Esinize Oryantal dans gosterisi yaptinizmi hic?

ben düğünlerde pek oynamam ama eşimin karşısında oryantal yaptım Şenizeşimin çok hoşuna gider eşimi mutlu edicek herşeyi yaparım kocişkomu çok seviyorumm:1hug:

ooooooooooooooo çok oynadım ben çok hoşuna gitti fantazi haline getirdimm:)

kızlar bırakın utanmayı para için kıvıranlar utanmıyoda siz bitnecik eşinizden mi utanıyosunuz ne güzel sizden istiyolar öğrenin ve kıvırın eminim sizde kıvırırsınız bu işi:teytey:

oyyyyyy hayatta iişim olmaz benneyaptımki
zaten oynayamam da tam bir kazmayım ha kazma sapı ha ben yani hiç farkımız yok:icecream:

oyyyyyy hayatta iişim olmaz benneyaptımki
zaten oynayamam da tam bir kazmayım ha kazma sapı ha ben yani hiç farkımız yok:icecream:

Ahahahahahahaha Ilos Kendine Haksizlik Ediyorsun!!!:icecream:

Ayyyy yok Ben oynayamam Kahkahayi Basarim her halde:roflol::roflol:
Hip Hopmu Denesem Yada Breakdans Bizimki Aydinlanabilermi Bilemiyceeeeem!!!
No Ruh No Reaks:roflol::roflol::roflol:

Slm kızlar..Ben oryantal güzel oynarım.Eşim de bunu çok kişiden duyduğu için,çok merak ediyordu.İlk gördüğü zaman çok sıkılmıştım.Ama şimdi rahatlıkla oynuyorum.:teytey:

aynen bende senin gibiyim canım... müzik dinlemeyi ve oynamayı çook seviyorum... müziğin sesini açıp , oynamak en sevdiğim şeylerden biri :sm_cool::dance: nişanlımda biliyo oynamayı sevdiğimi... evlenince de oynarım ben evde, duramam , durduramaz :sm_cool: heheeee :teytey: :dance::roflol:

bende çok güzel kıvırtırım göbecikler atarım ama nişanlımla ne zaman bi düğüne gitsen biraz kıvırtayım hemen tek kaşı kaldırır neden hep böyle ambargooo

kızlar bende oynuyorum ama oynargen biraz gülüyorum eşimde çok gülüyor benim bü halime bilmiyorum belki ileride geçer utangaçlıım

oryantalde pek marifetli deilim ama horon teperim karşısında o bilmiyo bayılıyo ben horon teperken :roflol::dance:

valla bir çok gösteri yaptım ama anlamıyorum oryantalden isterse yaparım ama neden yapmayayım

yok tarzim degiltatlicadiarzu keske az bisey tarzim olsa.. ama yapamam:sm_confused:

Benim memleketimin Tekirdağ olması sebebiyle doğuştan bu yeteneğe vakıf biriyim
Ama özel dans falan etmedim , zaten çoğu zaman evde müzik açık olduğunda yerimde duramayan oynayan biriyim , bu saatten sonra benim kocaya özel dans gösterisi yapsam da şaşırmaz , adam beni her daim oynarken görüyo çünkü :))

Pazar günleri yemeği genelde beraber hazırlarız ve bu keyifli anlarda müziğe eşlik etmeden duramayız:dance:

Son düzenleme:
Ben Acayip Oynarim şeyy Sesim De çok Güzeldir Nişanlim Izin Vermediği Için Düğünlerde Falan Oynayamiyorum Ama Hep şarkilar Söyletir Bana Sarilir Ağlar Dinlerken Tabii Ben De Ona Dayanamam Ağlarim :) Ama Mutlaka Oryantali Ona özel Yaparim Yaa Zaten Dinimizce De Ne Kadar Sevaptir Cinsel Açidan Da Bayanin Eşine Güzel Davranişlar Hoş Sürprizler Yapmasi Zaten Asil Eşine Yapmali Insan Hep Heyecanli Hep Sicak Tutmak Lazim Ilişkiyi Utanmaksa Da 1-2 Utanir Sonra Açilirsiniz :))) Valla Ben Hep Oynarim Evlenince Eşime özel Bir De Kiyafetlerini Alinca Tam Olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…