyu çok fazla aklına getirirsen bu fikre saplanabilirsin. Onun iyi özelliklerini aklına getir. seni onunla evlenmeye iten ayağını yerden kesen şey neydi.. Hatta bunları onunla paylaş. Düşüncelerini olumlu yönde tut bence... evliliği yürütebilmek de bir sanattır. burada okumuyor muyuz? gayet planlı, severek uzun süreli ilişkiler sonunda yaşı kemale erdikten sonra evlenenler bile bir gecede nefret eder bumuyorlar mı kendilerini?

aslında kavga esnasında da değil de benim beklemediğim bir davranışta yada tepkıde bulunduğunda çok fazla kırılıyorum..kinci biri değilim.en ufak bi hareketinde kırıldığım gibi hemen de unutuveriyorum ama böyle olmak beni yıpratıyor...
sevdimmi diye soruyorum kendime ve:evet..
ama aşık oldunuz mu diye sorarsanız bunu bilemiyorum işte..evlilikten yana çok hayal kırıklıklarım oldu.beni evliliğe iten sebepler vardı ve benim için biraz da karar verme durumu oldu evlilk..ama şimdi bumuymuş ya diyorum..'BUMUYMUŞ BENİM HAYALİNİ KURDUĞUM AŞK DOLU YUVA..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eşime olan sevgimden hiç tereddüt etmedim. seviyorum ki kollarında uyuyorum mutluyum. ama ona çabuk kırılıp kızabiliyorum. bir anlık öfkemle bir çok duyguyu hissedebilirim. ama geçtiğinde yine onu düşünüyorsam açmı hasta mı iyi mi diyebiliyorsam seviyorumdur.

yaşınız henüz küçük. daha duygularınızı frenleyip kontrol edemiyo olabilirsiniz. bence kitap okuyun birşeylerle meşgul olun ve sık kavga etmemeye çalışın. sık sık güzel sözler söyleyin.

yaşın çok küçük daha yeni de evlisiniz...
daha evliliğin ne demek olduğunu da bilmiyorsun...

neden böyle bilyor musunuz..
küçk yaşta neyin ne olduğunu bilmeden
bir evlilik sevdasına kapılınınca,evlendikten sonrada herşeyn flört,nişanlılktaki gibi
toz pembe olmadığını anlayınca insan bu tarz soruları kendine sorabiliyor...

insan sevdiğini sanar ilgi,alaka,güzel sözler duymak vs..
hoşuna gider...sevdiğini sanar ama hiç sevmemiştir...
gerçek sevgi asla teredütte bırakmaz...
ve kolay kolay bitmez....

insan eşini seviyormu sevmiyormu diye tereddüt etmez tamam belki sen öyle düşünüyorsundur bişey diyemem
ben eşimle 15gün içinde evlendim hemde kaçarak ve 15günde hiç görüşmedik sadece telefonda sonra merak et görmek istedim ve uzaktan hiç elele bile tutuşmadan görüştük sonra 1hafta sonra kaçtım onu okadar çok seviyorum ki anlatamam iyiki onunla evlenmişim
anlatmak istedim kusura bakmayın onu çooook seviyorum:asigim: :nazar:

Back
X