Başkalarının ayy çok seviyorum , aşığım ölüyorum bitiyorum laflarına inanmayın, herkes herkesi idare ediyordur. Herkeste bir parça kendini kandırma vardır.
Çok sevip asla bırakamayacak onlarlar da muhtaçlığındandır.
Ha aile kurup karşısındakine özen gösteren, ilişkiyi yormamak için elinden geleni yapan, biri varsa bu kişi elbette doyasıya sevilir.
Ama kusurlarlar üstü üstüne gelmişse bir parça soğumak normaldir. Çok takılma
Zor bir durum yaşadığınız.
Severek evlenen kişiler bile bu noktaya gelebiliyor, yaşanılanlar büyük etken tabii ki.
Birlikte ortak zevk alacağınız şeyler yapın mesela, ufak haftasonu kaçamakları yapın eğer maddi durum imkan veriyorsa. Dışarda bunu yapma imkanınız yoksa, evinizde romantik alanlar yaratın eşiniz ve sizin için, duygularınızı tekrardan harekete geçirmek anlamında.
Sevmediğiniz birini sevmek zor birşey.
Umarım sevebilirsiniz, evlilikler kolay kurulmuyor, o yüzden hemen yıkmak doğru birşey değil.
Hele ki ortada elle tutulur bir problem yoksa.
Sevip sevilmenin matematiği mantığı yok ki.Aşkta 2x2 = 4 etmiyor.Belki zamanla emek,iyilik alışkanlığa ve sevgiye dönüşür ama belki diyorum bu konuda.
Çok afedersiniz sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girebildiniz.Sevmediğim biri ile inanın aynı havayı teneffüs etmek bile bana batar o bakımdan soruyorum.
O gün o arkadaş sizi kimle tanıştırırsa tanıştırsın ; evlenmeyecektiniz herhalde .
İlla ki size evlenip eş olmak için bir şeyleri cazip gelmiştir.
Onları hala kaybetmediyse... bunu düşünün.
Hakaret sevseniz de gözünüze batar hatta bence daha çok batar.
Evlilik canlanabilir ama olmayan bir sevgi alevlenir mi bilemedim .
Hayır arkadaşım ne diye sevmedigin bir adamla evlilik yaptın ? Başta olmayam sonra olmaz ki. Sevgi bu yemek degil ki tarif istiyorsun
Sevdiğin bir huyu vardır mutlaka o yönden bak? Pfff cok zor senin isinhic sevmedim diyemem ama yetersizmis demekki, zmnla artmadi hic bilakis azaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?