Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

Ailenizle yakınmı oturuyorsunuz? Bence bir kaç gün ailenizde yada bir akrabanızda kalın. ayrı kalmak iyi gelebilir.

ben gegirmez demiyorum zaten, insanlik hali hepimiz yapiyoruz, ama bunu alenen rahatca hic gocunmadan yapmak nedir yani. bende yapiyorum yapmiyorum diyemem ama afedersin der insan bir. ustelik uyarmama ragmen inadina yapip ustune beni suclamalar bunlar saygisizlik benim gozumde.
Cok seye takılıyorsun canım her sey senin istedigin gibi olamaz ki öyle kabullen sende sadece bu konuda degil. O sizden rahatsız mı o mutlu mu bu evlilikte

Duaya inanan biri iseniz sevgi artıran dualar var. Kendinizi düşünüp kızınızin hayatını perişan etmeyin derim. İnsanların birbirlerine dokunmalari sevgiyi artıran en büyük şeydir. İçinizden gelmese bile uyurken mutlaka sarılın. Dinlemeyi seven biri ise sürekli ona bir şeyler anlatin yani sürekli konuşacak birseyleriniz olsun. Beraber birseyler yapın ve buna çocuğunuzu da dahil edin. Sosyal medyadaki aşklara inanmayın çoğu oynuyor. Heyecan arıyorsanız o ergenlikte olur sadece yada yeni biriyle tanışma aşamasında olur. Eşim idareci okulda bu yıl kurduğu cümle okuldaki problemli çocukların tamamı ya anne baba boşanmış ya anne babadan biri bırakip gitmiş yada aldatan anne babanin cocuklari dedi. Çocuklar biz farketmesekte bu boşanma olaylarından anlayamayacagimiz kdr çok etkileniyorlar.

ben mesela eşimle çooooooooook aşık olarak evlendim ama bazen ben bile ulan nesine vuruldum şu tipin de evlendim diyorum.sakinken ise terli atletini dahi koklayacak kadar sapıtıyorum..bu cok ölüyorum diyenlerin hele hele instagram da kocişko dıyenlerin çoğu da emın ol bu fıkırde.ara da gözune tabıkı batacak bışeyler.onemlı olan ondan ayrı 3 gun durabılıyo musun?hıc gözlerin onu arıyo mu? amaaan onsuz kafam rahat dıyorsan ki zaten hiç sevemedım dıyorsun,işte o zman sıkıntı buyuk...ama kımse cok severek evlenmıyo...mantıgına uyuyorsa az da olsa umut var demektir...

hem çok sevmek de ıyı degıl...ınan degıl..sureklı affedıcı oluyosun... :(

Ailenizle yakınmı oturuyorsunuz? Bence bir kaç gün ailenizde yada bir akrabanızda kalın. ayrı kalmak iyi gelebilir.

ailelerden oldukca uzakta oturuyoruz ve gidebilecegim hicbiryer yok, hani soyle uc gun ayri gecirelim desek hicbir imkan yok.

Ne kadar kavga edip saçmalasak da,uyurken kabus gördüğünde ya da terlediğinde içinden onu uyandırmak ya da üstünü değiştirmek gelmiyorsa,işin çoooook zor.
Benim içim akıyor ona doğru.
Beraber keyif alarak yaptığınız bi aktiviteniz varsa onu yapın,en iyisi imkanınız varsa başbaşa 1 ya da iki gün.
Umarım tekrar canlanır ilişkiniz.

bu hareket erkeklerin cok hosuna gıdıyormuş.ben terlı tsörtünü değişmiştim..uyuyodu o ara hatta :) sabah buna hiç bi erkek dayanamaz demişti....bence de öyle..analarına mı benzetıyorlar acaba :)

ben mesela eşimle çooooooooook aşık olarak evlendim ama bazen ben bile ulan nesine vuruldum şu tipin de evlendim diyorum.sakinken ise terli atletini dahi koklayacak kadar sapıtıyorum..bu cok ölüyorum diyenlerin hele hele instagram da kocişko dıyenlerin çoğu da emın ol bu fıkırde.ara da gözune tabıkı batacak bışeyler.onemlı olan ondan ayrı 3 gun durabılıyo musun?hıc gözlerin onu arıyo mu? amaaan onsuz kafam rahat dıyorsan ki zaten hiç sevemedım dıyorsun,işte o zman sıkıntı buyuk...ama kımse cok severek evlenmıyo...mantıgına uyuyorsa az da olsa umut var demektir...

hem çok sevmek de ıyı degıl...ınan degıl..sureklı affedıcı oluyosun... :KK43:

hic sevemedim demiyorum, yogun bir tutkuyla sevmemeisim demekki bu kafdar herseyi gozume batiyor, zmn iicnde olan sevgide bitmiski adama tapamiyorum boyle hicbir zmn diyorum.
ig de gorduklerime ozendigim falan yok aslinda, sadece benmi anormalim neden boyle hissetmiyorum acab diye dusunuyorum, demekki yeterince sevmiyorum esimi diyorum,
olan bir sevgi varsa nasil ortaya cikarabilirim acaba diye dusunuyorum.

bu hareket erkeklerin cok hosuna gıdıyormuş.ben terlı tsörtünü değişmiştim..uyuyodu o ara hatta :) sabah buna hiç bi erkek dayanamaz demişti....bence de öyle..analarına mı benzetıyorlar acaba :)

bende bu benzeri cok seyler yaptim, ki bicok seyden igrenen bir insnaimdir ama yaptik isteyerek yaptim, ama tek bir davranisiyla gozumde bitiyor sanki, katlanamiyorum o an.

Ne kadarlık evlisiniz ?

