Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

aldatilma gibi durumlarda kimse dayanamaz zaten sevsede bos demekki.
bizde oyle bir durumda yok ama ben yinede dayanamiyorum bazen, ve bir kere baslayinca boyle artik eskisi gibi olamiyorumda.
esimin cok seyler yapmasi lazim ama hicbir zmn istikrarli olmadi. bugun tmm der yarin eskiye doneriz.

Evliliginizi ancak siz kurtarabilirsiniz. Kocan seni kaybetmek istemiyorsa istikrarli olmali.Bosandiktan sonra daha mutlu olacagimi dusunuyorum demissin ama ben bu konudan pekte emin degilim mutlaka guzel seylerde vardir evliliginde onlari gor belki boylece daha katlanilir olur hayat.birde sunu unutma kimsenin evliligi de dort dortluk degil bence. Insanlarin cogu polyannacilik oynuyor gulusler sahte mutluluklar sahte cogu para makinasi olarak goruyor kocasini.mutlu olmakta mutsuz olmakta insanin kendi elinde Allah yar ve yardimcin olsun.

Yorumları okuyayım dedim ama pes dedim ya.kız diyor ki : arkadaşlar ne yapabilirim fikir verin, evliliğimi sürdürmek istiyorum,sevmek için ne yapabilirim vs.
Hala geçmişi sorgulıyorsun uz yok niye evlendin yok adama yazık vs.
Olmuş ya bitmiş önümüze bakalım neler yapılabilir onları konuşalım! Şimdi benim fikirlerime gelince:
Arkadaşım,bazen ben de senin gibiyim adamın herşeyi batıyor.annemle konuştuk çevremdekilerle vs. Normal dedi çünkü bazen psikolojimiz normal olmuyor.yorgun oluyoruz,stresli oluyoruz.çocukların stresi vs... bence başbaşa dışarı çıkıp evde romantizm yapıp eşini baştan çıkarabilirsiniz. Cinselliği ateşleyecek şeyler bulabilirsiniz .cinselliğiniz arttıkça ve kalitesi arttıkça emin ol sevgi de geliyor .bunun üzerine odaklanın bence

Eşinin sana katkısı yok üstüne Bi de onun ve ailesinin yüzünden öfke ve kırgınlıklarla dolu olduğunu mu düşünüyorsun

aynen oyle dusunuyorum aslinda :)
esimin bana maddi katkisini hic beklemezdim, inanin hic bu dusunceyle evlenmedim, ikimizde yurtdisinda yasiyoruz, burada hem kari koca hem hayat arkadasi olacaktik. ama hicde oyle olmadi, ilk zmnlar kavga gurultu gecti ve o zmniki yaptigi hatalari kendide kabul eder esimin, hadi biraz yola geldi dedigimizde kizimiz oldu, aslinda guzledi tabi anasi gelip hayatimiza bombayi koyana kadar.
simdi bazen duzeliyor bende unutuyorum herseyi ama tek bir harekette nefret doluyorum herseye karsi, demekki yeterince sevmiyorumki herseyi batiyor gozume diyorum.
daha ne kadar gider boyle huzursuz hayat diyorum, en iyisi bosanip bircok yonu eksik belki ama daha huzurlu bir hayatmi sursem diyorum. ama kizimin hakkina girmek istemiyorum. sonra pisman olmak istemiyorum.

sagol fikirlerin icin cnm,
evt bu konuda bende hem fikirim, huzurlu saglikli bir evlilik hayati icin cinsellik cok onemli, elimden geldigince onem veririm. ama oyle bir noktaya geliyorumki bazen hicbirsey yapmak gelmiyorum icimden, herseyi batiyor bana. hos bazen benimde ona batiyorki cok cabuk gerlebiliyoruz. daha iki hafta olmadi bin turlu sey konustuk anlastik dun yine ayni seyler yasandi. bu boyle daha ne kadar giderki, devamli diken ustunde huzursuz bir hayat.
simdi aksam gidip asik suratini kinayeli laflarini duymaktansa hic eve gitmem daha iyi diyesim geliyor.

Aynı hisler ve gelgitteyim aynı tahammülsüzlük ve sevgisizliğimi hissetmenin verdiği yorgunluk , tabi bu durum birşeylerin birikmiş hali ve olaylar sıcakken veremediğimiz tepkilerin hazımsızlığı , ben de ne yapacağımı bilmiyorum çocuk da olmuyor .... İçimdeki bu soğukluk ve öfke ile temas ermek bile istemiyorum ama çocuğum olsun isterdim ama bu tahammülsüzlükle gebelik lohusalığa Nasıl dayanırım diyorum beynimi kemiriyor herşey , maalesef seni anladığımı düşünüyorum aptal gibi fedakarlık yapıp içime kazık gibi oturttum !!! Ailesi apayrı Bi konu aynı ildeyiz ..... Çok soğudum çooookkk acı çekiyorum

keske polyanacilik oynayabilsem keske. boyle dusunen insanalr daha bile mutlu yasiyor, takdir ediyorum aslinda.
etrafimdaki evliliklere bakiyorum, tabi icini bilemeyiz ama gordugum herkes bir duzen tutturmus gidiyor, herkes cokmu mutlu degil. bende icinde bulundugum sartlarda yasayabilirim, cok mutluda olmam mutsuzluktanda olmem ama niye bu huzursuz hayati cekeyimki diyorum cogu zmn. sabrede sabrede ne gececek elime, sirf kizim belki aile ortaminda yasar ama belkide bu kavgalar gurultuler her ne kadar yansitmamaya calissakta onuda etkiler.

