Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok seye takılıyorsun canım her sey senin istedigin gibi olamaz ki öyle kabullen sende sadece bu konuda degil. O sizden rahatsız mı o mutlu mu bu evlilikteben gegirmez demiyorum zaten, insanlik hali hepimiz yapiyoruz, ama bunu alenen rahatca hic gocunmadan yapmak nedir yani. bende yapiyorum yapmiyorum diyemem ama afedersin der insan bir. ustelik uyarmama ragmen inadina yapip ustune beni suclamalar bunlar saygisizlik benim gozumde.
Ailenizle yakınmı oturuyorsunuz? Bence bir kaç gün ailenizde yada bir akrabanızda kalın. ayrı kalmak iyi gelebilir.
Ne kadar kavga edip saçmalasak da,uyurken kabus gördüğünde ya da terlediğinde içinden onu uyandırmak ya da üstünü değiştirmek gelmiyorsa,işin çoooook zor.
Benim içim akıyor ona doğru.
Beraber keyif alarak yaptığınız bi aktiviteniz varsa onu yapın,en iyisi imkanınız varsa başbaşa 1 ya da iki gün.
Umarım tekrar canlanır ilişkiniz.
ben mesela eşimle çooooooooook aşık olarak evlendim ama bazen ben bile ulan nesine vuruldum şu tipin de evlendim diyorum.sakinken ise terli atletini dahi koklayacak kadar sapıtıyorum..bu cok ölüyorum diyenlerin hele hele instagram da kocişko dıyenlerin çoğu da emın ol bu fıkırde.ara da gözune tabıkı batacak bışeyler.onemlı olan ondan ayrı 3 gun durabılıyo musun?hıc gözlerin onu arıyo mu? amaaan onsuz kafam rahat dıyorsan ki zaten hiç sevemedım dıyorsun,işte o zman sıkıntı buyuk...ama kımse cok severek evlenmıyo...mantıgına uyuyorsa az da olsa umut var demektir...
hem çok sevmek de ıyı degıl...ınan degıl..sureklı affedıcı oluyosun...![]()
bu hareket erkeklerin cok hosuna gıdıyormuş.ben terlı tsörtünü değişmiştim..uyuyodu o ara hatta :) sabah buna hiç bi erkek dayanamaz demişti....bence de öyle..analarına mı benzetıyorlar acaba :)
Ne kadarlık evlisiniz ?
Bu eşinizden ayrıldıktan sonra sevebileceğiniz biri olsun diye mi bitirmek istiyorsunuz ?
Hani ortada sizin sevginiz yok eşiniz demi öyle
bende bu benzeri cok seyler yaptim, ki bicok seyden igrenen bir insnaimdir ama yaptik isteyerek yaptim, ama tek bir davranisiyla gozumde bitiyor sanki, katlanamiyorum o an.
Annelik içgüdüm olduğunu hiç sanmıyorum.İnsanlığım fazlacadır.Anasına benzetmesin dicem de çok benzer yönümüz var sanıyorum annesiyle.Görüşmem de eş ailesiylebu hareket erkeklerin cok hosuna gıdıyormuş.ben terlı tsörtünü değişmiştim..uyuyodu o ara hatta :) sabah buna hiç bi erkek dayanamaz demişti....bence de öyle..analarına mı benzetıyorlar acaba :)
hic sevemedim demiyorum, yogun bir tutkuyla sevmemeisim demekki bu kafdar herseyi gozume batiyor, zmn iicnde olan sevgide bitmiski adama tapamiyorum boyle hicbir zmn diyorum.
ig de gorduklerime ozendigim falan yok aslinda, sadece benmi anormalim neden boyle hissetmiyorum acab diye dusunuyorum, demekki yeterince sevmiyorum esimi diyorum,
olan bir sevgi varsa nasil ortaya cikarabilirim acaba diye dusunuyorum.
aslında eşin de cok hata yapıyormuş ki onca guzelliği eliyle bi çırpıda itebiliyor.evlilik terapisine gitseniz...ınan cok faydası olur...ne evlilikler kurtuldu o şekil...
Onu başka bir kadınla düşün kıskançlık belki işe yarar
Annelik içgüdüm olduğunu hiç sanmıyorum.İnsanlığım fazlacadır.Anasına benzetmesin dicem de çok benzer yönümüz var sanıyorum annesiyle.Görüşmem de eş ailesiyleemin değilim o yüzden.
İlgili gördüğü için belki de hoşlarına gidiyordur.
Pnömani var eşimde,dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden.
Ama her zaman değil.
Kavga etsek,canımı sıksa üstüne ben de su dökerim ki sağlam terlesin daha beter olsun.
![]()
su an bu arayistayim hem kendim hem evliligim icin. ama once kendim icin gidecegim, kafamdan atamadigim milyon seyden kurtulmaliyim en basta belkide.
ama iisn tuhafi psikologu deli doktoru zanneden gelisimini tamamlayamamis bir esim varmis. gecen soyledigimde yuregine iniyordu nee psikologami gideceksinnn diye :)
bazen dusunuyorum aslinda, beni aldatrisa ne yaparim diye :), cogunlukla hissettigim surundururum pisman ederim oluyor :)