Bu eşinizden ayrıldıktan sonra sevebileceğiniz biri olsun diye mi bitirmek istiyorsunuz ?
Hani ortada sizin sevginiz yok eşiniz demi öyle

5 yillik evliyiz,
aman birine asik olsam soyle diizlerdeki gibi bir hayal yada sacmalik icindemi gorundum bilmiyorum ama derdim bu degil, huzurlu bir hayat istiyorum sadece, esimle yada esimsiz, huzrsuzluk beni hasta ediyor cunku. egzamalarim artiyor, anasindan yadigar kalan egzamalarin azitiyor bu anlarda.
10 yil daha sabredip yasayabilirim, belkdie daha guzel olur, ama onca yil benim cektigim sikinti ne icin olacak. tek bir sebebi olabilir kizim icin. oda cocuk iki gunde bir huzursuz olma ihtimali olan evde mutlu olurmu oda ayri konu.

bende bu benzeri cok seyler yaptim, ki bicok seyden igrenen bir insnaimdir ama yaptik isteyerek yaptim, ama tek bir davranisiyla gozumde bitiyor sanki, katlanamiyorum o an.

aslında eşin de cok hata yapıyormuş ki onca guzelliği eliyle bi çırpıda itebiliyor.evlilik terapisine gitseniz...ınan cok faydası olur...ne evlilikler kurtuldu o şekil...

Annelik içgüdüm olduğunu hiç sanmıyorum.İnsanlığım fazlacadır.Anasına benzetmesin dicem de çok benzer yönümüz var sanıyorum annesiyle.Görüşmem de eş ailesiyle :D emin değilim o yüzden.
İlgili gördüğü için belki de hoşlarına gidiyordur.
Pnömani var eşimde,dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden.
Ama her zaman değil.
Kavga etsek,canımı sıksa üstüne ben de su dökerim ki sağlam terlesin daha beter olsun.
:KK53::KK53::KK53:

hic sevemedim demiyorum, yogun bir tutkuyla sevmemeisim demekki bu kafdar herseyi gozume batiyor, zmn iicnde olan sevgide bitmiski adama tapamiyorum boyle hicbir zmn diyorum.
ig de gorduklerime ozendigim falan yok aslinda, sadece benmi anormalim neden boyle hissetmiyorum acab diye dusunuyorum, demekki yeterince sevmiyorum esimi diyorum,
olan bir sevgi varsa nasil ortaya cikarabilirim acaba diye dusunuyorum.

yoğun tutkuyla seven cok az be cnm...zaten genelde tek taraf coook sever dıgerı ehh işte.kı doğanın kanunu da bu sekıl sanırım... anormal flan degılsın estagfurullah.demekki bişeyler var ki içinde,çözum ıstıyorsun çabalıyorsun...bu bıle umuttur.

aslında eşin de cok hata yapıyormuş ki onca guzelliği eliyle bi çırpıda itebiliyor.evlilik terapisine gitseniz...ınan cok faydası olur...ne evlilikler kurtuldu o şekil...

su an bu arayistayim hem kendim hem evliligim icin. ama once kendim icin gidecegim, kafamdan atamadigim milyon seyden kurtulmaliyim en basta belkide.
ama iisn tuhafi psikologu deli doktoru zanneden gelisimini tamamlayamamis bir esim varmis. gecen soyledigimde yuregine iniyordu nee psikologami gideceksinnn diye :)

Annelik içgüdüm olduğunu hiç sanmıyorum.İnsanlığım fazlacadır.Anasına benzetmesin dicem de çok benzer yönümüz var sanıyorum annesiyle.Görüşmem de eş ailesiyle :KK70: emin değilim o yüzden.
İlgili gördüğü için belki de hoşlarına gidiyordur.
Pnömani var eşimde,dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden.
Ama her zaman değil.
Kavga etsek,canımı sıksa üstüne ben de su dökerim ki sağlam terlesin daha beter olsun.
:KK53::KK53::KK53:

merhamet olmassa bu hareket çıkmaz ortaya bence.vallla bi yerde okumuştuum cıdden erkkeler bu tarz jestlere ölüp biterlermiş.

Evet arkadaşlar yazınca farkettim.
Hasta olunca ne yapıyorsunuz birbirinize mesela?
İlaç,doktor,ilgilenir misiniz?
Ben öyle terledi,tişörtünü değiştireyim demem de mesela işyerinde o gün çok yorulmuş olsa hiç kıyamam,masaj yaparım,bir yeri kesilse,acısa günlerce ağıt yakarım...

su an bu arayistayim hem kendim hem evliligim icin. ama once kendim icin gidecegim, kafamdan atamadigim milyon seyden kurtulmaliyim en basta belkide.
ama iisn tuhafi psikologu deli doktoru zanneden gelisimini tamamlayamamis bir esim varmis. gecen soyledigimde yuregine iniyordu nee psikologami gideceksinnn diye :)

benim eş de o konuda evrimini tamamlayamadı..:cool: 2 unw mezunu demeye dılım varmıyor ::confused: tek kafası calısan ince fikirli bizi zaten :) bence de önce sen git.ama muhakkak eş de istiyorlar .2-3 sens sonrası.

tüm mesajları okuyamadın ama bu 5 yıl için de duygularınızdan emin olmadınız madem neden çocuk yaptınız

Çok benzer durumda olan bir arkadaşım var.
O yüzden çok takıldım bu konuya,sürekli takipteyim.
Boşanmıyorlar da anlaşamıyorlar da...
Benim mesela hep üzüldüğüm evdeki bebeler de bu sıkıntının farkına varacak er geç o zaman ne olacak?

Back
X