evt bayanlar sorum cok acik esinize oryantal gobek dansi gosterisi yaptinizmi ?:1rolleyes: ben kucuklugumden dans kurslarina giden biriyim ama nedense esime cesaret edip bunu gosteremiyorum, biliyorumki erkekler cok hoslanir oryantal danstan...hadi kizlar yorumlarinizi bekliyorum jeyyar
Hatta Nişanımda hiç oturmadım. Döktürdüm durdum.Her kes şaırdı sen oynamazdın hiç ne güzel oynuyormuşsun meğer dedilerr
BEN EŞİME ORYANTAL DANS YAPTIM.
BiZİM İÇİN FARKLI ve HOŞ BİR ANDI.
İÇİMDEN GELİRSE TEKRAR EDERİM, EŞİM YAP DERSE ÇEKİNEBİLİRİM BELKİ.
SEVGiLER...
ben çok iyi oryantal yapamam ama çok hoşuna igttiğini bildiğim için erkek arkadaşımın karşışında becerebildiğim kadar bişeyler yaparıjm ara sıra.....:)))
ben de anlamıyorum başkalarından çekinmiyorsunuz da eşinizden mi çekiniyorsunuz:)
ben sahsen cok guzel dans ederim..daha evvel istanbuldayken bir cok gece kulubune esimle gittigimiz icin nasil dans ettigimi bilir.cokta begenir..esime dans etmeyeegim de kime edecegim ne var ki bunda..bundan yaklasik iki yil once Haydar Dumen'in katildigi bir sov progami vardi..sanirim 'zaga'ydi..Serpil Cakmakli'nin bir sahnesini gosterdiler..dansoz kiyafeti giymis esine evde dans ediyor..bunun uzerine dumen soyle dedi;eger bzim kadinlarimizda eslerini bunu yapsa Turkiye de aldatma diye birsey kalmaz..dansoz kiyafeti biraz abarti olur zannumcatatlicadiarzu..ama denemekte yarar varyerimseniben
:1no2::1no2::1no2:
benim eşimde istiyor bazen ama ben yapamıyorum.
genelde bütün erkekler ister heralde
ama bana karşısında oynamak....
utanıyorum
ama isterdim rahatlıkla eşimin karşısında hünerlerimi sergilemeyi
yıllar önce oynuyordum ben de karşısında .ama unuttum o günleri ve dansı da..
aslında şöyle oryantal dansı öğretici bir site olsa iyi olurdu değil mi..var mı öyle bir site bilgisi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?