sizinle birebir ayni sorunu yasiyoruz tanisma evlilik ve gelinen son nokta tamamen ayni yalniz ben sürekli etrafta baba baba diye gezine oglum için bosanmayi düsünmedim onun yerine psikatriye gidip yasadiklarimi unutturacak bana çevremdekileri (esim dahil ) yok saymayi ögretebilecek bi tedavi görmeyi düsünüyorum

Eşinize olan sevginizi canlandırmak için, siz birşey yapamazsınız. Eşiniz bişeyler yapmalı.Siz , akışa bırakıp gözlemleyin bence.

benimde bir kizim var evt karar verirken onuda dusunmem gerekiyor. o olmasa simdiye coktan bosanmistim belkide.
sanirim bende zora gelemeyen bir insanim, durup sabretmek elimden gelmiyor cogu zmn. bende suan psikolog arayisindayim. gecen tartismamisda psikologa gitmeyi dusunuyorum dedigimde esimin tepkisi asiri komik ve safcaydi dusundukce guluyorum :) psikologu deli doktoru zanneden bir tipmis kendisi.

Sevgi bastan yoksa sonradan kazanmak sizin elinizde
Mesela bir erkekte sizin hosunuza giden seyler esinizde var mi
Benim icin dogruluk,güven,sadakat,merhametli olmasi esimi sevme sebeplerimdi
Sizin sevmek icin nedenleriniz ne bir düşünün.

Kac yillik evlisiniz? Acaba sadece yasantiniz monotonlastigi icinmi böyle düsünüyosunuz?

Arada bir kaçamak . .
Tatil olur , gezmek , ilk fırsatta bir aktivite yaparız . .

Sevmeden evlenmişsiniz iyi biri diye. Evlilik kolay kurulmuyor ki hem maddi hem de manevi yönden. Alınmayın ama şu an size rahat batıyor olabilir mi? İckisi, kumarı, karı kızı mı var? İnsanlar aldatılıyor karısını dövüyor bunları cekmek istemiyor insanlar boşanıyor. Sevmiyorum diye boşanma fikri nasıl geciyor aklınızdan. Kızınız var belli cevreniz var. Bosanan kadına dul damgasını yapıştırıyor toplum o zamanda dersiniz keske ayrılmasaydım diye. Benim su an yasadıgım ülkede esler kadınlara bir gram deger vermiyor ne sevgisi insan sevgisizlige razı burda. Her gün elleri icip icip geliyor kadınları dövüyor. Ne para veriyor ne bi sey. Aldatma cok yaygın.

Valla çalışmayan sorumsuz erkekle evlilik zor gerçekten. Böyle birini sevmemekte haklısın. Bu konuda onunla ciddi olarak konuş derim. Gurursuz adam da çekilmez yani

Goruyorum mesela burda adam bir ton sey yapmis halen daha kiyamiyorum ama cok seviyorum diyenleri.

Canı gerçekten yanan bi kadın bunu söylüyorsa ya hikayesi yalandır yada aşk sözleri.

Inanin aklim o kadar karisikki, belkide en basinda cok yogun hisler beslemedigim birisiyle evlenmemeliydim.

Ben çok yoğun hisler besleyerek eğlendim fakat suan bosaniyorum.Bu zamanla alakalı . Yaşananlar herşeyi bitirebiliyo.
Zor bi durum ama beterin beteri var unutmayın derim.

Valla ne yalan soyliyim cevreme bosanicam desem alacagim tepki yuzde yuz budur. Annenin yuregine iner, ne gerek varsa, esimin annesi abartip hastanelik olur oda ustume kalir.
Kisaca biliyorum mahalle baskisini ve lanet ediyorum hepsine, keske mutsuz kadinlari baskiyla sindirmeseler. Evt bana belkide rahat batiyo ona sozum yok, kendi capinda iyidir esim ama ben sogudum, huzursuz hayatim beni boguyor, bence bosanmaya hakkim var ama buyuk ihtimal boyle yasayip gidecegim, en buyuk payda kizim icin. Ama bir 10 yil sonra hicbirsey degismemis olursa benim huzursuzluk icinde ic daralmasiyla gecen yillarim bana kalacak. Daha iyisinimi bulacaksin sanki diyceksiniz, hayir bulamiycam, bulmiycamda.
Benim konum ozelinde gordugum eger rahat batmis ve bosanmis kadinlara yaklasiminiz boyleyse kucuk bir tavsiyem var boyle olmayin. Hepsine rahat batmis olamaz, huzursuz ayaklari geri geri gittigi bir evde yasamak istememislerdir belki. Digerlerinden farkli olmus bas kaldirmis itiraz etmis kesmis atmis bosamislardir huzursuzluk veren kocalarini.
Sevelim bosanmis kadinlari, azcik anlayis gosterelim.

olmayan seyi nasil canlandiracaksinki..... ben esime her sarildigimda her optugumde yeniden asik oluuorum.yanimda deglken bile yuzunu dusnuyorum kalbim atiyor hizli hizli..... bunlari hissetmiyorsan sevmiyorsun demek zaten.uzuldum esinin adina acikcasi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…