Esinize Oryantal dans gosterisi yaptinizmi hic?

bu konuda tamamen yeteneksizim. adamın göz zevkini bozmayayım durup dururken. valla adamı kaçırırım neme lazım , ben oturayım oturduğum yerde. ama bu işi kıvırsaydım kesinlikle oynardım. :))

yapmadimmm utanirim. aslinda herhalde okadarda beceremem

ahahahh hakkaten ya bu evlilik böle bişi mi yahu valla bakıyorumda fanteziler diz boyu ben istediğimde o bana striptiz gösterisi yapacaksa düşünürüm :))) ay şaka tabiki asla yapmam böle bişey

ben kapı gıcırtısına bile oynarım ama özel olarak sadece eşim içinde oynadım çok hoşuna gitti ve gidiyor...

eşim için çok oynadım nede olsa angaralıyık oynamayı çok severim hergün oynamazsam işim rast gitmez ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

slm kızlar bende ankaralıyım ama istanbulda doğup büyüdüğümden kalıtsal bişi de yok fazla oynamıyorum ama biraz sarhoş olunca beni eşim tutamıyo:)) bir kere oynamıştım ama oryantel değil askerden izne gelmişti çok hoşuna gitmiş bi sonraki gelişinde de oynamam için ısrar etti ben de şunu getir oynucam bunu götur oynucam buraya gidelim oynucam diye bayağı uzattım oynayana kadar bişiyim yoktu ama sıra oynamaya gelince birden bir utandım bir utandım oynamıyorum banane dedim sonra ben yokken oynuyosun deyip trip yaptı bende tamam deyip bi sonraki gün yani iznin son akşamı rahat olur oynarım diye bayağı alkolü abarttım sonra kafamı suya falan tuttu 10 dk gözünü kapa bişeyin kalmaz dedi bende uyuyakalmışım((

bende oynadım ama bayağı utandım ya hakkaten niye böyle oyna deyince oynayasım kaçıyo benim mesela yılbaşında içki falan içersek ben kendi kendime kalkıp dansederdimsositososito o da beni çaktırmadan izlerdi.ama birden pat iyi benim için dans edermisin dediğinde bende utanıyorum ama yaptım yani bi kere onu mutlu edecekse utansamda yaparım laf aramızda beni izlemesi hoşuma gidiyorhihoyyyt

aman ne oynıcam sevmem zaten oynamayı ama az bir oynasam hemen gözleri dört göz oluyor valla
o oynasın ben bakayım azıcıkda de mii

ben de kapı gıcıstısına oynayanlardanım ama nedense hıc esımın önunde oynayamadım..kına gecesı ilk ve son olarak kaldı..halbukı ne egzantrik hayaller vardı aklımda

hertürlü oynarım eşime bnde hareket çok ama eşimde iş yok yav ben oynamay utanmasken o bana bakmaya utanır..buna ne demeli-tatlicadiarzu-

Oryantal dans bana garip geliyor. Bunun yerine seksi bir dansı tercih ederim.
Oryantaaal ııı ıh

ohooooooodelikafadulden önceden çok oynardım çok güzel bişey kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
bu ara pek oynamadım oynayayayım bariii kaydirigubbakcemile3sositosositosositososito

Valla ben müziği çok seven arkadaşında yazdığı gibi kapı gıcırtısına oynarım dans konusunda marifetliyimdir. E bunu eşime göstermicemde kime göstercem. Oynadım hala dahada oynarım coşarsam. Erkeği hoş tutmak lazım böle konularda her hünerini göstereceksin başkaları oynarken bakacağına bana baksın aaaaaaaa :teytey:

Ben de oynamayı beceremeyenlerdenim. Napim küçükken filan oynamamışım alışmamışım. Bu yaştan sonra da zor.. Allahtan benimki oryantel sevmiyo da oynamam gerekmiyor sırnaşık şey oynayana da bakmaz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…