Esinize Oryantal dans gosterisi yaptinizmi hic?

scorpi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
273
0
96
42
Rusya
evt bayanlar sorum cok acik esinize oryantal gobek dansi gosterisi yaptinizmi ?:1rolleyes: ben kucuklugumden dans kurslarina giden biriyim ama nedense esime cesaret edip bunu gosteremiyorum, biliyorumki erkekler cok hoslanir oryantal danstan... hadi kizlar yorumlarinizi bekliyorum jeyyar

Ben nişanlıyım. Eveldiğimde ilk iş bu olacak. Sende cesaret et çok hoşuna gidecektir :Roflol:

Hatta Nişanımda hiç oturmadım. Döktürdüm durdum.Her kes şaırdı sen oynamazdın hiç ne güzel oynuyormuşsun meğer dedilerr

eşinize oryantal dans yapmakla, dans bilgilerinizi ona göstermek arasında ince bir fark olduğunu sanıyorum...
bende güzel oynarım ama özel olarak eşimin karşısına geçip oynamadım oynamamda, oyunun oynanacağı yerler farklıdır, gerektiği yerde oynarım

BEN EŞİME ORYANTAL DANS YAPTIM.
BiZİM İÇİN FARKLI ve HOŞ BİR ANDI.

İÇİMDEN GELİRSE TEKRAR EDERİM, EŞİM YAP DERSE ÇEKİNEBİLİRİM BELKİ.

SEVGiLER...

ben çok iyi oryantal yapamam ama çok hoşuna igttiğini bildiğim için erkek arkadaşımın karşışında becerebildiğim kadar bişeyler yaparıjm ara sıra.....:)))
ben de anlamıyorum başkalarından çekinmiyorsunuz da eşinizden mi çekiniyorsunuz:)

Hatta Nişanımda hiç oturmadım. Döktürdüm durdum.Her kes şaırdı sen oynamazdın hiç ne güzel oynuyormuşsun meğer dedilerr

bizimde akrabalar bi araya gelirse felaket neseli geciyor hele annem sarki dans herkesi eglendirir ama ne varki ben hic anneme benzemiyorum beni bi turlu dansa kaldiramazlardi, ama dedigin gibi dugunumde oynamistim :dance: kendi dugunumde oynamicam nerde oynicam dimi yerimseniben

BEN EŞİME ORYANTAL DANS YAPTIM.
BiZİM İÇİN FARKLI ve HOŞ BİR ANDI.

İÇİMDEN GELİRSE TEKRAR EDERİM, EŞİM YAP DERSE ÇEKİNEBİLİRİM BELKİ.

SEVGiLER...

eminim cok hos vakit gecirmissinizdir, zaten bu becerimizi esimize gostermezsek kime gosterecez dimi yerimseniben
esim de hani ne zaman izlicez dedigi icin birazda cekiniyor olabiliirim, Insallah Trye gidince bi oryantal dans kiyafetide almayi dusunuyorum...a.s

SEVGILER CANIM a.s.

Afferin gizzzz seni tebrik ediyorum cesaretinden a.s.

ben sahsen cok guzel dans ederim..daha evvel istanbuldayken bir cok gece kulubune esimle gittigimiz icin nasil dans ettigimi bilir.cokta begenir..esime dans etmeyeegim de kime edecegim ne var ki bunda..bundan yaklasik iki yil once Haydar Dumen'in katildigi bir sov progami vardi..sanirim 'zaga'ydi..Serpil Cakmakli'nin bir sahnesini gosterdiler..dansoz kiyafeti giymis esine evde dans ediyor..bunun uzerine dumen soyle dedi;eger bzim kadinlarimizda eslerini bunu yapsa Turkiye de aldatma diye birsey kalmaz..dansoz kiyafeti biraz abarti olur zannumcatatlicadiarzu..ama denemekte yarar varyerimseniben

HEYYYT BE cok guzel zoylemissss tabiki kadin tabiki esine dans yapicak alalalaltatlicadiarzu tv de onu bunu seyretecegine bizi seyretsin dimi yerimseniben tatlim bence dansoz kiyafetide tam super olcak jeyyar

hiç yapmadım zaten hiç beceremem de oynamadımda öle düğün dernekte.dans adına yaptığım tek şey müzik eşliğinde ayağımla tempo tutmak

:1no2::1no2::1no2:

benim eşimde istiyor bazen ama ben yapamıyorum.
genelde bütün erkekler ister heralde
ama bana karşısında oynamak....
utanıyorum

ama isterdim rahatlıkla eşimin karşısında hünerlerimi sergilemeyi

Vallah ben musigi ve dans cok seven birisiyim..musik duyayim hemen oynarim musiksiz de oynarim rahatlikla..ailemle yasiyorum ve onlarin onunde cekinmeden oynarim..oyle rahat geliyorki bana..ve eminimki ilerde esimin yaninda yine boyle olurum..oynama dese yine oynarim vala bana nee :))

o zaman soyle madem esinin bu yonde bir istegi var,o istedigi zaman degilde sen kendini hazir hissettiginde o istemeden yapyerimseniben..sonuclarindan cok memnun kalacaksiniz sanirimjeyyar

keşke bende oryantali becerebilsem kesinlikle kocişimin karşısında oynardım

hemde en sexi halimle

yıllar önce oynuyordum ben de karşısında .ama unuttum o günleri ve dansı da..
aslında şöyle oryantal dansı öğretici bir site olsa iyi olurdu değil mi..var mı öyle bir site bilgisi ..

yıllar önce oynuyordum ben de karşısında .ama unuttum o günleri ve dansı da..
aslında şöyle oryantal dansı öğretici bir site olsa iyi olurdu değil mi..var mı öyle bir site bilgisi ..

ooo bi suru var youtube sitesinde oryantal dans diye yazsan bi suru sonuc cikiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…