Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minik kuş, minnişdiyorum gıcık oluyor
Genel olarak beklentiyi düşük tuttuğum için canım falan diyince şaşırıyor haliyle. Ben çok samimiyimdir ama isimlerim yanına bile -ciğim kelimesi eklemem3.dünya savaşı çıkmıyor mu ya ben küsünce ismiyle hitap ediyorum diye daha çok kavga ediyoruz![]()
X beyciğim bari de yazıktır günahtırGenel olarak beklentiyi düşük tuttuğum için canım falan diyince şaşırıyor haliyle. Ben çok samimiyimdir ama isimlerim yanına bile -ciğim kelimesi eklemem![]()
Aynen bende adıyla seslensem ne oldu neye kızdın diyo adam ya gerçi ona herzaman giciğim o ayrıTombili kuş diyorum ben adiyla seslendigim de kiziyor![]()
Cicikuş çok tatlı olur yaaMinik kuş, minnişdiyorum gıcık oluyor
Bir üst level olarak soyisimle hitap etme var bi de künye okur gibiX beyciğim bari de yazıktır günahtır![]()
Yok tertip ahahahaBir üst level olarak soyisimle hitap etme var bi de künye okur gibi![]()
Gece gece gülmekten altıma edicemÇıtırcık
En sevdiğim cips markasıyla hitap ediyorum![]()
Valla bence de tatlı ama bi de eşime deyim bakalım ne diyorCicikuş çok tatlı olur yaa![]()
Şaşırt beniNeden en minnos kelimeler sadece konu sahibive en zekzi en kiskirtici falan da olmaliydi bu saatte
![]()
Şaşırt beni![]()
Dıngılı fıstık ahahahYok tertip ahahaha
Söylediklerinin en tatlısı buydu benceDıngılı fıstık ahahahsöylemeyecektim ama bu hitap bazenleri çok hoşuma gidiyor